Bildirim
300 mb lik dosya mail yoluyla nasıl gönderilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
winrar ile küçük parçalara bölerek sıkıştırabilirsin. Sonra da parçaları ayrı ayrı yollayabilirsin. Fakat örneğin 512kb/s hızla bağlanıyorsan upload hızın 9kb/s olduğu için çooooook uzun zaman alabilir -
gmail ahesabın varsa karşı tarafta gmail kullanıyorsa gönderebilirsn fakat upload ujn cok uzun zmn alıcaktır + bi kere ben gönderiodum fakat baglantıda bi problem oldu ve kaç saatim gitti tavsiye etmem 300mb lık bişeyi email ile yollamanı. -
peki 60 veya 70 mb içinde aynı şeymi geçerli.arkadaşıma mp 3 göndermeye çaılışıyorum.fakat 5 albümü bir arada göndermeye çalışıyorum.buda 300 mb filan tutuyor.tek albüm yaklaşık 70 mb tutuyor.tek tek sıkıştırıp yollasak daha mı iyi olur. -
mp3 ü sıkıştırsanda pek bişi fark etmiyor en iyisi winrar la küçük parçalara bölüp öyle yollamak -
bence 2 parçaya böl h e m e n p a y l a s.com a upload et. Arkadaşına linki gönder çok gizli bişeyse sonra istersen dosyayı server dan sil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 9 Temmuz 2006; 12:23:46 > -
Merhaba Arkadaşım
Sana önerim, "Gmail Drive" İsminde bir program var.Bu programı indirip bilgisayarına Kur.Daha sonra Bilgisayarımı aç ve Orada "Gmail drive" diye hardisk ikonu göreceksin onu çift tıkla ve Gmail kullanıcı adını ve Şifreni gir.
Daha sonra Göndereceğim 300 MB dosyayı Winrar praogramı ile 10 mB a bölüp, bu parçaları teker teker "Gmail Drive" a sürükle,, Bu dosyalar Gmail posta kutuna taşınacak sende orda Mail olarak Atbilirsin..
Haydi kolay gelsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: tarnat1985
Merhaba Arkadaşım
Sana önerim, "Gmail Drive" İsminde bir program var.Bu programı indirip bilgisayarına Kur.Daha sonra Bilgisayarımı aç ve Orada "Gmail drive" diye hardisk ikonu göreceksin onu çift tıkla ve Gmail kullanıcı adını ve Şifreni gir.
Daha sonra Göndereceğim 300 MB dosyayı Winrar praogramı ile 10 mB a bölüp, bu parçaları teker teker "Gmail Drive" a sürükle,, Bu dosyalar Gmail posta kutuna taşınacak sende orda Mail olarak Atbilirsin..
Haydi kolay gelsin...
Bu yöntem de çok mantıklı. Yeni bir gmail hesabı açarak ortak kullanabilirsiniz. Gmaildrive'ı indirmek için link aşağıda
http://www.hemenpaylas.com/download/249266/gmail_drive.rar.html
pass/şifre : serkan911
Linki denemedim. Ama google'da aratırsan rahatlıkla bulabilirsin
-
max 500 mb buraya upload et o da buradan indirsin,başka yol yok
http://uploadport.com -
arkadaşların dediği gibi herhangi bi upload sitesine upload et linki ver arkadaşına
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- ev interneti başka operatöre taşıma
- türk telekom altyapı dilekçesi
- internet bağlantısı yok yalnızca yerel ağa bağlı
- postmaster outlook nedir
- statik ip
- vodafone ev interneti tarifeleri
- turknete geçiş
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X