Şimdi Ara

3000 tl oyun bilgisayarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
6
Favori
7.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black37

böyle alınabilir
    diğer türlü anakartı fln z97 gaming 5 modeli alınabilir fakat bütçe aşar böylede gayet yeterli
    gaming mouse hediyeside var anakartın
     3000 tl oyun bilgisayarı

oc yapacaksan(bence yapmalısın 2 sene daha fazla kullanırsın işlemciyi) bu fiyata daha iyisi olamaz ayrıca sakin ol burada zorla bişey aldırmıyoruz sadece öneri

• quote:

Orijinalden alıntı: Schweitz

quote:

Orijinalden alıntı: keremakdmr1

asus sıkıntılı ise anakartı değiştirmem gerekecek. başka anakart önerebilir misiniz bana ?

Ben böyle bir şey yaptım hocam ama... Siz içinizden geleni alın. Bunu da alabilirsiniz
     3000 tl oyun bilgisayarı

İşlemci biraz farkla i5 4590 alınabilir. Ram şu an indirimde olan kingston hyperx savage olmalı. Anakart olarak Gigabyte H97M-D3H alınabilir. Asus Türkiye bu aralar biraz sapıttı. Barracuda ile sorun yaşayanlar oldu. WD Caviar Blue alınmalı. Kasa Corsair Spec 01 olabilir. İşlemci soğutucusuna gerek yok. İ5'ler daha az ısınır. Diğer i7'lere göre.

Bana eleştiri yap demeyin. ağzım açıldı mı kapanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• overclock yapmayıda düşünmüyorum hocam. bu yüzden GIGABYTE H97M-D3H Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakartı alıp intel i5 4590 la kullanma niyetindeyim. peki hangi marka gtx 970 önerirsiniz hocam ?
  • tamam biraz sert çıktım kusura bakma. overclock yapmayı düşünmüyorum.
  • bu arada bu kasayı 1440*900 çözünürlüklü ekranda kullanma niyetindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremakdmr1 -- 17 Ocak 2015; 21:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Mert Bey

quote:

quote:

asus sıkıntılı ise anakartı değiştirmem gerekecek. başka anakart önerebilir misiniz bana ?

Ben böyle bir şey yaptım hocam ama... Siz içinizden geleni alın. Bunu da alabilirsiniz
     3000 tl oyun bilgisayarı

İşlemci biraz farkla i5 4590 alınabilir. Ram şu an indirimde olan kingston hyperx savage olmalı. Anakart olarak Gigabyte H97M-D3H alınabilir. Asus Türkiye bu aralar biraz sapıttı. Barracuda ile sorun yaşayanlar oldu. WD Caviar Blue alınmalı. Kasa Corsair Spec 01 olabilir. İşlemci soğutucusuna gerek yok. İ5'ler daha az ısınır. Diğer i7'lere göre.

Yani rezil bir öneri sunmuşum Kerem hocam almayın benimkini rezil bir öneriymiş.

• quote:

overclock yapmayıda düşünmüyorum hocam. bu yüzden GIGABYTE H97M-D3H Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakartı alıp intel i5 4590 la kullanma niyetindeyim. peki hangi marka gtx 970 önerirsiniz hocam ?

bu paralara micro atx anakart almayın kim söylüyor size bunları ya herkesi dinlemeyin böyle.

MSI
    Z97-G55 SLI Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
    375 TL

extraları olan en yüksek serii olan anakartı almak çok güzel birşeydir dostum ilerde ekmeğini çok yersin güven bana.

farketmez MSI , ASUS olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Ocak 2015; 21:51:08 >

• quote:

@umutmertbey hocam black37 deki g3258 takıntısı vardı sanırım sizin içinde bu kasa takıntı haline geldi.
    @schweitz hocam düşünmeniz yeter.

Gönül koydum o kasaya yakında alıp bir inceleme patlatabilirim. Bana çok güzel geliyor. Özellikle büyük kasaları sevmeyenler için bire bir.

İnceleme linkini siz de bulabilirsiniz. Size güveniyorum.

• quote:

quote:

3000 tl oyun bilgisayarı

Evga kartlar avrupa üzerinden çok daha ucuza temin edilebiliyor

• kasanın son hali bu öyleyse.
     3000 tl oyun bilgisayarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Mert Bey

quote:

quote:

3000 tl oyun bilgisayarı

Yani rezil bir öneri sunmuşum Kerem hocam almayın benimkini rezil bir öneriymiş.

Üzülmeyin. Ben de ilk zamanlar sizin gibiydim. Yanlış yapa yapa doğru yapmayı öğrendim. Okudum, araştırdım. Testler inceledim. Şimdi de elimden geldiğince sizlere yardım etmeye çalışıyorum.

• Olabilir. Ben Türkiye içinden yaptım. Dışarıdan yaparsam kesin bir şeyi yanlış yaparım.

• quote:

kasanın son hali bu öyleyse.
     3000 tl oyun bilgisayarı

Yahu şu ramleri kingston hyperx savage yapın. Tasarruf edin. 60 lira 60 liradır.

• bu arada ekranımın çözünürlüğü 1440*900p sorun olur mu acaba ?
  • quote:

bu arada ekranımın çözünürlüğü 1440*900p sorun olur mu acaba ?

olur zevk alamazsın bilgisayarından o dandik çözünürlükle bende zaman geçirdim baya insanı bezdirir.
  • quote:

tamam biraz sert çıktım kusura bakma. overclock yapmayı düşünmüyorum.

kardeşim overclock düşünmüyosan böyle birşey önerebilirim anakart gayet yeterli gelir sıkıntı olmaz
     3000 tl oyun bilgisayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 17 Ocak 2015; 21:59:18 >

• Umut Mert Bey kullanıcısına yanıt
    ya hocam hep unutuyorum onları alıcam işte.
  • Olsun yine de üzüldüm. Hayatımda nerdeyse ilk defa öneri sunmuştum. Bana hala güzel geliyor benim sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweitz -- 17 Ocak 2015; 21:59:32 >
  • hocam şimdi elimde 2900 lira var. 100 lira da birinden borç alıcam tam 3000 lira. vatana yürüyerek gidicem bide elimde bir kasa var şu özelliklerde,
    intel pentium e2200 işlemci
    foxconn dandik bi anakart
    3 gb ddr2 ram
    atı radeon 5570 ekran kartı
    casper neo kasa
    casper 926w monitör bunu satıp üstüne ekleyebilirim bütçenin. bu kasa ne kadar eder ?
  • quote:

bu arada bu kasayı 1440*900 çözünürlüklü ekranda kullanma niyetindeyim.

O zaman bu sistemi yapabilirsek 2600 civarına çekelim ki yanına da güzel bir monitör alın. Bu kasa o monitörde harcanır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.