Şimdi Ara

3000-3500 arası laptop tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe050xtr-core-i74700mq-8gb-750gb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos/p_48336/ adresindeki ya da
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe049xtr-core-i74700mq-8gb-128gb-ssd-750gb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos/p_48337/ adresindeki laptoplardan birini almayı düşünüyorum. Sanırım tek farkları birinde 128gb SSD olması, sizce 350 lira fark ödemeye değer mi ?

Ya da maksimum 3500 liraya malolacak başka laptop tavsiyeleriniz var mı ? Sistemde linux ve windows beraber kullanacağım ve ayrıca çok sık oyun oynayanlardanım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Oyun için laptop alınmaz hele 3bin 3500 liraya asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Oyun için laptop alınmaz hele 3bin 3500 liraya asla.

Saçma bir yorum olmuş. İsteyen sadece facebook kullanmak için 8000 liralık Apple alabilir değil mi, başkalarından müsade almadan ? İnsanları yargılamak bize düşmüyor.

Genişleteyim o zaman konuyu, yazılım işi yaptığım için bütün işlerimi üzerinde yapacağım laptopun ve bunların yanında oyun da oynuyorum, dolayısıyla bu ihtiyacıma da karşılık verebilecek bir sistem arıyorum, bütçem de 3000-3500 lira arası.

Tavsiye ve önerileri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rls

quote:

Saçma bir yorum olmuş. İsteyen sadece facebook kullanmak için 8000 liralık Apple alabilir değil mi, başkalarından müsade almadan ? İnsanları yargılamak bize düşmüyor.

Genişleteyim o zaman konuyu, yazılım işi yaptığım için bütün işlerimi üzerinde yapacağım laptopun ve bunların yanında oyun da oynuyorum, dolayısıyla bu ihtiyacıma da karşılık verebilecek bir sistem arıyorum, bütçem de 3000-3500 lira arası.

Niye bu kadar alındınız ki benim yorumum benim fikirlerimi içerir size zorla illa almıyacaksınız diyen yok ki.Saçma yorum yapan sizsiniz.İlla mesajıma bence mi koymalıydım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rls

quote:

Niye bu kadar alındınız ki benim yorumum benim fikirlerimi içerir size zorla illa almıyacaksınız diyen yok ki.Saçma yorum yapan sizsiniz.İlla mesajıma bence mi koymalıydım.

Alınmak değil, yardım istemek için başlık açmışım, söylemişim üzerinde oyun da oynamama müsade edebilecek bir laptop arıyorum yardım eder misiniz diye, siz gelmiş "Oyun için laptop alınmaz" diye cevap atıp konuyla ilgili bir şey yorumlamadan bırakıyorsunuz. Bunun ne kadar gereksiz bir davranış olduğunu göremiyorsanız zaten tartışalacak bir şey yok, illa tartışmak istiyorsanız özel mesaj üzerinden mesaj yollayın tartışalım, konu daha fazla dağılmasın.

Hala yardımlarınızı bekliyorum bilgili DH üyeleri, teşekürler şimdiden.

• konu sapıtmış

@ssd farkını yazılım çalışıyorsan muhakkak görürsün

ssd olan laptop güzel de ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

konu sapıtmış

@ssd farkını yazılım çalışıyorsan muhakkak görürsün

ssd olan laptop güzel de ayrıca

Teşekkürler.

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd459xtr-core-i53230m-8gb-750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos-500-gb-usb-30-disk-mouse-canta-hediye/p_46033/

Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Almaya değer mi ? İlk yolladıklarımdan düşük seviyede olduğu aşikar ama sizin görüşünüzü almak isterim bu yolladığım bilgisayar ile ilgili.

Bir de şu var;

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-602XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB128-SSD-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu253579.html

Bunların karşılaştırması konusunda ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rls -- 26 Haziran 2013; 23:01:06 >

• daha alt bir seviye ancak mantıksız olur o fiyata A10 işlemci +vga bir laptop al daha iyi olur a10 lar ı i5 ile i7 arasına konumlandırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

daha alt bir seviye ancak mantıksız olur o fiyata A10 işlemci +vga bir laptop al daha iyi olur a10 lar ı i5 ile i7 arasına konumlandırabilirsin

Tavsiye verebileceğiniz bir marka/model var mı ?

• İnternet üstünden alacaksanız Monster öneririm tek dezavantajı siparişten 1-2 ay sonra gelmesi. Bu da ucuz yapıyor tabii ki. Ama istersen aynı özellikleri daha pahalıya MSI'da alabilirsiniz
  • Alienware m17x r4 Düşünürsen yardımcı olurum trde en ucuz bende hiç kullanılmadı
    Bunun 512 ssdliside mevcut

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=128340649&rnd=3577

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamiBey

İnternet üstünden alacaksanız Monster öneririm tek dezavantajı siparişten 1-2 ay sonra gelmesi. Bu da ucuz yapıyor tabii ki. Ama istersen aynı özellikleri daha pahalıya MSI'da alabilirsiniz

Toplama casper masaustu alsa daha az basi agrir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SamiBey

İnternet üstünden alacaksanız Monster öneririm tek dezavantajı siparişten 1-2 ay sonra gelmesi. Bu da ucuz yapıyor tabii ki. Ama istersen aynı özellikleri daha pahalıya MSI'da alabilirsiniz

Toplama casper masaustu alsa daha az basi agrir

haklısınız valla monster baya geç kalmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.