Şimdi Ara

3000 tl sistem tavsiye kararsızım hala .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oskurrr

rander için rleri 16gb düşünmeniz gerekmiyormu ?

Ayrıca sizce işlemciyi düşürüp aynı model ekran kartının 200 tl daha pahalısını almak daha mantıklı öylemi ?

O derece profesyonel çalışmadığım için 16gb a gerek yok.Ve İ7 almaktan kast ediyorsanız i7 + 7950 alacağıma 8350+4gb gtx 770 oyunlaradada çok daha yüksek performans verecektir.Buda gayet mantıklıdır.
  • Sgns12 kullanıcısına yanıt
    Bence senin için forum bir eylence aracı olmuş sadece bişey bildiğinden falan değil...

Rander in r sinden haberin oldugundan şüpheliyim...
    düne kadar bu forumda sistem tavsiyesi diye 50 tane konu açıp işlemci soketinden bi haber iken bugün insanlara akıl vermende büyü gelişme açıkcası...

mayıs ayından beri alacagın sistemide hala alamamışssın üzüldüm bak yüzlerce tavsiye almana rağmen ...
  • quote:

Bence senin için forum bir eylence aracı olmuş sadece bişey bildiğinden falan değil...

Rander in r sinden haberin oldugundan şüpheliyim...
    düne kadar bu forumda sistem tavsiyesi diye 50 tane konu açıp işlemci soketinden bi haber iken bugün insanlara akıl vermende büyü gelişme açıkcası...

mayıs ayından beri alacagın sistemide hala alamamışssın üzüldüm bak yüzlerce tavsiye almana rağmen ...

Alıp alamamamdan sanane kardeşim belki canım istemedi keyfimin kahyası mısın ?Renderden emin ol bilgim var rahat olabilirsin çocuk çocuk davranışlar sergiliyorsun şimdi render ne felan diye sorarsın sana bir şeyi kanıtlamak zorunda değilim bu 2 ve belki çok çabuk öğreniyorum senin kadar yavaş öğrenmiyorum herkes bir değil.Senin egon tavan yapmış senin gibi insanlarla uğraşmak ayrıca zordur.Çok şey bildiğini sanıyorsun fakat bende senin bilgilerinden şüpheliyim.

Egmun tavan falan yaptıgı yok insanlar senin konularına girdiğinde zaten anlıyorlar neyi nekadar bildiğini. Ve nekadar tutarsız oldugunu...

Şimdi msj larını tek tek irdelemeyelim istersen burda... Kendine gelince 50bin tane konu acıp burda insanları olmayan bilgilerinle yönlendirmeye çalışma lütfen...

Rander nedir diye sormam çünkü video edit yapıyorum falan demişssin zamanın birinde sonra nasıl olduysa rander yapıcam demişssin oda enteresan video işleme işini rander olarak algılamışssındır belkide.
    Video editleme işide oyunlardan video çekip yayınlamaktır tahminimce...

Öğrenmenin yaşı ve zamanı yoktur insan yaşadıgı sürece öğrenir ama şu enson msj ından zaten kimin cocukça davranış sergilediği de ortaya cıkıyor...
  • quote:

Egmun tavan falan yaptıgı yok insanlar senin konularına girdiğinde zaten anlıyorlar neyi nekadar bildiğini. Ve nekadar tutarsız oldugunu...

Şimdi msj larını tek tek irdelemeyelim istersen burda... Kendine gelince 50bin tane konu acıp burda insanları olmayan bilgilerinle yönlendirmeye çalışma lütfen...

Rander nedir diye sormam çünkü video edit yapıyorum falan demişssin zamanın birinde sonra nasıl olduysa rander yapıcam demişssin oda enteresan video işleme işini rander olarak algılamışssındır belkide.
    Video editleme işide oyunlardan video çekip yayınlamaktır tahminimce...

Öğrenmenin yaşı ve zamanı yoktur insan yaşadıgı sürece öğrenir ama şu enson msj ından zaten kimin cocukça davranış sergilediği de ortaya cıkıyor...

