Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar 3000-4000 tl arasında bir sistem toplamayı dusunuyorum sizin de goruslerinize basvurmak istedim. işlemci icin i5 2500K/i7 2600k arasındayım ayrıca ekran kartı kısmında da biraz sıkıntılarım var malum yeni serileri cıkıyor onları beklemeli miyim.
ve son olarak mouse klavye gibi birimler haric sizlerin tavsiyelerini alabilir miyim
Benim sisteme bak istersen '' 3500 tl performans '' başlıklı.Beraber takip ederiz iyileştirmeleri.Birde beklemenin sonu yok,dolayısıyla beklemeye gerekte yok ;)
:) sistemini biraz inceledim yeniyi beklemek derken yeni cıkan urunu alabilme ihtimalinin yanında bir onceki serinin ucuzlaması durumunu da dusunerek soyledim. ama dedigin gibi beklemenin bir sonu yok. ssd diskler konusunda biraz temkinliyim performansları muhakkak ki cok yuksek ama kullanım omurleri bende biraz sıkıntı yaratıyor. nvidia nın yeni serisini cok merak ediyorum acıkcası bu kadar para vermişken de ne bileyim degisik birseyler olsun istiyorum ama bakalım :)
HARD DISK - SSD: CORSAIR 120GB F120 Force Serisi SATA III SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma) CSSD-F120GB3-BK 195 $ ( 348,08 TL)
TOPLAM : 2.397,26 TL KDV (%18) : 431,51 NAKİT / HAVALE (TL) : 2.828,76 TL Ekran kartı olarak AMD HD 7970 ala bilirsiniz.Vatandan indirimle alırsanız toplam 600 tl civarı indirimle ala bilirsiniz.
Butceyi duyan herseyin en pahalisini yazmis al sana sistem olmus. Yazik cok yazik...
Asus z68 gen 3 I7 2600k Asus directcuII gtx570 x2 @sli Corsair carbide 500r Corsair gt 120gb ssd Corsair gaming series 800w
Arkadaşlar bende mart ayında aynı fiyat aralığında alıcam kısmetse çok kararsızım. 7 sene bekledim almak için şuan p4 ile sürünüyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme