slm arkadaslar psp almayı dusunuourmda 3000 modeli kırıldımı ve fiyatları nasıl su anda yardımlarınız icin simdiden cok saolun
evet kırıldı ama bir versiyon kaldı kıran yeri de biliyorum
bi versiyon kaldı derken nasıl bi sorun bu ve nerde kırılıo yardımcı olursan sevinirim
psp ve versiyon için ankara KULE TEKNOLOJİ den bilgi alabilirsiniz... adres ve tel no larını vereryim......izmir 1.cadde ıhlamur sokak no .12/c kızılay ANKARA .TEL.0312 417 39 58....
Adanada kıran yer varmı bilmiyorum ama khalkedon da yazmış kendi sayfasına 3000 ler de kırıldı diye artık chickHEN ile oynamayacaksınız yani
bende adanada yasıorum eger kırıldıgını ogrendigin bi yer olursa solersen cok sevinirim:) bu arda princo cok saol
internetten biraz araştır pspvadisi diye..sana yardımcı olabilir..ben oradan baya yardım aldım site içinden..kendinde yapabilirsin..biraz araştır önce.
ankarada KULE TEKNOLOJİ var.bu firma 20.00 tl karşılığında psp2000 -psp3000 nin versiyonunu yapıyorlar...adres.izmir 1.cadde ıhlamur sokak no 12/c kızılay ANKARA Tel 0312 417 39 58 buradan bilgi alabilirsiniz.............
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme