Şimdi Ara

300 350 limit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni tel almayı düşünüyorum 300 350 limit var e 250 nasıl veya başka bir tel tavsiye edermisiniz yardımınız için şimdiden teşekkürler

• E250'nin sunduğu teknolojiler ancak 4-5 yıl önceki telefonlarla yarışır. giriş seviyesi telefonu yani hiçbir özelliği seni tatmin etmez.

Ben sana SE W700i'yi öneririm (350 YTL)
    - 2 mp kamera, led flaş ışığı, mxe-60 harici flaş (xenon flaş) desteği
    - walkman özellikli megabass ve ekolayzer destekli kaliteli mp3 çalar
    - rds destekli fm radyo
    - 256 mb hafıza kartı hediye + 4 gb'a kadar arttırılabilir hafıza (Memory Srick Duo ile)
    - walkman modu-hatsız çalışabilme
    - yüksek f/p oranı

edge, 3g, a2dp, symbian os işletim sistemi gibi bazı teknolojilerden yoksun olsa da bu fiyata bu özellikler kaçmaz derim çünkü f/p oranı en yüksek telefonlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 5 Haziran 2007; 2:29:27 >
  • @Leo:

arkadaşım sanırım W700i 4gb hafıza kartını desteklemiyor.2 gb olması lazım.....
  • arkadaş eminim 4GB desteklediğine, çünkü bir kaç sitede desteklediğini yazdığını gördüm
    K750i/W700i/W710i/W800i/W810i/W850i telefonlar 4GB'a kadar bellek desteği sunuyorlar. Kullanılsa bile yavaşlama/kasılma gibi sorunlar çıkmıyor. P990i ise 8GB'a kadar arttırılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 5 Haziran 2007; 11:20:44 >
  • Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

arkadaş eminim 4GB desteklediğine, çünkü bir kaç sitede desteklediğini yazdığını gördüm
    K750i/W700i/W710i/W800i/W810i/W850i telefonlar 4GB'a kadar bellek desteği sunuyorlar. Kullanılsa bile yavaşlama/kasılma gibi sorunlar çıkmıyor. P990i ise 8GB'a kadar arttırılabiliyor.

se nin bütün w serileri 4gb desteklio die biliyorum bende k750i de güzel tel. dir onu da düşünebilirsin
  • Orjinalden alıntı: cyber-kesh

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

arkadaş eminim 4GB desteklediğine, çünkü bir kaç sitede desteklediğini yazdığını gördüm

se nin bütün w serileri 4gb desteklio die biliyorum bende k750i de güzel tel. dir onu da düşünebilirsin

Mesajını benim mesajımın içine yazmışsın [ /quote] butonunun dışına yazsan daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 5 Haziran 2007; 13:14:05 >

• w700i/k750i 'de olabilir ama k750'ide teknik sorunlar yaşayabilirsin (bende kullandım joystick gevşedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş ben aldım W700i kullanıyorum güsel telefon yalnız ses olarak hoporlörde K750 i ile aynı sadece kullaklık HPM-70 olduğu için kulaklığı takınca aşırı farkediyo çünki w700i ninki tıpa kulaklık çok süper.Ama resim açısından K750i yi görmediğim için bişey diyemiyicem ama kaçırma derim W700i yi.We sakın E250 alma iğrenç bi telefon piyasasıda 250 ye kadar düştü.ama tavsiye etmem yakından inceledim 5 para etmez.
  • k750 deirm kardes,parasini sonuna kadar hak ediyor,müzige önem veriyorsan yeni sürümler de megabass ta mevcut,mp3 kalitesi gayet iyi anlican.kamerasina da o fiyattaki cihazlar arasinda rakip yok.
  • HEMEN HATIRLATIYIM (KÖTÜLEMEK GİBİ OLMASIN AMA) ARKADAŞIM E250 ALDI 250 YTL YE 512 KART VERDİLER AMA NAFİLE ALDIĞI GÜN GÖTÜRDÜ..
  • k750
  • Arkadaşta inceledim E250yi güzel bi telefon 512mb hafıza kartı veriyolar tek kötü yanı şarjı çok az gidiyor olması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirallarvadisi

Arkadaşta inceledim E250yi güzel bi telefon 512mb hafıza kartı veriyolar tek kötü yanı şarjı çok az gidiyor olması...

