Şimdi Ara

3000 tl limitli sistem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 3000 TL param var fazlası yok kesinlikle. Bu sistem güncel oyunları oynarken sıkıntı çıkarır mı? bu işlerden pek anlamıyorumda. Teşekkürler.

• İ5 6500 800 lira değil mi?
    Ve sistemin bence güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firo88 kullanıcısına yanıt
    bunlar kdvsiz fiyatlarmış kardeşim. toplamı 2500 yapıyor ama normalde 3000 gözüküyor.
  • sempire1 kullanıcısına yanıt
    tm kardeşim ama sistemin gayet hoş ve güçlü ama psu dan anlamam oyüzden onuda bir sor bence
  • 470 4gb al 8 9 FPS farkdan fazlasını görmedim

• ssd ve işlemci soğutucusu ekleyip şu sistemi alacak gibiyim.http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dck1060-i5-6500-8gb-1tb-gtx1060-msi-pmu72100
  • Bence aynı parçaları sen topla daha ucuza gelir kasayı dark n10 yaparsın RAM i 16 yaparsın öyle dene bakim ne kadar tutucak çok olursa msih110m de düşünülebilir oc yapmıcan sonuçta b150m ne kadar lazım

• kardeşim ikisindede sistem 3500 e yaklaşıyor o fiyatlara cıkamadım vazgectim o kasadan.
    şunu topladım.Tam 3000 tl
     3000 tl limitli sistem hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sempire1 -- 31 Ekim 2016; 0:9:19 >
  • SSD ve işlemci soğutucusu hakkında yorum yapamıcam pek bilgim yok ama 4gb alacaksan kesinlikle 470 almanı öneririm f/p oranı daha iyi

• 50 tl fark var arada o yüzden almışken 480 alayım diyorum kardeşim. Teşekkür ederim yorumun için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.