Şimdi Ara

30000 TL 2008 üstü B sınıfı otomatik hatchback bayan arabası tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Madem açtığım konuya mesaj attiniz, ilgileneyim bari. Şaka bir tarafa PM attım, gorusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sorunsuz, oldukça donanımlı, emsallerine göre az yakıt tüketen, performansı üzmeyen, iç mekanı C segmenti araçlar kadar geniş bir araç arıyorsanız o fiyat civarında alacağınız en mantıklı ve modeli yüksek araçlardan birisidir Colt. Geri kaydırma olayını çok fazla kafaya takmayın çok kısa bir surede alışılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durace kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben de forumda colt başlıklarına bakıyorum, genelde yarı otomatik şanzımandan memnun kullananlar, bahsettiğiniz geri kaçırma da el freni veya alışarak hallediliyormus. Tek aklıma takılan ve henüz bulamadigim konu yedek parça ve servis fiyatları. İzmir'de iyi bir servis var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimerol kullanıcısına yanıt
    Yedek parça derken sarf malzeme fiyatlarından mı bahsediyorsunuz? Yağ, filtre vb. gibi. Parça temini konusunda hiç sıkıntı yok merak etmeyin, İzmir'de Colt kullanan çok arkadaş var forumda, mutlaka gittikleri düzgün servisler vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durace

Eğer sorunsuz, oldukça donanımlı, emsallerine göre az yakıt tüketen, performansı üzmeyen, iç mekanı C segmenti araçlar kadar geniş bir araç arıyorsanız o fiyat civarında alacağınız en mantıklı ve modeli yüksek araçlardan birisidir Colt. Geri kaydırma olayını çok fazla kafaya takmayın çok kısa bir surede alışılıyor.

çoğunluğun aksine ve eleştirmesine rağmen ben sol ayakla fren yapan birisiyim..daha rahat ve daha hızlı sürede frenaj yapabiliyorum..bence sol ayakla fren zorunlu olmalı:))
    bu yüzden geri kaçırma sorunu hiçbir zaman yaşamıyorum ve el frenine gerek duymuyorum..hatta eşime de bu şekilde sol ayakla freni kullanması öğrettim..o da hiç sorun yaşamıyor yokuşlarda kalkışlarda:)

bu arada aracıma gösterilen ilgi için teşekkür ederim.. @durace ninde belirttiği gibi bu fiyat bandına alınabilecek en iyi donanımlı araçtır..yakıt konusunda beklentilerimi fazlasıyla karşıladı..ortalamam 7,5 litrenin üstüne hiç çıkmadı şuanda 5,6 -6 arası gidiyorum..
    çok arayan oluyor bayram sonrası için..ilk gelene vereceğim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.