Burada detaylı bi' incelemesi var, sana fikir verir.
hocam tskkr ederımde bu sıte hem ıngılızce hemde ben telefonlarda ozellık nedır bılmedıgım ıcın ancak okumakla gecırebılırım
Ben anladığım kadarını yazayım sana. ------------- *Wave 2 bada işletim sistemli giriş seviyesi telefonların ilk örneği olacak. *Kasa ve tasarım olarak samsung star'a benzer. *Sağlam bi' kasaya sahip olduğundan söz ediyor. *Ekranda parmak izi kalmaz, ekran yüzeyi genellikle temiz kalır. *Kasa gerçekten sağlam, pil kapağında ve heryerde hiçbir gevşeklik bulamazsınız. *3.5 mm kulaklık sayesinde herhangi bi' kulaklığı veya hoparlörü bağlayabilirsin. *Cihazda sayısal ve tam ekran olarak qwerty klavye bulunur. *Ekran 3.2'' kapasitifdir(Yani 5800, 5230 gibi baskıyı değil, parmaktaki elektriği algılar ve çok daha hassastır.) *240x400 piksel ekran maksimum görüş açısı sağlar ve parlaktır. *Otofokus (otomatik netleme) olmayan 3.2mp flaşsız kameraya sahiptir. *Kamera samsung'un geleneksel arayüzünü kullanır.Şu şekilde:
*320x240 piksel 15 kare saniye video çekimi vardır. Bu VGA'nın yarısıdır. *Pil ömrü ( Günde 30-40 dakika konuşma, 1 saat eposta kullanma, 1 saar wifi (kablosuz internet) kullanımı, 20 mesaj) ile 3 gündür. *Dahili hafıza 80mb'tır. *Modelin hızlı çalıştığını söyleyebiliriz. Menü vb. açılırken hiç bir gecikme yoktur. Şimşek gibi hızlı bu telefonda çalışmak zevktir. *Telefonda wifi bulunmaktadır. Kablosuz bir modeme bağlanıp internette gezebilirsiniz. *Cihazda navigasyon bulunmaktadır. Yol tarifi işinize yarayacaktır. *Telefonun hoparlör sesi kulağa hoş geliyor. Son seste müzik sizi rahatsız edebilir. Hoparlör sesi yüksektir, her zaman duyulur. *Çoklu dokunmatik desteği sayesinde birden fazla parmağınızla kullanabilirsiniz. ----------
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
Multitouch olan fiyatı en uygun cihazdır heralde. Forumdan kimse alıp kullanmadı o yüzden bi'şey diyemiyoruz.