Şimdi Ara

3000 TL ye kadar 3d led tv YARDIM LÜTFEN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşlerim , abilerim uykularım kaçıyor artık şu tv muhabbetinden.
    Eminim benim gibi birçok kişi bu dertten müzdarip.
    3000 tl bütçem var ve 1 aydır hiç bir tv almaya karar veremedim .
    Kafayı yemek üzereyim en son gidip önüme ilk gelen modeli alıcam şansıma ne çıkarsa artık
    İlk olarak Samsung 46es7000 alıcaktım forumu dolaştıktan sonra tamamen soğudum , sonra 47lm860v sonra, philips sonra sony derken çıkamadım işin içinden !
    Philips 46phl7007k
    sony 46hx850 (biraz tuzlu )
    samsung 46es7000-8000
    Lg 47lm860v
    Arasında kaldığım modeller bunlar sizce hangisi parasının ederidir , insanı parasıyla rezil etmez !
    3d ve 1080 p filmleri sorunsuz izlemek istiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: aLy_jemm

Kardeşlerim , abilerim uykularım kaçıyor artık şu tv muhabbetinden.
    Eminim benim gibi birçok kişi bu dertten müzdarip.
    3000 tl bütçem var ve 1 aydır hiç bir tv almaya karar veremedim .
    Kafayı yemek üzereyim en son gidip önüme ilk gelen modeli alıcam şansıma ne çıkarsa artık
    İlk olarak Samsung 46es7000 alıcaktım forumu dolaştıktan sonra tamamen soğudum , sonra 47lm860v sonra, philips sonra sony derken çıkamadım işin içinden !
    Philips 46phl7007k
    sony 46hx850 (biraz tuzlu )
    samsung 46es7000-8000
    Lg 47lm860v
    Arasında kaldığım modeller bunlar sizce hangisi parasının ederidir , insanı parasıyla rezil etmez !
    3d ve 1080 p filmleri sorunsuz izlemek istiyorum .

önceliğin 46hx850 olsun
    olmaz ise 7007 veyahut 46es8000 olabilir
    media player olarak sony dede philipsdede kullanabileceğin bir media player alman gerek
    samsungda ise böyle bir sıkıntın olmaz
    samsung es7000 ve 8000 güzel modellerdir
    karar yine senin :)

• Samsung UE46F8000
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-46f8000-fiyati,1071953.html

Philips 46phl7007k (sadece monitör olarak kullanırsın) en sorunlu olan
    sony 46hx850 (sadece monitör olarak kullanırsın) panel iyi fakat mkv yi bile göstermeyen tv uydu alıcısı sorunu ...
    Samsung ES7000 ( kasası çok kötü olduğu için adam gibi paneli yerleştirememişler)
    Lg 47lm860v (panelin siyah kalitesi projeksiyon gibi kötü ayrıca plazma kadar enerji harcıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 9 Haziran 2013; 20:59:25 >
  • Samsung 46 f 7000 akakcede arattiritsan 3 bin civarina cikiyor. vatanda 55 es 7000 3500tl oda cok iyi veya, philips 7007 iyidir goruntu kalitesi olarak. Smarta guncelleme geldi altyazi oynatiyor artik ama buyutec sart 2013 olsun dersen 6008 de iyidir philips tarafinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için.
    Bugün gene teknoloji marketlerini dolaştım , tvleri araştırmaya başladığımdan beri herbirinin ayrı kusurları olması beni korkutuyor açıkcası
    Ben gene Samsung un f serisini bekliyemeye karar verdim ( bu gidişle hiç bişi alamıcaz ya hayırlısı ) .
    Onunla ilgili pek kötü yorum duymadım belkide pek kullanan yoktur :)
    3000 tl civarına indiği zaman fiyatı almayı düşünüyorum .
    Ama eminim bir çok arkadaşım aynı dertten müzdarip seçenek çok , sorun çok, herkes bu kadar çok para verdikten sonra, en iyisini istiyordur sonuçta para kolay kazanılmıyor ...
  • Philips 46pfl7007k 'nın en son hali nedir bilen varmı arayüzünün yavaşlığı , altyazı problemi ,dts eklikliği acaba yeni güncellemelerle düzeldi mi ?
  • 7000 serısıne dts guncellemesı hazıran ayında gelıcek dendı ama hala ses yok...

bı de bu dts 6008 yada 6198 veya 6907 ye gelıcek mı...kesın bılen var mı....
  • Philips alıyorsanız dts, flac, wav, altyazıyı, xvid ... unutun
  • cok kesın konustun be baskan. adamlar dts guncelleme gelecek dıyen var. sen unut dıyerek kestırıp attın yanı....
  • yeni seriye geliyor ama 6 serisine gelir mi bilmem 7 den başlayabilir ..

media playerle halledersiniz o ıvır zıvırları yabancı sitelerde bile mediaplayer alın diyorlar
  • peki bu media player nsaıl birşey link atabilir misiniz ? media playerla harici harddisc teki blueray görüntüyü altyazısıyla flaan normal bilgisyarımda oynatıyormuş gibi oynatabilicek miyim ?
  • aLy_jemm A kullanıcısına yanıt
    mediaplayer olarak düzgün birşey philips , dark ve adroid box var piyasada ...

ucuz olarak philips hmp 3000 90 liraya alınabilir ..yada pahalı birşey isterseniz 3d olanlara bakın mediaplayer bölümünü inceleyin.
  • Teşekkürler saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.