Şimdi Ara

3000 TL AMD CrossFire sistem topladım, aldım, Resim eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bugra34

sistem çok guzel hayırlı olsun.
    Yalnız okadar para vermışken ben olsam kesınlıkle intel i5 2500k yada 2600k alırdım.

+1500 deneyim yaşatmadan anlatamıyoruz ama 6850 yerine 560 ti-570 olabilirdi mesala
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocker

AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci
    ASUS SABERTOOTH 990FX AMD 990FX/SB950 AM3+ DDR3 1866MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    2 adet MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    OCZ 120GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD (525MB Okuma/ 500MB Yazma)
    THERMALTAKE TOUGHPOWER GRAND 80PLUS GOLD 850W GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)
    CORSAIR GRAPHITE SERİSİ™ 600T MidT ATX SİYAH KASA
    ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    ZALMAN CNPS9900 MAX INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU (Corsair H100 ile değiştireceğim)

Toplam 3200 TL ye mal oldu, topkapı vatandan topladım, henüz tam anlamı ile test edemedim, montaj baya bir vaktimi aldı şuan windows kurulumunu yapıyorum.

Sistemin hayırlı olsun.Ama benim düşüncem sen işin biraz fantezi boyutundasın.6850 cyclone pe/oc nin fiyatlarına baktım su an 950tl gibi bişi yapıo.Ben ise indirimden 6970 aldım 673 tl verdim.Ve aralarında çok aşırı bi performans farkı yok ısınma ve fazla enerji tüketmede cabası.Bence tek kart oc ile daha iyi şeyler yapabilirdin.Kalan parayada diğer bileşenlere yatırırdın.Ama sitemini kötülemiyorum yanlış anlama sadece farklı alternatifler sunuyorum.

• @ sezar;
    Kasayı 460 TL ye aldım oldukçada memnunum

@ bugra34 @Mckhan;
    Geçmişren kalma AMD alışkanlığı var ve AMD sistemleri fiyat/performans olarak görüyorum

@ GamingMan;
    Ekran kartları 2x347=694 TL ye mal oldu, zaten 950 TL gibi bir fiyatı olsa kesinlikle vermezdim
  • Sistemin toparlanmış hali yakında Corsair H100 sıvı soğutma takacağım

3000 TL AMD CrossFire sistem topladım, aldım, Resim eklendi

Sistemde sorun var ama nerde olduğunu çözemedim, arada bir mavi ekran verip makine resetleniyor, ilk windows kurulumunda sorunsuz kurdum ama ikinci kurulumda bellir bir yüklemeye geldiğinde takılıp kalıyordu, ramlerden birini çıkarınca yüklemeyi tamamlayabildim.Acaba sorun ramde mi, anakartta mı, yoksa bios update ile sorun çözülür mü ?

• Ramleriniz F3-12800CL9D-8GBSR ürün galiba eger buysa sitesinde bakınca uyumluluk listesinde gözükmüyor.Büyük ihtimal ramlerle ilgili sorun.
  • ramleri memtest86 programıyla test edebilirsin. biosta yuklu olabilir.
  • @OverClocker

rica etsem atto disk benchmark ile ssd testini eklermisiniz

hayırlı olsun kasanızın içi ve kablo dizaynı oldukça h0ş
  • Kasa çok güzel görünüyor,sistem de öyle Sizin şimdiye kadar kullandığınız kadarıyla beğenmediğiniz ya da şöyle yapsaydım daha iyi olurdu dediğiniz bir şey oldumu,toplam sistem için?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.