Şimdi Ara

3000 TL'ye i7 ve GTX950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 3000 TL'ye i7 ve GTX950 imkansız mı? Önerilerinizi monster dışında verirseniz çok sevinirim çünkü şu an stokta yok ve bana ay sonundan önce lazım iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu308499

Cok iyi bence sana uyuyorsa kacirma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu308499

hocam bende bunu düşünüyorum. forumda demişler ki bunu almak şuan iphone6 varken 5s almak gibi demişler. n550jx alın demişler oda çok pahalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gtx 860 lı biseyde bulunabilir aslında o fiyata. Cn167d güzel bilgisayar ama ssd şart oluyor ona. Birde anlamadığım birsey var forumda her öneri bilgisayarda gtx950 görüyorum. :) nedir bunun sırrı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ihtimall

Hocam gtx 860 lı biseyde bulunabilir aslında o fiyata. Cn167d güzel bilgisayar ama ssd şart oluyor ona. Birde anlamadığım birsey var forumda her öneri bilgisayarda gtx950 görüyorum. :) nedir bunun sırrı acaba

860 960 hepsi bulunuyo. bende n550jk düşünüyodum sonra monster victorların içine girdik şuan victor g702 alıcam heralde bu arada dediğin gibi her öneri gtx950m ve her 5 öneriden 4ü x550jx. böyle de bişey var

• İnsallah istediğiniz gibi bisey bulursunuz. monster victor falanda cok güzel bilgisayarlar ama ne bilim insan birazda lazım olduğunda alıp götüreyim dısarda kullanim vs gibi seylerde istiyor çok büyükler lenovonun 860 m li y 50 70 i bi ara çok meşhurdu. İyi fiyata bulunsa yine alınabilir belki benim aklıma o geldi şık bisey cünkü onun icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtimall

İnsallah istediğiniz gibi bisey bulursunuz. monster victor falanda cok güzel bilgisayarlar ama ne bilim insan birazda lazım olduğunda alıp götüreyim dısarda kullanim vs gibi seylerde istiyor çok büyükler lenovonun 860 m li y 50 70 i bi ara çok meşhurdu. İyi fiyata bulunsa yine alınabilir belki benim aklıma o geldi şık bisey cünkü onun icin

inş bulurum istediğimi yaw aslında monsterlar victorlar da şık ama abi siyahtan başka renk kullanmıyolar ya. insan bi gri yapar beyaz yapar dimi

• Aynen öyle. En son çare kaplama yaptırırsın artık yeni bilgisayarlar da ben hep heyecanlanıyorum Hayırlısı

• Up

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.