3000 Tl'ye alabileceğim en iyi telefon hangisi? |
3000 Tl'ye ne alınır?
-
-
+1
Selamlar,
Ben de 3 Bin TL civarında, Babam için telefon bakıyorum. Vatan'da Samsung A12 (3.129TL) ve A22 (3.899TL) idi. Xiaomii ya da başka markadan hangi modelleri önerirsiniz?
-
Bayağı taradım fakat 3000 liraya düzgün telefon göremedim. 3500 liraya da göremedim. En ucuz düzgün telefon Redmi Note 10 128 GB 5G modeli olup fiyatı şuan için 3772 liradır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 16 Şubat 2022; 1:36:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiçbir şey alınmıyor. full sıkıntı.
2500 liraya kadar 2013 yılında çıkan telefonlar kadar etmeyen çer çöpleri kakalıyorlar
-
shop.samsung.comGalaxy M21 64 GB Çift SIM SM-M215FZGUTUR | SamsungTRhttps://shop.samsung.com/tr/galaxy-m21-2/?utm_campaign=shop-hhp-smartphone&integration_color=Siyah&cid=tr_paid_ppc_google_crop_on_shop-hhp-smartphone_pla_shophhpsmartphone_npla_tr_tr_na_w_hq_cross_da_performancemax_smart_pla_&integration_hafiza_romboyutugb=64&utm_content=tr_crop_on_shop-hhp-smartphone_pla_shophhpsmartphone_npla_tr_tr_na_w_hq_crossda_performancemax_smart_pla_&utm_source=google&gclid=Cj0KCQiAu62QBhC7ARIsALXijXQCYzT79rWZ6fA5zQTpKwh_ZYPaekihaQcrNmXp3GNMrsGLq-hlh9MaAlZhEALw_wcB&utm_medium=paid_ppc&integration_agsebeke_simsayisi=%C3%87ift+SIM
Buna bakabilirsin kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler, ben de 3.000'e pek bulamayınca 4.000'e kadar çıktım. Samsung'un benzer cihazları A22, M22 ve M21 ile Redmi Note 10 5G, Redmi Note 9'a da bakıyorum
infinix note 11 / 11 pro
-
Teşekkürler, ona bakarken Infinix Note 10 Pro'nun puanlarının daha yüksek olduğunu gördüm, 10 Pro ve 11 Pro'yu da kısa listeme ekledim.
-
Omix x500 var ama çok yeni bir marka. Kronik sorunu var mı bilinmiyor. Ekranı büyük,kapasitesi geniş (128gb), pili büyük . İşlemci eski nesil orta deviye. 5g yok ve 2800-3000 bandında.
Ayrıca kutu içerisinde Bluetooth kulaklık çıkıyor.
Risk alınabilir.
Onun dışında 5kya kadar sorunsuz,adam gibi cihaz yok. Xiaomi’de yakınlık sensörü ve arayüz sorunu var.
Vivo y11, y51 olabilir,one plus nord 5g olabilir. Realme bana çok plastik hissi veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung m21 olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
c25s, ve samsung m21 arasında kaldım hocam sizce hangisi? 500-700 lira daha arttırabilirim duruma göre bütçemi
-
hocam ilk defa duyuyorum bu marka güvenilir mi hangi ülkenin? 8 gb ram var ama pil 5000mah m21 6000 mah
-
hocam infinix nasıl bir marka ilk defa burada duydum
-
Güvenilir. Tecno firmasının alt markası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 3000'den fazla yalnız sizin dediğiniz telefon 4700 diyor bütçemin çok üzerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsen Buga -- 22 Şubat 2022; 1:8:16 > -
Redmi 9c var 4/128 ( kampanya ve puan , çoklu ödeme ile daha ucuza gelebilir. ) HB paraf + bonus vb. + hediye çek 3500/300 vb
Ben de bilmiyordum, bu konudaki arkadaş önermişti. Yurtdışından getirip satanlarda haliyle daha uygun, Infinix Note 10 Pro 8/128GB 3.200₺, 8/256GB 3.800₺, Infinix Note 11 Pro 8/128GB 3.500₺ civarında satılıyor. (Kura göre değişiyor)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- fm 24 touch android çıkacak mı
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- bugreport nedir
- android 14 ne zaman çıktı
- ovion v30 ultra
- snapdragon 778g
- telefonu webcam olarak kullanma
- infinix gt 20 pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X