Şimdi Ara

300 puanla Sıralama kaç olur ? (Tahmini)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

300 Puan Kaç Bin?

Google organik sıralamalarında 300 puan, yaklaşık olarak 10.000 - 15.000 arasındaki sıralara denk gelmektedir. Ancak bu sıralama, rekabet seviyesi ve hedef anahtar kelime gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Google sıralaması, bir web sayfasının bir arama sonucu sayfasında (SERP) göründüğü sırayı temsil eder. Bu, arama motorunun sayfa içeriğini, otoritesini ve alaka düzeyini göz önünde bulundurarak belirlediği karmaşık bir algoritmaya dayanır.

300 puan, ortalama seviye bir sıralama puanı olarak kabul edilir. Bu puan ile web sayfanız, ilk birkaç arama sonucu sayfasında yer almayabilir, ancak yine de hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. Sıralamayı iyileştirmek için anahtar kelime araştırması yapmanız, yüksek kaliteli içerik oluşturmanız ve web sitenizi optimize etmeniz önerilir.

Unutmamak gerekir ki Google sıralamaları sürekli değişkenlik gösterir ve belirli bir sıralama için garanti verilemez. Bununla birlikte, SEO ilkelerine ve en iyi uygulamalara bağlı kalmak, web sitenizin organik trafiğini artırmanıza ve görünürlüğünü geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 110k

• 120k

• 150 k
  • 250 k

• 100 110 k civarı
  • Abim 2013te 300 puanla 200bin civarındaydı.

• Peki lys ile kaça çekebilirim en fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Abim 2013te 300 puanla 200bin civarındaydı.

kardeşim benim puanım geçen sene 260 civarıydı öyle 200 bine girmiştim yılların kolaylığına ve zorluğuna göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nea7607

Peki lys ile kaça çekebilirim en fazla

100k da olursan lys full yaparsan 8k ya çekiliyor. Ortalama lys ile 25.30 bin yaparsın gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

quote:

100k da olursan lys full yaparsan 8k ya çekiliyor. Ortalama lys ile 25.30 bin yaparsın gibi

Atma kazım full çekersen banko binin içindesin. 110k olduğunu varsaydım bi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

quote:

Atma kazım full çekersen banko binin içindesin. 110k olduğunu varsaydım bi de.

Atmıyorum kardeşim puanza da denedim 8k gösterdi site yanlışa bilemem sonuçta %60 etkiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirli99 -- 16 Mart 2015; 17:08:32 >
  • 300 puan bu yıl 100k'nin içine girer

• 150-170 bin arası.
  • 130k
  • Gecen sene 301 puan ile 130bininci idim

• sayısal olduğunu varsaydım bu arada 100-110 k civarı derken tm veya diğer bölümler hakkında yorum yapamam
  • Bu sene farklı olacak gibi bakalım, eskiye göre daha üst bir sırada olma şansımız var.
  • İlk 300 garanti kardeşim bu sene herkes patladı sınav çok zordu.Tebrikler..
  • Geçen sene 340 ile 101k idim, var sen hesapla. 300 ile 100bin olursun diye inanmak istiyorum
    Bu sene bok yoluna gittik. 340 yaparsam 50k Olsam havaya uçarım sanırım. Hepimiz düşmesini istiyoruz puanların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 16 Mart 2015; 17:50:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.