Arkadaşlar forumda aynı konudan milyon tane olduğunun farkındayım ama malum ekonomik sebepler yüzünden 3 ay önce verilen tavsiyenin bile bir anlamı kalmıyor. O yüzden 2024 ocak ayı itibariyle bu fiyatlara ne tavsiye edersiniz? Özellikle dikkat ettiğim şeyler; -Mikrofonlular çok çirkin görünüyor, mümkünse artic 1 gibi saklanabilen veya hiç görünmeyen tipte olsun, -Aynı fiyata kablolunun sesi daha iyi olacaksa kablolu tercih ediyorum. Sesleri aynıysa kablosuz da olabilir. -Flac müzik arşivimi dinlemek için de kullanacağım, mümkünse müzik yönü ağır bir kulaklık olsa çok iyi olur. |
3000 TL'ye kadar oyun-müzik kulaklık tavsiyesi?
-
-
Anker Soundcore Liberty 4 kullanıyorum.
Çok ergonomik ve gerçekten çok güzel ses kalitesi var.
Bir arkadaşım Liberty 3 Pro versiyonunu aldı sesi daha iyi olsun diye fakat kulakta çok zor duruyor memnun kalmadı.Bilmeni isterim.
-
Hocam yanlış anlaşıldı sanırım. Pc'de kullanmak için kulaküstü kulaklık arıyorum ben :)
-
Hah, unicorn'u arıyorsunuz siz hem de iki tutam saman ile . Bulursanız lütfen bana da haber edin.
Böyle çok yönlü olamıyor kulaklıklar. Müzik iyi olursa bir yerden illa düşüyor. Şahsen bir ara sanal 7.1 kulaklık alıştım. Single player oynarım hep gta v vs inanılma iyiydi ama işte 1 sene içinde bozuldu hemen.
O günden beri normal bir pc kualklığı alıp geçiyorum. Aslında mikrofonu ayrıca bağlarsan, kulaklıkta seçenek biraz daha artıyor.
-
Sorry hocam fakat gene iyi :)
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- soundcore sleep a20
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi kablolu kulaklık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X