Şimdi Ara

3000 köpekten oluşan sürü. Burası İstanbul (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında zenginlerin olduğu yerlerde köpek yok söylemi buradan patlıyor. Beykoz, Göktürk gibi yerler köpek dolu ve en ucuz daire 10 milyondan başlıyor.

Daha çok var tam tersi. Şehir içi bölgelerde tek tük var İstanbul'da, daha çok böyle ormanlık dış bölgelere atıyorlar. Buralar da İstanbul'da zengin, elit muhitler.

• Öyle bir niyetimiz yok; fikir jimnastiği. Herkes aynı fikirde olmak veya fikrini beğenmek zorunda değil.

• Nasilsa disardan göc gekiyor surekli. Birazda Vietnamli Kambocyali gocu alip buralara yerlestirsek birkac aya tek bir tane bulamazsiniz…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birgün kır düğününe giderken oralardan geçtim, burada daha önce yazmıştım o kadar çok köpek vardı ki geri bastım hemen.

Motorla olunca tabi gittik oraya havlamaya başladılar yusuf yusuf.

• Ozbi kullanıcısına yanıt

Senin gibi cahil insanlar midemi bulandiriyor artik ya, geberseniz de kurtulsak. Neyse ki Turkiye'de senin gibilerle yasamiyorum artik ohh. Multecilerle anasini bellediler ulkenin, bir de itle kopekle anasini belleyin.

Kopekler cocuklara tecavuz etmiyor ama olduruyor. Cahil cahil yazma

• maymunlar bile olayı çözdü bizim primatlar hala çemkiriyor  

Kanal 5 youtube
    #Mumbai'nin yaklaşık 300 mil doğusundaki Maharashtra'nın Beed semtinde korkunç bir olay yaşandı. Sık sık kavga etmeleriyle bilinen maymunlar ve köpekler, bu sefer kanlı bir düellonun tarafları oldu. Köylüler tarafından aktarılan bilgilere göre bölgede 1 ay önce, yavru bir maymun köpekler tarafından öldürüldü. Bu durumun ardından köpekler ve maymunlar arasında gerilim had safhaya tırmandı. Bu yaşananların ardından maymunlardan karşılık gecikmedi. Olayın üzerinden tam 1 ay sonra, köpeklere yönelik kanlı bir baskın gerçekleştiren maymunlar, yakaladıkları köpekleri binaların üstüne götürerek aşağı atmaya başladı. Olayın ardından büyük korku yaşayan köy halkı, hemen yetkilileri aradı. Bölgeye intikal eden orman korucuları, maymunlara müdahale etmeye çalıştı ancak tek bir maymun dahi yakalanıp kontrol altına alınamadı. Maymunların, köpeklere yönelik saldırıların ardından bu sefer de 5 bin nüfuslu köyde çocuklara yönelik saldırı gerçekleştirmeye başladı. Köy halkı, iyice kontrolden çıkan #maymun lara karşı önlem alınmasını istiyor. #köpeksaldırısı
    https://www.youtube.com/watch?si=H9shNffhcBEh5Ytw&v=d9-GWTVC1DU&feature=youtu.be
  • Hayvanları severim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.