Daha önce kendim için Pc toplamıştım sizin önerinizle şimdi arkadaş için konu açıyorum. Oyun PC'si istiyor. Ben şöyle bir sistem yaptım teknobiyotik stoklarında olan şekilde.
Kasa 1 x AeroCool XPREDATOR High Power 850W 80+ Plus Bronz Güç Kaynaklı Big Tower Kasa (7 Fan) 572,96 TL+KDV İşlemci 1 x INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 519,10 TL+KDV Anakart 1 x Asrock Z77 Extreme6 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) 379,60 TL+KDV Bellek 1 x GSkill RipjawsX 8GB(2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit PC Belleği 114,25 TL+KDV HDD 1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 177,06 TL+KDV SSD 1 x Corsair Force GT Serisi 120GB 2.5" Sata3 555-515MB/s SSD 300,23 TL+KDV
Önerilerinizi ayrıca . Ekran kartı 7970 düşünüyorum. sizce Asus HD7970 DCU II TOP MSI HD7970 Lightning Powercolor HD7970 PCS+ Vortex II
Veya
GTX6xx serisinden bu sisteme uygun öneriler.
Kısaca her şekilde öneriye ihtiyaçımız var :)
Teknbiyotik pc sihirbazından soyle bişey topladım. Teknobiyotik olmak zrunda değil örnek olsun diye :) Ekran kartı hariç benim kullandıgım sıstemın aynısı. Bende 7870 oc edition var. Hiçbir sorun yok Güvenle alabilirsin. İşlemci sogutucusu ve ek kasa fanları güzel calısıyor.
2 de fan aldım ust tarafa bide yan kapağa bilgisayar köpek gibi oldu ama sen bu bilgisayarın ustune 1000 lira daha koymak istiosun dusune miyorum onda oyun oynamayı 1000 liram daha olsaydı islemciyi pcı 3,0 destekli i7 islemci yapardım ornek bu gayet iyi ;
Orijinalden alıntı: AnyThngInMys Vatan'dan olmasada Eksen'den filan asus GTX680 DCU II'de alabilirim dedi kasayı Coolmaster HAF 932'ye düşürücem 100 TL düşücek biraz daha ekleyip GTX680 alır.
GTX 670 DCII, saat hızları ayarı ile, fazladan para vereceğiniz Gtx680 DCII yi geçiyor. Ama derseniz ki, aldığımız GTX680 DCII yi de overclock yaparız, o zaman birşey diyemem, alabilirsiniz
Ama kesin olarak overclock hiç yapmayacağız, aldığımız gibi kullanacağız derseniz, o zaman GTX680 DCII alın tabi bence de...
Arkadaş OC hiç yapmayacak buyuzden ben kendi kartımı ona verıp kendime 2.el GTX680 DCU II TOP almaya karar verdım.
quote:
Orijinalden alıntı: AnyThngInMys Arkadaş OC hiç yapmayacak buyuzden ben kendi kartımı ona verıp kendime 2.el GTX680 DCU II TOP almaya karar verdım.
Evet, doğru bir karar olmuş, ikinize de iyi oyunlar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: Erai
quote:
Orijinalden alıntı: AnyThngInMys Arkadaş OC hiç yapmayacak buyuzden ben kendi kartımı ona verıp kendime 2.el GTX680 DCU II TOP almaya karar verdım.
Evet, doğru bir karar olmuş, ikinize de iyi oyunlar dilerim
Teşekkür ederiz ...
quote:
Teknobiyotik ile alışveriş yapmadan önce imzamı okuyup firmanın ticari ahlakı hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Inventus, Eksen, Exa ve Nova gibi firmalara yönelmenizi tavsiye ederim...
İmzanızı okudum. Şu an firmayla durumunuz nedir? Hala aynı şeyleri savunmaktadırlar mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: ayedis
quote:
Teknobiyotik ile alışveriş yapmadan önce imzamı okuyup firmanın ticari ahlakı hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim. Inventus, Eksen, Exa ve Nova gibi firmalara yönelmenizi tavsiye ederim...
İmzanızı okudum. Şu an firmayla durumunuz nedir? Hala aynı şeyleri savunmaktadırlar mıdır?
Firma ile ilişiğimi kesmiş bulunmaktayım. Artık kendilerinden bir adet toplu iğne bile satın almam. Çevremdeki herkese ve forumdaki kullanıcıları, bu firma hakkında uyarıyorum.
Sonuç olarak firma beni mağdur etti, yasal haklarımı gasp etti, ve yaptıkları terbiyesizlikten de geri dönmediler. Vaziyet bu şekilde...
sistem olarak; intel 3570K asrock extreme 4 asus v gene veya msı g55 alınmalı anakart olarak. ekran kartı olarak asus dc2 top modeli bulursanız alın fakat bulamazsanız dc2 model 670 alınmalı. g.skill 1600mhz 2.4gb 1600mhz ram kasa olarak alacağınız yerde eğer corsair kasa varsa corsair alınmalı ama yoksa siz bakın kasalara beğendiğiniz yollayın biz eleyip en iyisini seçelim. ssd olarak corsair neutron gtx veya ocz vertex 4 hdd olarak oyun bilgisayarı ve sadece oyun için kullanacaksanız hdd almaya gerek görmüyorum ama bulunsun derseniz seagate 500gb alınabilir. monitör yoksa hp 2311*23 modeli veya samsung 350hb 23" modeli alınabilir. eğer corsair kasa alırsanız ve güç kaynağı olmaz ise hx 750W corsair marka güç kaynağı alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: kaskas123
sistem olarak; intel 3570K asrock extreme 4 asus v gene veya msı g55 alınmalı anakart olarak. ekran kartı olarak asus dc2 top modeli bulursanız alın fakat bulamazsanız dc2 model 670 alınmalı. g.skill 1600mhz 2.4gb 1600mhz ram kasa olarak alacağınız yerde eğer corsair kasa varsa corsair alınmalı ama yoksa siz bakın kasalara beğendiğiniz yollayın biz eleyip en iyisini seçelim. ssd olarak corsair neutron gtx veya ocz vertex 4 hdd olarak oyun bilgisayarı ve sadece oyun için kullanacaksanız hdd almaya gerek görmüyorum ama bulunsun derseniz seagate 500gb alınabilir. monitör yoksa hp 2311*23 modeli veya samsung 350hb 23" modeli alınabilir. eğer corsair kasa alırsanız ve güç kaynağı olmaz ise hx 750W corsair marka güç kaynağı alınabilir.
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ben yaklaşık 2-3 ay önce pc topladım. 3500 TL lik bir sistemdi. Birkaç defa elim o siteye gitti. Sonra vazgeçip Vatan'dan aldım. İyi ki de oradan almamışım. Bu tip firmalar ilerde varlıklarını sürdüremezler. Geçmiş olsun. Ancak imzandaki çarpılı resim için sana dava açabileceklerini unutma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme