Sansimi denemeye karar verdim.. pathosta 7.5 gb var ve paramın bi kısmını yeşil kutuya ayircam..Şimdiye kadar deneyenler sonuctan memnunlar mı? Birde 15 mavi kutudan mı daha ii sonuc alırım yoksa 30 yeşil kutudan mı? Serverda kutu satan kalmadi, yaklasık haftasonuna kadar tüm kutular hazır olur..Sonucu koyarım
hiç belli olmuyor kardeş..ben 15 tane yeşil kutu almıştım.1.cisinde hb çıktı diğerlerini kırdırmadım tekrar sattımSonra mavi kutu aldım 6 tane kırdırdım işe yarar birşey çıkmadı..Yani hiçççççç belli olmuyor
Bence gem al daha iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: Thoughtless
Bence gem al daha iyi olur
katılıyorum.
hiç deneme iflas edersin o paraya item bas
hm ok zaman anvil deneyim..-
5 Parça +7 Chitin, 8 tane md +7,
Yada: 6 tane md +7 ama trinayla deneyecegim..
sizce 1 mi 2 ?
kırdırma işi tam bir şans işi ya zengin olursun ya da birden batarsın
yeşil kutu kırdır 30 tane kesin 2 tane uniq çıkar diyorum
söle düşün
yeşil kutudan 2 tane unique düşürdün diyelim +0 ı hiç birinin bir işe yaramıyor
ama gemden 1 unique düşürdün oda howling rooster :)
yani kutudan düşeni basman gerekli bu sebepten gem tercih et
dediğimi yaparsan 3 tanede çıkar
13 tane fp +7 rogue pauldrn yak dex basılı olsun busla sonra aynı yerlerinde bas
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
söle düşün
peki hangi gemi deneyecegim piyasada dolu gem var hic kırdırmadım suana kadar..
quote:
Orjinalden alıntı: SkullC
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
söle düşün
peki hangi gemi deneyecegim piyasada dolu gem var hic kırdırmadım suana kadar..
ben imdiye kadar nekadar gem - bit frost taşı ve kutu macerasına girdiysem hepsinde sonuş hüsran ve pişmanlık oldu, önce bunu paylaşıyım.
bende eğer böyle bi maceraya atılmak istiyosan şansını gemde araman konusunda hem fikirim. çünkü gem'den takılar da düşebiliyor, hepsi çöp çıkıp sadece bir tane howling rooster (uniq küpe rogueler için) düşürsen zararını karşılarsın diye düşünüyorum.
dediğin gibi piyasada çeşit çeşit gem var. bu gemlerin iyiden kötüye doğru sıralaması şöyle:
silver gem > red gem > yellow gem > blue gem > green gem > black gem.
yellow > red şeklinde de olabilir alırken sen sorarsın artık diyorum ve sana bol şans diliyorum. sonucu da burdan yazarsan sevinirim
herkese tesekkurler gem aramaya basladim bile ^^
bnce qem alma ben başladım xigenonda 1 sayfa aldım gem hiç birşey çıkmadı shell vs çıktı sonra çıkan buslarla felan shellerin bir çoğunu bastım sattm ve yine gem parası çıkarttım yine 1 inventoryden hiç bişi çıkmadı sonra yine bastım bu sefer az para kaldırdım shellerde yandı felan sonra kırmızı kutu aldım kalan parayla 1 inventory ondan 2 uniqe çıktı sattm onları bidaha aldım böyle böyle para kastm sonra anvilde yaktım bişey kalmadı
Silver REd gem veya Mor mavi fragment olmadı Mavi kutu dene yeşil kutu deneme
hiç belli olmaz ben gecen gun 2 mavi 4 yesil 5 kırmızı kırdırdım üst üste en iyi item raptor cıktı ve en iyi itemde kırmızıdan cıktı mavilerden harpoon tomahawk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme