Çok oyun ve program yüklemem dersen sabit diski çıkarıp bunu al.
SAMSUNG 120GB 840 EVO SATA 3.0 (OKUMA 540MB / YAZMA 410MB) SSD 269 TL
Sabit Diski Çıkarıp SSD aldığın zaman;
İ5 SİSTEM:3.651 TL İ7 SİSTEM:3.675 TL
Alabiliyorsan ekran kartını r9 280x al.Amd mantle ile %45 performans artışı sunuyor o zaman r9 280x gtx 770i geçiyor.Nvdia ile amd anlaşırsa mantle nvdia ya da gelebilir.Ama bu sadece ihtimal.
Son olarak birşey hatırlatmak isterim.İ5 4670K ya ne kadar oc yapsanda çarpanı kapalı stok hızdaki i7 4770 e yetişemez.En büyük fark ise cache leri.
trktlh
kullanıcısına yanıt
Son zamanlarda steam kutuphanem iyice büyüdü o yuzden oyun odaklı olacak.Aslında solidworks un ıcınde sıkıntı cıkarmaz sistem.Sızın kadar olmasa da benım de sahıp oldugum sınırlı bilgiye gore işlemci yerine ekran kartına yatırım yaparsam daha fazla performans alırım diye dusunuyorum.Ekranıda değiştirdim ayrıca bjk_murat ın da incelediği E2461Fwh LED Monitör 23.6 almayı planlıyorum.Son olarak kasa olarak cooler master ı secmemın nedeni sogutmasının iyi olmasıydı.Bunu da zotac ın ısınma dezavantajını yok etmek için dusunmustum.Bunlara dayanarak bir oneriniz olur mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme