Şimdi Ara

3000 TL ACİL Toplama PC ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem
    Şimdi gelelim Sorulara & İstediğim önerilere
    Sistem iyimidir?
    Soğutucu almamama gerek varmı ŞU ANLIK O.C. yapmayacağım.
    Ekran kartında HDMI DVI-D 3 tanede Dısplay Port var.Hiç anlamadığımdan Monitörüde DVI li seçtim.Monitörümde DVI & VGA Ekran kartında DVI-D HDMI & 3 DİSPLAY PORT var uyumulumudur.DVI da oynayabilirmiyim?
    Araştırdığıma göre VGA monitör olmaması gerekli bende bu monitörü aldım.
    Ekran kartı AMD olmamalı Nvidia herşey ile önde.(oyuncuyum ama nvidia iyi marka kalite marka oyunda 1-2 fps için kaliteyi elimin tersiyle itmem)
    Şimdi
    H110M PRO VD & İ5 6500
    B150M GAMİNG M3 & İ3 6100
    2liden hangisini alıyım.Şimdi 1.cisini alsam anakart KALİTELİ olmalı ki anakart değişitirmesi zor oluyor.İşlemci 2-3 ay sonra İ5 6500 İLE Değiştiririm onun için 2.ciyi düşünüyorum ama i3 6100 ile i5 6500 arasında 5 den fazla fps farkı olur mu?
    Darboğaz olurmu?
    Ekran kartını ileride değiştirebileceğimden (970 ile)
    Kasa yı 600 W Seçtim PSUsu iyimidir ?

VATANDAN olmak zorunda (zorunluluktan dolayı)

ve Aynı fiyata (3100 bile olmasın) 3000 tlye kadar monitörlü önerilerinizi yazabilirsiniz.
    DDR3 de olabilir.Hiç sıkıntı yok.

4-5 GÜN İÇİNDE ALACAĞIM.

Lütfen acil yazarsanız sevinirim.

• İ5 6500+msi h110m pro vd alın.
    O kasaya alternatif olarak zalman r1 e de bakabilirsiniz. Görünüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alın ama r1 daha sonra çıkan güncel bir kasadır.
    Diğer bir konu ise 2666 mhz ram almışsınız ancak o ramler 2133 mhz çalışıcak anakrtın 2133 mhz desteklediği için. Bü yüzden daha uyguna 2133 bulabilirseniz ondan alın ama vatanda gariptirki 2133 mhz ddr4 ram yok. 2400 de alabilirsiniz.
    Ve son olarak dvi kullanabilirsiniz. Görüntü kalitesi hdmı ile aynıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.