Bildirim
3000 TLYE 4K PERFORMANS VEREN SİSTEM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam o arkadaşa söyleyin bir daha bilgisayar denen makineye yaklaşmasın.
Ben sistem öneremem şuan ama parayı yırtıp atsanız dha karlı çıkarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 20 Haziran 2016; 11:11:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilgisayarın açamayacağı oyun yokmuş öyle diyor ama -
quote:
Orijinalden alıntı: Twin Frozr V
Arkadaşlar benim bir arkadaşım var dedim sistem toplarmısın o da kırmadı beni topladı sizce nasıl yeni çıkan oyunlarda +60 fps verebilirmi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güç kaynağının 1200 watt olması pc nin her açık kaldığında çok güçlenmesiymiş arkadaşım öyle söyledi
o arkadaşın ne içiyosa bende isteruuuuuuuuuuummmmmmmmm!!!!!!!!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: snop02
quote:
Arkadaşlar benim bir arkadaşım var dedim sistem toplarmısın o da kırmadı beni topladı sizce nasıl yeni çıkan oyunlarda +60 fps verebilirmi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güç kaynağının 1200 watt olması pc nin her açık kaldığında çok güçlenmesiymiş arkadaşım öyle söyledi
Su içiyormuş
-
quote:
quote:
quote:
Su içiyormuş
oha kafa bulmanın bedava yolunu bulmuş la
-
quote:
quote:
quote:
Su içiyormuş
oha kafa bulmanın bedava yolunu bulmuş la
-
bu sistemle mario oyna kardeş -
Kardeşim bakma bu ekran kartı her oyunu kaldırır inanma onlara 10-20 yıl 4k'da götürür vallahi. RX 480'den 1080'den iyi bu ekran kartı sistem çok iyi olmuş hemen al. -
Ramazan ramazan iyi güldük eğlendik -
İyi guldum valla okullar kapandı ya bunlara alisacaz artık.
1200 kere başımıza daş yağacak daş. O arkadaşından koşarak uzaklaşmalısın.
arkadaşlar hemen vurmayın ama bunu kaç senesinde toplamış bir öğrenelim belki haklılık payı vardır -
çok dandik sistem o bütçeye gt210
gt 210 ancak mario oynatır rx 480li pc toplanır o fiyata
bilgisayarın b'sinden anlamıyor veya troll
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen00 -- 20 Haziran 2016; 11:52:07 > -
Hocam çok iyi sistem alın bence xD -
Troll du arkadaşlar biraz eğlenelim dedik -
Halen anlamadınız mı lan troll konu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X