Bildirim
300 ytl lik home cine
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
forumda danışarak vestel alan bi arkadşaşımız vardı çok menundu sisteminden....270 falandı -
Bende arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum.Bende vestel slim 10 almayı düşünüyorum fakat 300ylt lik bütçe ile başka ne alınabilir acaba.Bu işten anlayan arkadaşlar varsa bize yardımcı olsunlar lütfen.Cewaplarınızı bekliyoruz... -
slm bu söylemiş olduğunuz rakkamlara iyi bir sistem kuramazsınız alabileceğiniz ürünler multimedya ürünleridir arkadaşlar bence siz vatan com. sayfalarına girin orada bir inceleme yapın yoksa iyi markalarla bu paraya kuramazsınız -
quote:
Orjinalden alıntı: cemustungun
Bende arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum.Bende vestel slim 10 almayı düşünüyorum fakat 300ylt lik bütçe ile başka ne alınabilir acaba.Bu işten anlayan arkadaşlar varsa bize yardımcı olsunlar lütfen.Cewaplarınızı bekliyoruz...
300 ytl ye ben thx destekli altec lansing 5021 i öneririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X