Şimdi Ara

3000-5500 arası alınacak en iyi motorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmam gerek aylardır 3000-5000 max 5500 tl arası yakışıklı bir motor arayışındayım .......SUPERSPORT motorlarda en uygun olanı CBR125 diğer modeller beni aşıyor........... NAKED tipi motorlarla KANUNİ PHANTOM 180 ve ASYA MAJÖR 250 var............ birde kurye motorlarının görünüş olarak biraz üstündeki YAMAHA YBR 125 ve APACHI TVS 150 var.............. bunlara ek olarak RKS TİTANİC 200 ü de eklersek zengin güzel bir liste çıkartıyoruz ...........şimdi sizlere danışacagım içinden çıkmadıgım konuya geleyimm ..........listemizde olan motorlar KANUNİ PHANTOM 180 HONDA CBR 125 ASYA MAJÖR 250 yamaha ybr 125 APACHI TVS 150 ve rks titanic ........listemizdeki motorların hepsinin fiyatı max 5500 TL dir ......ama aralarında kalitesisi yüksek görünüşü düşük ve görünüşü yüksek kalitesi düşük motorlar var bu listeden bazı motorları çıkardım mesela KANUNİ PHANTOM U ASYA MAJÖR karsısında eledim çünkü ikisininde kalite düşük ama majör daha güzel ve kalıplı ...yamaha ybr yi apachı tvs nin karsısında eledim çünkü ikiside kaliteli ve saglam motor fakat apachı renk kalıp görünü olarak daha önde ....... rks titanic hiç kafa karıştırmasın onu şöyle bir köşeye bıralım ....... elimizde kalan motorlar asya majör 250 mi yoksa apachı tvs 150 mi yani görünüşe kalıba tekerlerin kalın olmasından tutunda motoru yatırma keyfı hayran bırakan dış güzelliğiyle önde olan asya majör 250 yi mi secmeliyim yoksa görüşü tipten olan beklenti biraz düşürüp saglamlıgı kalitesi toplum tarafından test edilmiş apachı tvs 150 mi almalıyım

ben işin içinden çıkamadım tahminimce sizde aynı çelişkiyi yaşayacaksınız siz olsanız hangisini secerdiniz yorumlar için şimdiden tesekkurler hadi kolay gelsin

• Kanuni phantom kullanıyorum kardeşim gayet memnunum ben tavsiye ederim çin flan diye önermez şimdi abilerimiz ama zevk senin zevkin.. yolda asla bırakmaz bende almadan önce çok düşünmüştüm tipi en güzel buydu baktıklarımdan almadan önce incigine boncuguna kadar kurcala ne motor alacaksan test et içine sinerse al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu bahsetmiş olduğun motosikletler arasında ki tartışmadan kavga çıkar şimdi bana sorarsan Çin malı olanlardan uzak dur derim ha Türkiye'de üretiliyor falan bence yalan. Bajaj ın Discovery 150f onuda listeye ekleyebilirsiniz. Maddi olay uyarsa bajaj Pulsar o daha iyi olurdu bence test sürüşleri yap öyle karar ver.

• TVS apache rtr150 kullanıcısıyım bu liste karışık ne diyeceğimi bilemedim Bir şeyler yazayım.

tvs in hızlanması iyi, sorun çıkarmaz bakımını yaparsan. 7bin devirden sonra bariz titreşim var. ama bu titreşim çok rahatsız edici değil. tipi güzel. ybr daha sağlam bir motor olsa da ikisi arasında tvs i tercih ederim. rks titanic ile benim motoru karşılaştırdım yan yana koydum baktım inceledim. apachenin yanında bunu listeye yaklaştırma.

majör, phantom, mondial 180 z one, bajaj discovery bunlarda listede olası motorlar ama kalite bakımından değerlendirilmesi biraz zor. İkinci el alacaksan bulunduğun ilde uygun fiyata, temiz, az km de hangi motorlar var ise onların üzerine yoğunlaşabilirsin. Hepsinin +,- yönleri var.
  • İsin icinden cikilasi bir liste degil hocam ama,
    Cbr 125in max 5500liraya olanlari eski model. Yani 2012 ve sonrasi yillari 6000-7000den asagi bulunmuyor. Bence 5000lira civari bulacaginin km si cok olur. Bu yuzden cbr i eledim kafadan.
    Kanuni phantomu sen elemissin sahsen bende eledim.
    Ybr 125 tip olarak cok kuryevari geliyor bana. O fiyati 125lik bir motor haketmiyor tamam yamaha kalitesi ama ben eledim.

Sahsi fikrim guveniyorsan Asya Major bu saydiklarin arasinda fiyat/performans gibi duruyor. Asya servisleri hakkinda pek bilgim yok. Ben nostalji kullandim bir donem, aydindan almama ragmen izmitteki servis ilgilendi ariza durumlarinda.
    Arkadasin soyledigi gibi biraz daha para ekleyip pulsar daha iyi olabilir gibi..

Yine de liste cidden cok karisik.

• Bajaj discoveri ekleyebilirsin ybr de iyidir kurye motoru gozuyle bakmayin.

• Kurye motoru olsa ne olacak ?
    Kuryelerin kullandıkları makineler tam bir f/p siz hiç kanuni kullanan kurye gördünüzmü ya honda ya yamaha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cbr125 bence 5500e temiz bulursan kaçırma
  • arkadaslar biraz uzun bi konu actıgımın farkındayım cok model soyleyince kafanız karışmış galiba konun sonunda sizlere ıkı secenek sundum asya majör 250 mi [görünüş üstün kalite düşük] yoksa apache tvs 150 mi [kalite üstün görünüş majör e göre düşük ]
  • Yamaha ybr al sonra pişma olma asyayla avrupayla uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbastik

Yamaha ybr al sonra pişma olma asyayla avrupayla uğraşma

ayyynen.

ben ybr ile başladım. güzel bir arka çantayla ve üzerindeki ekipmanlarla kuryelerden hemen ayrılabilirsin. kuryeye benzemek kötü bir şeyi değil tabi ama kurye gibi sürmek diye bir şey de var. onlar gibi sürmeyince, biraz daha efendi ve soğukkanlı sürünce de farkediliyorsun hemen.

ybr iyidir. memnunum. bir daha olsa bir daha alırım.
  • Şu konuyu bir hortlaksak hatta sabit yapsak çünkü soru eksiksiz sorulmuş ve çoğu kişinin cevabını aradığı bir soru güncel şartlarda bilgisi olanlar yorum yaparsa aklımızdakiler birazda olsa netleşir, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem1996

Şu konuyu bir hortlaksak hatta sabit yapsak çünkü soru eksiksiz sorulmuş ve çoğu kişinin cevabını aradığı bir soru güncel şartlarda bilgisi olanlar yorum yaparsa aklımızdakiler birazda olsa netleşir, teşekkürler.

Netleşecek bişey yok.Asya çin aslan kaplan şimşek garip garip isimli motorlardan uzak durucaksın.Bu aralıkta hem yedek parça hemde ilerde satarken en sıkıntısız olanı ybr 125.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.