Arkadaşlar forumda aynı konudan milyon tane olduğunun farkındayım ama malum ekonomik sebepler yüzünden 3 ay önce verilen tavsiyenin bile bir anlamı kalmıyor. O yüzden 2024 ocak ayı itibariyle bu fiyatlara ne tavsiye edersiniz? Özellikle dikkat ettiğim şeyler; -Mikrofonlular çok çirkin görünüyor, mümkünse artic 1 gibi saklanabilen veya hiç görünmeyen tipte olsun, -Aynı fiyata kablolunun sesi daha iyi olacaksa kablolu tercih ediyorum. Sesleri aynıysa kablosuz da olabilir. -Flac müzik arşivimi dinlemek için de kullanacağım, mümkünse müzik yönü ağır bir kulaklık olsa çok iyi olur. |
3000 TL'ye kadar oyun-müzik kulaklık tavsiyesi?
-
-
Anker Soundcore Liberty 4 kullanıyorum.
Çok ergonomik ve gerçekten çok güzel ses kalitesi var.
Bir arkadaşım Liberty 3 Pro versiyonunu aldı sesi daha iyi olsun diye fakat kulakta çok zor duruyor memnun kalmadı.Bilmeni isterim.
-
Hocam yanlış anlaşıldı sanırım. Pc'de kullanmak için kulaküstü kulaklık arıyorum ben :)
-
Hah, unicorn'u arıyorsunuz siz hem de iki tutam saman ile . Bulursanız lütfen bana da haber edin.
Böyle çok yönlü olamıyor kulaklıklar. Müzik iyi olursa bir yerden illa düşüyor. Şahsen bir ara sanal 7.1 kulaklık alıştım. Single player oynarım hep gta v vs inanılma iyiydi ama işte 1 sene içinde bozuldu hemen.
O günden beri normal bir pc kualklığı alıp geçiyorum. Aslında mikrofonu ayrıca bağlarsan, kulaklıkta seçenek biraz daha artıyor.
-
Sorry hocam fakat gene iyi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X