Şimdi Ara

300 bin TL'ye alınabilecek en iyi sıfır binek araba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
9.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Faiz konusu aylık değil, yıllık hesaplanmış zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 300 bin TL yi bırak 2008 e , 5008 e bile vermezdim.Dile kolay 300 bin çok ciddi rakam.40k Euro civarı yapar.Ötv olmasa bu bütçelere Mercedes E220d bile alınırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sinirle yazdığınız için yazılanları tam olarak okumuyorsunuz anlaşılan.

Alıntıladığınız arkadaş günlük 85 tl faiz alıyorum dememiş ki? 85 TL param var onu bile günlük faize %8 ile yatırıyorum demiş.

Bu arada şu an kenarda 100.000 TL’niz varsa, 32 günlük faize koysanız aylık alacağınız NET miktar 817,5 TL. Banka adı QNB Finansbank, Enpara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden herkes birbirini ezme derdinde çözemedim.
    piyasa bilgisi olan arkadaşlar düzgün analizlerle 300 bine alınabilecek en iyi aracı yazsa olmuyor mu ?

anladık o araca verilmez o para da hangisine verilir net bir yanıt yok.

şu an 300 bini olan ve sıfır araç almak istiyen biri ne alabilir
  • Bir araca 300.000 tl vereceksem özelliklerine bakardım.

Bu fiyata baz donanım veya orta donanım bir arac almak istemezdim. Full donanım, görüntüsü şık olmalı diye düşünürdüm.

Hem binici olarak bana uzun vadede sorun cikarmayacak, hem de olmasin ama olur ya acil bir durumda değerinde satabileceğim bir araç olsun isterdim.

Konfor açısından çok dar olmamali ama şehir ici kullanımından ötürü çokta geniş olmamalı diye düşünürdüm.

Otomatik vitesi sorunsuz ve kavrama degisimi ivir zivir değişimi gibi seylerle ugrasmamak veya yolda kalma korkusuyla kullanmamak isterdim.

Baktığımda güzel hissettirecek, albenisi olan bir araba olsun isterdim.

Şimdi bu saydiklarimda benim aklima, diğerleriyle kıyasladığımda tek bir araç geliyor.

Şu piyasada, şu şartlarda;

Civic Sport+ HB FK7 1.5i VTEC CVT

Ayrıca, ikinci el alma şansım varsa ve uzun yillar bineceksem 20 eksik 20 fazla neyse verirdim, 2014-2015 mercedes c180 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 14 Eylül 2020; 13:33:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam teşekkürler bilgiler için.
    esasen durum şöyle; engelli statüsünde bir araç alınacak ve üst sınır 300 bin. sıfır olmak zorunda.
    haliyle biz de olabildiğince üst sınırdan bir sıfır araç arıyoruz. ötv olmayacağı için avantajlı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adamszalai -- 14 Eylül 2020; 14:28:36 >
  • Passat 1.5TSI Bussiness 350bine veriyorlardı.
  • sanirim polo veya clio dur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimli olarak 200 bin civarına Tucson power edition alıyorlar birçoğu. Fiyatı 300 bin civarında.

• izengel kullanıcısına yanıt
    benim de aklım tuscon da açıkcası.
    develet eğer engelli muafiyeti ile ilgili bir artırım kararı alırsa önümüzdeki 2 ay içerisinde büyük ihtimal tuscon olabilir.
  • Valla yanildim yasildim ssangyong korando 1.5 T Benzinli 4x2 platinium aldim 325000 tl ye. Araba gercekten guzel. Sürüş yol tutus konfor gosterge malzeme kalitesi gercekten guzel. Ikinci elini de dusunmuyorum. Binebildigim kadar binecem. Artilarini eksilerini bindikce yazarım. Ama ilk görünüş ve izlenimim 10 uzerinden 9.5 Soran merak eden olursa cevaplarim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.