E250'nin tek kötü yanı pil değil ki!
    - vasat kamera (vga.. günümüz standartlarının çok altında)
    - 2" ekrana karşın düşük ekran çözünürlüğü (128x160 pixel)
    - kalitesiz ve düşük ses çıkışı (hem hoparlör hem kulaklık)
    - düşük çözünürlüklü ve akıcı olmayan video kaydı (160x120 pixel, 10 fps)
    - yazılım altyapısı iyi değil
    :
    :
    :
    W700i çok daha iyi bir alternatif.
  • valla bu soru ile ben de karsi karsiyayim da w810i de her gecen gun ucuzluyor..440 ytl ye kadar dustu..1 ay daha beklesen 380e falan alabilirmiyim o derece yani :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilbar

yeni tel almayı düşünüyorum 300 350 limit var e 250 nasıl veya başka bir tel tavsiye edermisiniz yardımınız için şimdiden teşekkürler

Arkadaslarin da yazdigi gibi, max 350 ytl ye kadar alabilecegin en iyi f/p telleri K750i, W700i ve bir de kapakli W300i modelidir.. farkli alternatifler istersen; Asus J202, BenQ-Siemens EL71, LG KG300, Motorola V635, Samsung E870, Toshiba TS605 gibi cihazlari incelemeni oneriyorum..
  • Biraz daha ekleyip 5300 almanı öneririm
    -EDGE
    -320x240 piksel 2.0" gerçek renkli ekran
    -kaliteli ve yüksek ses
    -uçuş modu
    -joystick yerine daha dayanıklı navi tuşu
  • 5300 VEYA K750İ
  • merhaba arkadaslar,
    5300 demissiniz ama 5300 in kamerasi 1.3 mp
    ve kapakli telefonlara artik iyice uyuz oldum,cünkü arasindaki filmlerdeki kablolar bir süre sonra artik temassizlik yaparak basinizi agritiyor..

k750i , w700i ..vs gibi telefonlar daha revaçta bence..

neden 5300 i tavsiye ettiginizi merak ediyorum, nokiadan sasma zihniyetinden dolayi degildir sanirim? ayrica artik adsl olmayan ev kalmadi gibi birsey..cok acil durumlarda da gprs hepimizin isini gorur diye umuyorum..edge sizce bu kadar cok kullanilirmi? bence sirf edge var diye bir telefon alinmamali..hani pek kullanilacagini sanmiyorum cunku..
    bu arada S.E. w810i de gunden gune ucuzluyor..suan 440 civarlarinda goruyorum..gecen ay 500 ytl idi..bir kac aya kadar da 400 un altina ineceginden suphem yok..sizce yaniliyormuyum?yani sizin de supheniz yoksa, bir kac ay bekleyip w810i alabilirim,ucuzlamaz diyorsaniz w700i yi alcam simdi..

iletimi yorumlarsaniz sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Okan_mersin

merhaba arkadaslar,
    ve kapakli telefonlara artik iyice uyuz oldum,cünkü arasindaki filmlerdeki kablolar bir süre sonra artik temassizlik yaparak basinizi agritiyor..

neden 5300 i tavsiye ettiginizi merak ediyorum, nokiadan sasma zihniyetinden dolayi degildir sanirim? ayrica artik adsl olmayan ev kalmadi gibi birsey..cok acil durumlarda da gprs hepimizin isini gorur diye umuyorum..edge sizce bu kadar cok kullanilirmi? bence sirf edge var diye bir telefon alinmamali..hani pek kullanilacagini sanmiyorum cunku..
    bu arada S.E. w810i de gunden gune ucuzluyor..suan 440 civarlarinda goruyorum..gecen ay 500 ytl idi..bir kac aya kadar da 400 un altina ineceginden suphem yok..sizce yaniliyormuyum?yani sizin de supheniz yoksa, bir kac ay bekleyip w810i alabilirim,ucuzlamaz diyorsaniz w700i yi alcam simdi..

Ben 5300'ı önermiyorum, W700i'ye göre sadece iki artısı var;
    1) EDGE
    2) ekran boyutu ve çözünürlüğü (2", 240x320 pixel)

onun dışında w700i teknik açıdan daha başarılıdır.

w810i alırsan daha iyi bir seçim yapmış olursun. fazlaca avantajları var çünkü. bir ay içinde fiyatı 400 ytl'ye kadar düşecektir. çünkü geçtiğimiz ay içinde 100 ytl kadar değer kaybetmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 11 Haziran 2007; 11:45:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Okan_mersin

merhaba arkadaslar,

Evet arkadaşım dediğin şeylerde çok haklısın.Telefonda internete girmek hiç zevk verici bi olay değil (bence). W810i nin fiyatı ucuzlarsa tadından yenmez ama ben şimdilik k750i alıcam. Eğerki ileriki zamanlarda ucuzlarsa K750i yi satıp W810i alabilirim.Bence sende W700i yerie K750i'yi değerlendirmen lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.