Şimdi Ara

3000 tl ye kadar stereo network player oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar network player almayi dusunuyorum. Hoparlorlerim b&w 685 s2. Bununla uyumlu bir network player onerirmisiniz? Arastirdigim kadariyla yamaha rn 602 den memnun kalmislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size network özellikli stereo entegre amfi lazım yanlış anlamadıysam. Yamaha o bütçede en çok olumlu kullanıcı yorumu olan amfi.

• Network playerli ampli Receiver mi? Alacaksınız, yoksa sadece network Player mi? Yamaha 602 güzel alet. Ama Türkiye fiyatı diğer ülkelere göre yüksek kalıyor. Hk 3770'i de inceleyebilirniz. Aradığınız tüm özellikler var. FLAC çalma dışında. Gerçi Yamaha 602"de Flac çalmıyor.

www.harmankardon.com
    HK 3770 | Harman Kardon HK 3770 stereo receiver
    https://www.harmankardon.com/veterans-day/HK+3770.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 5 Aralık 2017; 0:15:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Network playerli ampli Receiver mi? Alacaksınız, yoksa sadece network Player mi? Yamaha 602 güzel alet. Ama Türkiye fiyatı diğer ülkelere göre yüksek kalıyor. Hk 3770'i de inceleyebilirniz. Aradığınız tüm özellikler var. FLAC çalma dışında. Gerçi Yamaha 602"de Flac çalmıyor.

https://www.harmankardon.com/veterans-day/HK+3770.html

Sayın @teknika Yamaha RN 602 yi yaklaşık bir yıldır severek kullanıyorum. Flac, alac, dsd vs çalmadığı format yok diyebilirim.
    Almayı düşününenler için ayrıca;
    tüm dünya radyoları emrinizde. Telefondan ve ya tabletten tam kontrol imkanı da var.

• www.amazon.com
    Amazon.com: Yamaha R-N602 Networked Stereo Receiver with MusicCast: Home Audio & Theater
    https://www.amazon.com/Yamaha-R-N602-AV-Receiver-Black/dp/B0148NKVJY

tr.yamaha.com
    MusicCast R-N602 - Genel Bakış - Yamaha - Türkiye
    https://tr.yamaha.com/tr/products/audio_visual/hifi_components/r-n602/index.html#product-tabs

• kenai kullanıcısına yanıt
    Çok iyi Flac alac çalması. 👍

• Yalnız arkadaşlar bu ürün türkiyede çok pahalı. Yurtdışından alma şansım var mıdır? yoksa gümrüğe takılıp maliyeti türkiyedekinin üstüne çıkar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknika kullanıcısına yanıt
    Üstad benim istediğim telefondan ya da laptoptan bluetooth ya da diğer bağlantı yollarıyla cihaza bağlanıp müzik dinleyebilmek. Network playerli ampli receiver nedir ayıptır sorması:-)) incelemelere baktığım kadarıyla 602 için all in one demişler memnun kalmışlar o nedenle ona yöneldim. Çok ta bilgim yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkminky -- 13 Aralık 2017; 10:51:2 >
  • pinkminky P kullanıcısına yanıt
    Network player : İstediğinde internet üzerinden dünya radyolarına, destekliyorsa Spotify ve Tidal gibi müzik stream servislerine bağlanarak müzik dinleyebildiğiniz veya ev ağı üzerinden bilgisayar, HDD gibi depolama aygıtlarında bulunan desteklediği formatlardaki müzikleri oynatabildiğiniz ama ses alabilmek için ayrı bir ampliye ihtiyaç duyduğunuz cihazlar. Tabi ki telefon, tablet, bilgisayar gibi cihazlardan da ev ağı veya destekliyorsa bluetooth üzerinden bağlanarak müzik dinleyebilirsiniz.

Network playerlı ampli receiver : Network playerın ve amplinin tümleşik olarak aynı gövdede bulunduğu cihazlar

Hali hazırda bir sinema ampliniz veya stereo ampliniz varsa tümleşik bir cihaza ihtiyacınız yoktur. Network playerı alır ve amplinize bağlayıp keyfinize bakarsınız. Ama ampliniz yoksa tümleşik bir cihaz alabilirsiniz.

EDIT : Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vegass- -- 13 Aralık 2017; 17:54:48 >
  • Rn 602 icin network Hifi receiver demis sitesinde. O zaman tek cihazla cozuyoruz olayi. Amazon.com icin gorusleriniz nedir arkadaslar? Rn602 icin turkiyede bir saticidan 2850 tl fiyat alabildim. Yurtdisindan tedarik etsem daha hesapli olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkminky

Rn 602 icin network Hifi receiver demis sitesinde. O zaman tek cihazla cozuyoruz olayi. Amazon.com icin gorusleriniz nedir arkadaslar? Rn602 icin turkiyede bir saticidan 2850 tl fiyat alabildim. Yurtdisindan tedarik etsem daha hesapli olur mu?

Yerinizde olsam 500 euroya bunu alır olayı bitiririm 2250 liraya geliyor ve dts-fi özelliği var.

• Bunu bi araştırayım üstad.
  • RN602 ayarında Başka hi fi receiver network player önerisi olan arkadaş varsa not alayım araştırayım.
  • pinkminky P kullanıcısına yanıt
    hk 3770 düşünüyorum ben de rn602 ile neredeyse aynı
  • Arkadaşlar network player veya network playerli amfi receiver denilen cihazların, AUDİO CD çalma özellikleri var mı?
    Bu özelliği de içinde barındıran bir cihaz ürettiler mi?
    Audio cd lerim için cd player alacağım da o yüzden soruyorum. Teşekkürler.
  • electronica kullanıcısına yanıt
    Maramtz mcr modellerine bakın. All in one bir cihaz. Ancak bağlımak hoparlör 90db ve üstü bookshelf olmalı yoksa gücü yetmez kesinlikle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.