Şimdi Ara

3000 TL YE OYUN AMAÇLI KASA TOPLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar 10 gün önce Böyle bi konu daha acmistim ilgilenip yorum Yazanlar Oldu Çok teşşekkür Ediyorum hepsine Ama üzülerek söylüyorum hiç biri işime Yaramadı. Neden Soruna cevap olarak şunu diyebilirim 30 kişi yorum yazdı 30 farklı ekran kartı 30 farklı anakart Hepsi Birbirinden Ayrı.Ben Bu konulardan anlamıyorum Yani bu kadar ayrı görüşünün içinden benim seçim yapmam İmkansız.Bu kendi kafama göre gidip hiç bilmeden kasa toplamak gibi bi şey benim için Kusura bakmayın çok uzattım Demek istediğim 3-5 kişide Olsa hemfikir olunan Bunu alırsan Rahat Rahat işini Görür Seni 2-3 Sene götürür Diyebileceğiniz Komple Kasa Değil Ekran kartı ve Anakart Öneri Yazarsanız Sevinirim Şimdiden Çok Çok teşşekkür ederim

Bi şey daha söylemek istiyorum Bu ses cızırtı vs konularinda takıntılıyım Mümkünse Sesini duymuyacağım bi şeyler olsun

• furkovic kullanıcısına yanıt
    970'lerde coilwhining olayı varmış. Arkadaş ses istemiyorum demiş. Hatam varsa afbuyur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbneth

970'lerde coilwhining olayı varmış. Arkadaş ses istemiyorum demiş. Hatam varsa afbuyur.

O sadece gigabyte bazı modellerde mevcut diğerlerinde duymadım hem 3 bin tlye başka hangiekran kartını alacak iki 970 bence gayet uygun ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.