Şimdi Ara

✎ 300 TL Üzeri Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
34.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Elimde marshall 3 Bluetooth kulaklık var

Hic kullanılmadı 0 garantili kutusunda

Satacağım ama dükkana ilan açamıyorum

Kaca nereden satabilirim

İlgilisi var mı

Pandemiden dolayı sıkıştım acil satarım ucuza

Ama nereden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kulaklığım bozulduğu için yenisini arıyorum ama bu sefer üst düzey kaliteli birşey istiyorum hem telefonda hem bilgisayarda çoklu amaç olarak kullanıyorum ucuzlar hem tatmin etmiyor hem dayanmıyor o kadar müzik oyun ağırlıklı kullanıyorum blutetooth kafa üstü olarak istiyorum birde pili iyi gitsin bittiği yerdede kablo takıp kullanabileyim öncelikler bunlar bütçe max 3000 iş içindede kullanıcam dayanıklı uzun yıllar gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 31 Ekim 2021; 11:53:39 >
  • iPhone kullanıcısı için

Spor salonunda kullanılabilecek

Max 600 TL

Yardımcı olursanız çok memnun olurum

• Q30 ile HD458BT arasında kaldım. Karma kullanacağım, hem oyun hem müzik hem film-dizi içerik tüketimi vs. Genel olarak PC başında kablolu kullanacağım. Rahatlık ve ses-bas-temiz netlik olarak denge arıyorsam hangisi daha makul seçim olur?

• Hocam naptınız? Ben de bu ikili arasında kaldım.

• vlv02 V kullanıcısına yanıt

PC başında kullanım için Arctis Pro aldım, sonrasında maceralı bir Q30 alma sürecim oldu, 4 kez servise gönderdim vs. sonunda sorunsuz kapalı kutu gönderdiler ve Q30 da almış oldum. İkisinden de çok memnunum.

Arctis Pro'yu 1450₺'e , Q30'u 1000₺'e aldım. Kullanım amaçları farklı kulaklıklar ancak ortak yanları; ikisi de aşırı ötesi rahat.

• Uzun zamandır kulaklık arayışındaydım. Anker Q35 siparişi verecekken itopyadan razer blackshark v2x aldım 400₺ye. 3.5 mm girişe sahip ful kablolu. Mikrofonu çıkmıyor yani sokakta kullanmaya uygun değil maalesef. Gerçi kargo gelsin, tasarımına bakıp karar verebilirim.

incelemelerde çok övülmüş . Mobil uyumlu da denmiş ancak mikrofon çalışır mı telefonda emin olamıyorum.

onun dışında taotronics soundsurge 90 da çok övülen bir model. Ancak onun da mikrofonu kötü. Tes kulaklıklardan bir tek sony 1000 mx4 ve jabra 85t güzel deniyor. Bir de tabi apple airpod prolar iyi. Ancak onların fiyatları da aşırı yüksek.

razerı herhalde mobilde kullanacak benim gibi kullanıcı sayısı azdır. Bakalım, umarım telefon uyumu tamdır da sorun yaşamam iade ile..

• Boyun bantlı ve kanal dışı olanlardan bakıyorum bütçe 500 TL civarı bir öneriniz var mı?

min 10 saat konuşma olsa fena olmaz.

• Telefondan dizi film izlemek için üzmeyecek kulak üstü kulaklık arıyorum.

*600-800 lira civarı

*Kablosuz

*Mikrofonlu

*Hediye olarak alacağım için sıfır istiyorum.

Bu ayarlarda kulaklık önerirseniz çok sevinirim.

• Arkadaşlar selamlar Amazonda 158 dolarlık hediye çekim var ve ses kalitesi ile bası iyi olan ayrıca mikrofonu da iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bana fiyat skalası yüksek olan bir kulaklık önerebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 22 Kasım 2022; 12:6:20 >
  • mikrofonu iyi olsun youtube için kullanacağım genel olarak 550 tl üstü olmasın yeterli

• merhabalar. bu konuda bilgim yeterli olmadığı için buraya yazmaya karar verdim.

öncelikle anc codec vs bunlar ne anlama geliyor henüz çok iyi bilmiyorum.

iphone 11'im var. airpods pro'm var.

konuştuğum bir arkadaş sony vb diğer markalarla iphoneların iyi performans vermeyeceğini söyledi.

bütçem 14k'ya kadar.

kaynağım telefon. genelde pop ve lo-fi dinliyorum

bass seviyorum.

airpods max düşünüyorum. ama farklı önerilerinize ve yardımlarınıza açığım.

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Kısa ve net bir soru sormak istiyorum. Oyun oynamıyorum sadece bilgisayara veya telefona bağlı şekilde müzik dinliyorum.

1000TL ye kadar bütçem var. Müzik dinlemek için önerebileceğiniz ürünler nedir.

Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.