Şimdi Ara

3000 kırıldımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar psp almayı dusunuourmda 3000 modeli kırıldımı ve fiyatları nasıl su anda yardımlarınız icin simdiden cok saolun

• evet kırıldı ama bir versiyon kaldı kıran yeri de biliyorum
  • bi versiyon kaldı derken nasıl bi sorun bu ve nerde kırılıo yardımcı olursan sevinirim
  • psp ve versiyon için ankara KULE TEKNOLOJİ den bilgi alabilirsiniz... adres ve tel no larını vereryim......izmir 1.cadde ıhlamur sokak no .12/c kızılay ANKARA .TEL.0312 417 39 58....
  • Adanada kıran yer varmı bilmiyorum ama khalkedon da yazmış kendi sayfasına 3000 ler de kırıldı diye artık chickHEN ile oynamayacaksınız yani
  • bende adanada yasıorum eger kırıldıgını ogrendigin bi yer olursa solersen cok sevinirim:) bu arda princo cok saol
  • internetten biraz araştır pspvadisi diye..sana yardımcı olabilir..ben oradan baya yardım aldım site içinden..kendinde yapabilirsin..biraz araştır önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2200 TL toplama nasıl olmuş?
    11 yıl önce açıldı
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankarada KULE TEKNOLOJİ var.bu firma 20.00 tl karşılığında psp2000 -psp3000 nin versiyonunu yapıyorlar...adres.izmir 1.cadde ıhlamur sokak no 12/c kızılay ANKARA Tel 0312 417 39 58 buradan bilgi alabilirsiniz.............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.