Bildirim
3000-3500 Bütçe İle Oyun Laptopu Arıyorum (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynen ben 128GB lık olanını aldım ama oyun için alıyorsanız 128gb çok az kalıyor. 2 tane oyun ve 1 tane işletim sistemi kurulu ve hdd de 30gb boş alan kaldı :D 3. oyunu kurmak için yetersiz :) o yüzden en az 256 veya üstü alınması şart :D -
MSI yı herkez tavsiye ediyo ama ben anlamıyorum aynı özelliklerde aynı laptop daha ucuzayken neden daha pahalısını alayım ki diye soruyorum kendime :D sonra kafamda deli sorular :D :D ayrıca bu MSI yın yaptığı oyun laptopu adı altında sattığı laptoplarda sadece kasa makyajı yaparak yüksek fiyattan satıp küresel sermayeye katkı sağladığını düşünüyorum -
mantıklı çünkü işlemci ekran kartı ramlar falan tam güç çalışıyo o yüzden deli gibi akım çekiyo :) Ama yinede batarya kısmına kafam ermiyo :D benim kafamdaki şu; güç kaynağı alıp laptopu da güç kaynağına bağlayıp bataryasını sökmek. Sonuçta batarya öleceğine güç kaynağı ölsün :D :D -
quote:
Orijinalden alıntı: anilk91
mantıklı çünkü işlemci ekran kartı ramlar falan tam güç çalışıyo o yüzden deli gibi akım çekiyo :) Ama yinede batarya kısmına kafam ermiyo :D benim kafamdaki şu; güç kaynağı alıp laptopu da güç kaynağına bağlayıp bataryasını sökmek. Sonuçta batarya öleceğine güç kaynağı ölsün :D :D
Yani prize yakın uygun yer varsa çoğunlukla güç kaynağında oynamak daha mantıklı fakat sürekli prizde olunca masaüstüden farkı pek kalmıyor tabi iyi tarafı yatağında film izlersin bataryayla o kadar :) Ben mesela pek ağır oyun oynamam Fifa serisi ve gta5 oyniyim high da yeter umarım yazın ortasına doğru düşer dolarda alırım bende ortalama 2500 civarı bi oyun laptopu. -
Her yönüyle mi? Emin misin hocam? ben bu özelliklerde DELLi ve içinde 128GB ssd ile 3470 liraya aldım ;)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X