Şimdi Ara

3000-3500 TL arası oyun bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    www.teknofiyat.com

www.akakce.com
  • Bunu al kafan rahat olsun bu arada 4590 sinerjide tükenmişti 4460 koydum farklı bir yerden de alabilirsin ama en uygun sinerjide oluyor
     3000-3500 TL arası oyun bilgisayarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vart andelay

Hocam sizin verdiğiniz bütçeyi aşıyor, bunun daha monitörü, kulaklığı, mouse&klavyesi var. Ancak şu sistem birbiriyle uyumlu mu diye yorum yaparsanız daha yardımcı olursunuz

Normal kullanım için Caviar Green alınmaz, onu Caviar Blue ile değiştirin.
    İşlemciyi 4460'a düşürebilirsiniz, oyun için topluyorsunuz zaten.
    Anakartı H97 yapıp, RAM'i 2x4GB yapıp dual channel kullanabilirsiniz. Eğer H97 yapmazsanız 1x8GB kalsın.
    Zalman ZM600-LX daha ucuzsa onu tercih edebilirsiniz, 600W da yeter.

• @deatless22 bir yanlış anlaşılma olmuş, onboard OLMASIN demek istemiş. Onboard'sız alacağız yani. Sizin öneriye gelince, arkadaş Gigabyte serisini çok önerdi ama ileride güncelleme seçeneği daha çok baskın durdu. O yüzden şunda karar kıldım: MSI H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart
    Ekran kartı seçeneğini ise Zotac'ten yana kullanacağım. Gönlüm aslında MSI'da ama sorup soruşturdum, Zotac daha ağır basmış.
    @Meniz H97 yapıp ikiye böldüm RAM'i, HDD'i de değiştirdim. Bu uygun mudur?

• quote:

@deatless22 bir yanlış anlaşılma olmuş, onboard OLMASIN demek istemiş. Onboard'sız alacağız yani. Sizin öneriye gelince, arkadaş Gigabyte serisini çok önerdi ama ileride güncelleme seçeneği daha çok baskın durdu. O yüzden şunda karar kıldım: MSI H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart
    Ekran kartı seçeneğini ise Zotac'ten yana kullanacağım. Gönlüm aslında MSI'da ama sorup soruşturdum, Zotac daha ağır basmış.
    @Meniz H97 yapıp ikiye böldüm RAM'i, HDD'i de değiştirdim. Bu uygun mudur?

Iste bu sistem alınır. Tamamdir.
    Birde bazı arkadaslar ısrarla dual channel ram öneriyor sebebi nedir? Yani dual in normal kullanımda bir farkı varda biz mi bilmiyoruz? Tek 8 gb ram ile 4 gb dual channel arasında % 2 performans farkı var ama bu fark normal kullanımda ve oyunda HİSSEDILMEZ. Bunun dışında ne farkı var öneren arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim sen ekran kartını r9 390 ile değiştir hala cw li 3.5 gb lik kart öneriyorsunuz gtx970 almayın işte.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman, böyle alayım. Bir de takılırken bir işlemciye denk geldim, biraz daha paraya kıyıp şunu alsam çok fark eder mi?http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i7-4820k-soket-2011-37ghz-10mb-onbellek-islemci.html?srt=PU#genel-bakis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takatoshi Tsuda

Kardeşim sen ekran kartını r9 390 ile değiştir hala cw li 3.5 gb lik kart öneriyorsunuz gtx970 almayın işte.

KULLANMADAN YORUM YAPMAYIN. Nerde 3.5 gb Gtx970 ? Ben kullanıyorum Gta V de 4 Gb Vram var. 3800e kadar açtım texture graphici. Ek efektlerde açık. Sen ne diyorsun?
    Cw sorunu da yok. Ama eğer olursa da donanım sorunudur garanti bire bir değişim yapmaktadır.
    Neden kullanmadan yorum yapıyorsunuz? MSI ve EVGA dünya çapında markalar sorun olmaz. Amd karta o kadar para verilmez. Amd düşük fiyatta iyi kartlar çıkarır, üst düzey kartlarda nvdia ya rakip KESINLIKLE OLAMAZ

• quote:

Tamam o zaman, böyle alayım. Bir de takılırken bir işlemciye denk geldim, biraz daha paraya kıyıp şunu alsam çok fark eder mi?http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i7-4820k-soket-2011-37ghz-10mb-onbellek-islemci.html?srt=PU#genel-bakis

Kardeşim bak net cevap vereyim. Benchmark testlerini inceledim. I7 4820k ile i5 4690 arasında oyunlarda performans farkı yok. I7 8 çekirdek avantajı var ama i5 de tek çekirdek performansı i7 den daha iyi. Yani oyun içinse i5 4690 ın yetmeyecegi yerde i7 4820k da yetmeyecektir. I7 nin 3.7 ghz olmasına bakma sen. Birde i7 4820k fazla güç tüketimi var. Oyun oynayacaksan i7 almana gerek yok boşuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

quote:

Orijinalden alıntı: Takatoshi Tsuda

Kardeşim sen ekran kartını r9 390 ile değiştir hala cw li 3.5 gb lik kart öneriyorsunuz gtx970 almayın işte.

KULLANMADAN YORUM YAPMAYIN. Nerde 3.5 gb Gtx970 ? Ben kullanıyorum Gta V de 4 Gb Vram var. 3800e kadar açtım texture graphici. Ek efektlerde açık. Sen ne diyorsun?
    Cw sorunu da yok. Ama eğer olursa da donanım sorunudur garanti bire bir değişim yapmaktadır.
    Neden kullanmadan yorum yapıyorsunuz? MSI ve EVGA dünya çapında markalar sorun olmaz. Amd karta o kadar para verilmez. Amd düşük fiyatta iyi kartlar çıkarır, üst düzey kartlarda nvdia ya rakip KESINLIKLE OLAMAZ

Fanboya bak. Hala kart 4gb diyor. Bi de amd ancak düşük seviyeli kartları iyi yapıyormuş. Bilmeden konuşuyorsunuz her seferinde.

• Power supply hesaplayan sitelerde 350W minimum gereksinim çıktı ama yine de emin olamadım. Şu eklediğim 500W'lık kasa bu sisteme yeter mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.