Şimdi Ara

3000 TL ye Pc toplama mı Ps4 pro mu ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesajımı editledim hocam link bıraktım o firmaya bir bakın iyi firma
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Oyun fiyatları sıkıntı olmayacaksa ps5i bekleyin. Ps4 oyunları da ps5te oynanabilecek. Oyunlar pahalı geliyorsa bilgisayar daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar benimde ikilemde kaldığım bir durum aynı şeyleri yaşıyorum. Ama ikisi de çok pahalı oyunları da pahalı eskiden ne güzel hepsi de alınabilir kıvamda idi şimdilerde bildiğin ikisi de ultra lükse girdi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_efendy34 kullanıcısına yanıt
    4K TV ile kasa senkronizasyonu mili saniye aktarımı sorunlu olur ki pc dünyası daha yeni 2k ya geçiş yapıyor umduğunuzu bulamazsınız fakat iyi bir monitörle 144hz ms1 işiniz görür. PS plus üyelikleri elit sınıf oyunları vermez hocam. Tercih sizin fakat pc bence size hem daha makul hem de ekonomik. PS oyunlar yeri geliyor 500 lira oluyor. İyi düşünün derim.
  • Hem ps4 (duz) hemde 4770+580 li orta seviye bi pc kullaniyorum. ikisi arasinda secim yapmam gerekirse net ps4 derim. 60" tv de koltugumda uzana uzana oyunumu oynuyorum. Oyun cok pahali diyene aldirmayin. Gercek maliyeti 20 tl piyasada 150 tl ye aldigin oyunu(ikinci el) 130 a koyuyosun foruma havada kapiliyor(En azindanben oyle yapiyotum). Pc multi oyunlar icin ideal ama onlarda duz KANSER sebebi oyuna giriyorsun adam cyka diye bi basliyor sorasi gg...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 23 Ekim 2019; 13:3:28 >
  • Forumda ps oyun haklari baya uyguna veriliyor aslinda yeri geliyor pc den ucuza geliyor.

• basturk9027 kullanıcısına yanıt
    En çok da merak ettiğim uzanarak oyun oynamanın nasıl bir haz verdiğidir
    Şu an yüzde 60 ps4 pro baskın kafamda.
  • Ps5 çıkış tarihi belli oldu mu acaba? Çıktığında da 5-6 bin bandında piyasaya sürülür diye tahmin ediyorum. Oyunları da ona göre pahalı olur kesin.
  • o tvde oyunlarda input lagtan klavye mouse kullanman çok zor olacak. ps4 daha avantajlı bence.
    Artik pc basinda sandalyede oturamiyorum hocam, cok kotu alistiriyor koltuk :)
    Birde multimedia merkezi gibi oldu ps4 evde. Ben kullanmaken esim netflix izliyor ufak oyunlarla zaman geciriyor. Ikimizde kullanmazken spotify acik oluyor. Acip 1 2 film izliyoruz filan.. dsmart var ona bile gerek kalmadi artik. Ben baya hard pc fani sayilirdim ama ps4 aldigimdan beri huzur burdaymis diyorum. Artik pc yi arkadaslar toplandiginda aciyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturk9027 -- 23 Ekim 2019; 14:0:29 >
    Tv smart olduğundan spotfy,netflix vs hepsi var hocam o konuda problem yaşamıyoruz.
    Ps4 pro alırsam yalnızca oyun için alırım. Kolların batarya bitmesi durumunda ne yapılır? Batarya değişiliyor mu yoksa yeni kol mu alınıyor acaba?
    Smart tv lerdin menu gecisleri vs ps4 e gore baya yavas kaliyor. kullanmasi tv ye kiyasla epey kolay ps de. Yedek kol alinir hocam biri bitince digerine gecilir yada tel sarjina bagli sekilde sarj olurken kullanabilirisniz.
    Hocam o şekilde kullanmanın bataryaya bir zararı olur mu telefonlardaki gibi ?
    Aldigimdan beri o sekilde kullaniyorum, iki kisi oyuna girmedikce neredeyse hic kullanilmiyor 2. kol. Uzun kablolu bi sarj aletim vardi salonda sarj bitince ona bagliyorum kullanmaya devam ederken hizlica doluyor. Bi sorunla karsilasmadim henuz.
    PS5 cikis tarihi duyuruldu hocam, 2020 sene sonu tatil doneminde gelecek. Kasim-Aralik diyebiliriz yani. PS4 pro alacaksaniz 2. el almanizi oneririm, seneye ederi baya dusecektir cunku.

Bende de hem PS4 Pro hem PC bulunuyor. yaklasik 20 senelik PC kullanicisi olarak ben cok yadirgadim gecen sene PS4 pro alinca. Bana cok keyif vermedi, uzerine bi de oyunlar pahali, Online icin PS Plus zorunlulugu derken bi baktim 5-6 ay sonra oynamayi birakmisim. Beni PC tarafinda tutan ise arkadaslarla birlikte Apex, Pubg oynamamiz oldu ama. Oyle bir durum yoksa Solo oyunlar icin Ps4 pro guzel secenek.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    2.el pro bakıyorum. Bir tane var şu ilanda 5 yıl garantili demiş anlamadım, mesajıma da henüz dönüş yapmadı. Hayırlısı bakalım.
    Hocam ben de yaklaşık 6 ay önce pcden psye geçtim. Şu ana kadar hiçbir pişmanlığım yok forumdaki kardeşlik konusunda uygun fiyata oyun satan güvenilir arkadaşlar var illa gidip mağazadan almak zorunda değilsiniz. Bitirdiğiniz oyunları ister siz de aynı yöntem ile satarsınız isterseniz de koleksiyon yaparsınız

• Bence 2.el ps4 almayın. Ps4lerin bazılarında fan sesi sorunu var, fanlar çok ses çıkarıyor. Ayrıca kişinin nasıl kullandığını da bilemezsiniz. Yeni seri ps4lerde sorunlar ayıklandı diye biliyorum. Ps5e 1 yıl var, çıktığı gibi alınmaz ama ps4ler ucuzlar diye tahmin ediyorum. 1 sene bekleyip sıfır ps4 pro almak daha iyi bence. 4-5 sene kullanırsınız sonra ps5e geçersiniz.

• Ps4pro tabii ki
    Evde rx580 sistem de var ps4pro da.
    Ps4pro Her ne kadar 2k dan 4k ya upscale yapıyor olsa da 4k monitörde görüntü bozulma olmadan verebiliyor ama rx580 sistem 4k monitörde iki tercih sunuyor, ya görüntü bozulacak ya 10-15fps takılacan.

Düzenleme; yukardaki mesajda belirtildiği gibi ilk seri ps4pro lar eğer çok kullanıldıysa fan sesi yapmaya başlar, macun yenileme filan yapanlar var ama ben yenilemedim fan sesiyle kullanıyorum.
    Sıfır almanız daha iyi olur, ikinci el alırsanız kullanım durumuna göre ya fan sesi yapabilir ama yapmayabilir de, termal macun değişimiyle ses geçiyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 23 Ekim 2019; 21:23:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.