Alakası yok o konulara bakarsan sistem hakkında fazla bilgim o zamanlar yoktu araştıra araştıra işte bjk_murat olsun v.s pc den anlayan insanlara sora sora öğrendim.Ha sen bunu kabul etmeyeceksin belli ki keyfin bilir sen nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün.Zaten daha demin dedim profesyonel render yapmıyorum video editliyorum 3 boytlu çizimler v.s de yapıyorum ama fazla değil.O yüzden sana ve sorularına daha ayıracak vaktim yok ne dersen de her zaman kendini haklı çıkaran birisin hadi sana kolay gelsin iyi forumlar.Ve bu arada gerçekten kimin çocukça davrandığını bu mesajınla 1 kez daha anlamış oldum.Ben öğrenmenin yaşı v.s var demedim lütfen önce anla sonra mesaj yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgns12 -- 1 Eylül 2013; 20:43:02 >

:) ondan bundan duyduklarınla insalara sistem tavsiye edilmez bukadar basit...
    neyse yakında okullar acılıyor ortalık biraz sakinler umarım...
  • quote:

:) ondan bundan duyduklarınla insalara sistem tavsiye edilmez bukadar basit...
    neyse yakında okullar acılıyor ortalık biraz sakinler umarım...

Sanki sen annenin karnından bütün bu bilgileri bilerek doğdun sanki sana hiç kimse bir şey öğretmedi gibi konuşma.Katılıyorum umarım okullar en kısa zamanda açılırda ergenler gider ortalık biraz da olsa sakinleşir...
  • az önce 3-3.5 bin tl civari bir sistemi arkadaşin öneri sayfasında yazmıştım tabi ben amd olacak şekilde inceledim ama senin içinde bir şık olabilir diye düşünüyorum

(intel fanı değilsen tabi )

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

ssd şart değil aslında ,lüks bile sayılabilir özellikle 128 gb 'lerde iken standart ssd'ler (boyut çok düşük ,fiyat yüksek) ..bence 512 gb'ler uygun fiyatlara gelinceye kadar beklemek lazim .

onun dışında gene benzer bütçeyle sistem kuracak arkadaşlara referans olması amacıyla ben de almayı düşündüğüm sistemi paylaşıyorum aslında kendim için monitör'ü düşücem keza bu sistemi Sony 40 w905 led tv ile kullanmayı dıusunuyorum neyse gene de monitör de alacaklar bu şekilde inceleyebilir ...üstüne klavye + mouse eklersiniz ki benim için en değersiz kısımdı o yüzden eklemedim.

hdd 2*2 sata3 hdd yada 2 *256 gb ssd de yapılabilir ama bence hdd her zaman güncellenebilecek bir parça oldugu için(yada ilerde harici olarak bile usb3 olarak takarsiniz) standart 1 tb sata3 de tuttum siz belirttiğim alternatifleri de deneybilirsiniz ..

3000 tl sistem tavsiye kararsızım hala ..

• quote:

az önce 3-3.5 bin tl civari bir sistemi arkadaşin öneri sayfasında yazmıştım tabi ben amd olacak şekilde inceledim ama senin içinde bir şık olabilir diye düşünüyorum

(intel fanı değilsen tabi )

quote:

ssd şart değil aslında ,lüks bile sayılabilir özellikle 128 gb 'lerde iken standart ssd'ler (boyut çok düşük ,fiyat yüksek) ..bence 512 gb'ler uygun fiyatlara gelinceye kadar beklemek lazim .

onun dışında gene benzer bütçeyle sistem kuracak arkadaşlara referans olması amacıyla ben de almayı düşündüğüm sistemi paylaşıyorum aslında kendim için monitör'ü düşücem keza bu sistemi Sony 40 w905 led tv ile kullanmayı dıusunuyorum neyse gene de monitör de alacaklar bu şekilde inceleyebilir ...üstüne klavye + mouse eklersiniz ki benim için en değersiz kısımdı o yüzden eklemedim.

hdd 2*2 sata3 hdd yada 2 *256 gb ssd de yapılabilir ama bence hdd her zaman güncellenebilecek bir parça oldugu için(yada ilerde harici olarak bile usb3 olarak takarsiniz) standart 1 tb sata3 de tuttum siz belirttiğim alternatifleri de deneybilirsiniz ..

3000 tl sistem tavsiye kararsızım hala ..

Önerdiğin sistem oyun için benimki daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İ7 4770k
    Msı z87-g43
    1 tb barracuda
    Asus gtx770
    Gskill 2x4 ram
    Black edition 700 w 80+ bu ne kadar ediyor ? (monitör yok herhalde , kasa da tam olarak ismi ne )

@brs789
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.