Şimdi Ara

3000 TL ofis sistemi için yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın açmış olduğu inşaat mühendisliği ofisinde kullanılmak üzere sistem toplamak istiyoruz. Monitör dahil 3500-3800 TL civarına kadar çıkabiliriz. Yoğun olarak AutoCad ve diğer inşaat proje programları kullanılacak. Dolayısıyla performans verebilecek bir bilgisayar arıyoruz. Sektöre bir hayli uzak kaldığım için ben kendim oluşturamıyorum sistemi. Yardımınıza ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkürler.

• İşlemci : AMD Ryzen 3 1300X/AMD Ryzen 5 1400
    Anakart : Asrock AB350M
    Bellek : Team 8 GB 2x4 2666Mhz
    Ekran Kartı : Galax GTX 1060 3 GB
    Hard Disk : Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM
    SSD : Adata SU800 128GB
    Kasa : Dark G-Storm
    Güç Kaynağı : Corsair 450W 80+ Bronze
    Monitör : Viewsonic VX2363SMHL 1920x1080 2ms IPS

Toplam : 3861 TL

Bu sistem Teknobiyotik üzerinden toplanmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRayzen -- 1 Ağustos 2017; 19:28:44 >
  • Ekran kartı önemli değil AutoCAD gibi programlar gtx ekran kartlarını kullanmaz quadro ekran kartlarını kullanır. gt 1030 alın yanına ryzen 1700 anakart asus b350plus. Ramde bol keseden olsun. Eğer paranız artarsa gt 1030 ekrankartını boşverin alabileceğiniz en yüksek quadro ekran kartını alın. Kasa SSD PSU falan zevkinize bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 3 Ağustos 2017; 9:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığı nereden çıktı? Tabii ki kullanıyor 3 GB ve HD 7850 üstü ekran kartları yeter ancak gt 1030 nedir ya?
  • TheRayzen kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyin lütfen CAD yazılımları(çoğu) quadrolar dışında ekran kartını kullanmaz. İşlemciye yüklenir eğer quadronuz yok ise gtx veya gt kartların kullanımı size sadece monitöre görüntü verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermiyorum araştırabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.