Şimdi Ara

3000 TL Kasa+Monitör Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LEON-X

Intel alınca ışık hızında mı çalışıyor sistem ne kazanç sağlıyor ?

+1
    Biz hd5970,gtx 480 koyuyoruz.Adam intel yapmak için gtx 470 koyuyo analog çıkışlı monitör koyuyo
  • birincisi, AMD sistem almamalısın. sana özellikle daha iki hafta önce satın almış olduğum sistemi özellikle (ŞİDDETLE =) ) tavsiye ediyorum (küçük bir geliştirme ile)

Gigabyte X58A-UD3R
    ZOTAC GTX480
    Consair 6GB DDR3 1600mhz CL7
    İntel I7 930 2.8GHZ 4.8QPI
    ---- diğer bileşenleri kafana göre ayarla ----

piyasadaki tüm oyunları 1920x1080 çözünürlükte extreme görüntü kalitesinde kasmadan oynayabilirsin. lakin crysiste 16QX de zorluyor. 2xte hiç sorunsuz çalışıyor. bendeki gtx465.. gtx480de belkide 16QX köşe düzeltmede oynayabilirsin.

video ve fotoğraf işlemede gerçekten iyi bir performans sunar ;). araştırma yapılarak alındı.

aynı bölümde video encode için en iyi sistem şeklinde bir konu açtım zaten. fakat benim istediğim çok daha hızlısı. zaman çok önemli olduğu için daha iyisini araştırıyorum

• 5970 li sisteme 650 watt yeter de,neden 800 watt filan alınmasın ki? Ve UPS de düşünebilir..
    Ayrıca anakartı da 890 GPA UD3 alabilir.

Yüksek seviye sistem de hepsi güçlü olmalı.955 yeterli tabi ama ilerisi için 1055T de alınabilir.
    Ayrıca fizik görevi olmayan kart yerine 480 daha iyi olabilir.Video var bir sürü.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

5970 li sisteme 650 watt yeter de,neden 800 watt filan alınmasın ki? Ve UPS de düşünebilir..
    Ayrıca anakartı da 890 GPA UD3 alabilir.

Yüksek seviye sistem de hepsi güçlü olmalı.955 yeterli tabi ama ilerisi için 1055T de alınabilir.
    Ayrıca fizik görevi olmayan kart yerine 480 daha iyi olabilir.Video var bir sürü.

Saygılar.

Hocam, nvidiayla kötü tecrübelerim var o yüzden pek düşünmüyorum.
    Anakart olarak bence Asusun bu anakartı rakipsiz hem de fiyatı da çok iyi.
    Ayrıca tasarımcı vs değilim. x6'i şimdilik gereksiz görüyorum.
    PSU konusu ise beni de düşündürüyor. Ancak iyi bir fiyata 800 watt bulursam niye almıyım?

quote:

Orjinalden alıntı: by_juststar birincisi, AMD sistem almamalısın. sana özellikle daha iki hafta önce satın almış olduğum sistemi özellikle (ŞİDDETLE =) ) tavsiye ediyorum (küçük bir geliştirme ile)

Gigabyte X58A-UD3R
    ZOTAC GTX480
    Consair 6GB DDR3 1600mhz CL7
    İntel I7 930 2.8GHZ 4.8QPI
    ---- diğer bileşenleri kafana göre ayarla ----

piyasadaki tüm oyunları 1920x1080 çözünürlükte extreme görüntü kalitesinde kasmadan oynayabilirsin. lakin crysiste 16QX de zorluyor. 2xte hiç sorunsuz çalışıyor. bendeki gtx465.. gtx480de belkide 16QX köşe düzeltmede oynayabilirsin.

video ve fotoğraf işlemede gerçekten iyi bir performans sunar ;). araştırma yapılarak alındı.

aynı bölümde video encode için en iyi sistem şeklinde bir konu açtım zaten. fakat benim istediğim çok daha hızlısı. zaman çok önemli olduğu için daha iyisini araştırıyorum

Hocam, ben grafik için değil oyun için topluyorum sistemimi o yüzden gtx480 i gereksiz görüyorum.
    Eğer işlemciye 300 dolar verecek olsaydım gider 1090 alırdım. Bir de 1600 mhz li ram önermişsiniz o da gereksiz onun yerini 1333 mhzlar çok rahat doldurlar.

Tavsiyeleriniz ve ilgilendiğiniz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.