Şimdi Ara

3000 Tl'lik sistem (Oyun-Tasarım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gündür konuları takip ediyorum.3000 tl üst limitli bir kasa toplamak istiyorum.Monitör ve diğer bileşenler elimde mevcut.Acaba resimde yolladığım sistem bunun için yeterli gelir mi?Ek olarak Rx serisi ekran kartları ile GTX arasındaki fark nedir?Bazıları Rx bazıları Gtx seçimi yapmış sürekli,biraz araştırdım ancak bulamadım.

Ek olarak başka tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim.Şimdiden çok teşekkürler :)

3000 Tl'lik sistem (Oyun-Tasarım)

• Gtx 970 yerine RX 480 8GB a lin, youtube dan karsilastirmalara bakabilirsiniz , artan parayla anakarti biraz yukseltebilirsiniz. Bir sure sonra ramleri mutlaka 16 yapin , 8 yeterli degil artik. Kasanizin guc kaynagi mutlaka 80+ olsun , kasayi bilmiyorum ama cok ucuz bisey gibi geldi bana. Bilen arkadas varsa soylesin . 80 + mi psu su?

Elinizde ssd var mmi sonradan mi ekleyecdksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukuk20 -- 11 Ekim 2016; 22:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvtumtclk

Gtx 970 yerine RX 480 8GB a lin, youtube dan karsilastirmalara bakabilirsiniz , artan parayla anakarti biraz yukseltebilirsiniz. Bir sure sonra ramleri mutlaka 16 yapin , 8 yeterli degil artik. Kasanizin guc kaynagi mutlaka 80+ olsun , kasayi bilmiyorum ama cok ucuz bisey gibi geldi bana. Bilen arkadas varsa soylesin . 80 + mi psu su?

Elinizde ssd var mmi sonradan mi ekleyecdksiniz

Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Karşılaştırmaya youtube'dan bakacağım.Ona göre kartı dediğiniz kartla değiştirebilirim.SSd elimde yok ancak merak ettiğim,ssd'de düşük kapasiteli birşey almak yeterli gelir mi?Bu bütçeyi çok fazla aşmak istemiyorum,60 veya 120 gb'lık bir ssd bu sistem için yetmez mi?Zaten depolama hard diskte gerçekleşmeyecek mi?Sorularım saçma olabilir,cok bilgim yok kusura bakmayın :)

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=121016173

Sizinki olmamis hocam , GTX970 öldü. Ona gore degil , sakin almayin derim ben. SSD 120 yeterli olur. Sonra da ekleyebilirsiniz. Problem degil.

Bu verdigim linkte 11. mesajda frank sabotkanin verdigi iki sistem var. Onlardan birisini alabilirsiniz. Benim tercihim RX480 li olan olurdu. Ama 1060 ile 480 youtebedan fps testlerine bakin , kararinizi verin. Sistemler arasinda sadece anakart farki var . Bence 3000 lik sistemde anakart 1060 li sistemdeki kadar ucuz olmamali. Yoksa ekran kartlarinin ikisi de ayni perfirmansta. Bu sebeple rx480 i secerdim.

Anakarttan kismadan 1060 alabiliyosaniz 1060 alin hocam , 1060 biraz daha ondeymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukuk20 -- 11 Ekim 2016; 23:06:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gtx 970 olmasın da hangisi olursa olsun yani :D Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.