Şimdi Ara

30000 YTL civarında dizel araç tercihi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eozbek

10 yıl öncesinden bir reklam:

Ford Taunus; En iyi yerli...

Adamlar 30 yıl önceki modeli Türkiye'ye layık görüp bir de övünüyorlardı...

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: emekli1955

T D C İ F O C U S .............MANTIĞIN ULAŞTIĞI SNUÇ....SINIFININ EN GÜVENLİSİ ; EN İYİSİ, KALİTE ,EKONOMİ,PERFORMANS VE İKİNCİ EL AVATAJI DÜŞÜNMENE BİLE GERK YOK..........

ford bunu reklamlarında kullansa satışlerını ikiye katlar
    ford düşmanı olarak beni bile etkiledi
    ama bir zamanlar eski murat 124 reklamları vardı biraz onu hatırlattı

dostum biraz tarih yapalım
    ford taunus 1986 da türkiyede otosan tarafından bantlardan indirildi o tarihte sözkonusu model 1.6 motordu
    87 yılında 2.0 modelleri çıktı ve o dediğiniz reklamlar o tarihlerde yayınlanıyordu hatta bir sloganıda sol şeridi boşaltın ford taunus 2000 geliyor du
    87 yılından sonra fazla bir reklam yapılmadı kasa 90 yılında makyaj gördü dashboard falan yenilendi 3 yıl satıldı ve bantlardan kaldırıldı.

şimdi 10 yıl öncesinden dediğiniz reklam taunus üretimdek kalktıktan 2 yıl sonra mı yayınlanmış ? Eğer yayınlanmışsa neden olmayan bir modelin reklamı olur?

30 yıl öncesinin teknolojisi olduğu doğru fakat o tarihlerde türkiyede başka ne vardı o otomobilden daha iyi söylermisiniz? tofaş şahin mi doğan mı?

eğer 30 yıllık teknoloji burada satıldıysa ve bu sizi rahatsız ettiyse kuş serisi düne kadar vardı bu sizi neden rahatsız etmedi? kuş serisinin teknolojisi daha eski.

hiç olmazsa ford taunus motorları ohc (üstten eksantirik) bloktan olanlardan daha yeni motor.

93 yılında taunusun yerine çıkan model viraj ustası lakaplı mondeo oldu diğer firmaların bu araca karşı çıkardığı araç nedir?

bu sorularıma lütfen yanıt verirseniz sevinirim...

• Polo TDI kardeş. Zaten keseneen uygun olan da oymuş. Otomobil pahalı bir zevk, bunu herkes biliyor; ama zevk alacam diye de hevesini kursağında bırakacak kadar açılmamanı öneririm Polo kendini her yönden ispatlamış bir araç. 5 yıl kullanım bütçesine de uygun. Tercih senin.
  • YANIT BEKLİYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

quote:

Orjinalden alıntı: eozbek

10 yıl öncesinden bir reklam:

Ford Taunus; En iyi yerli...

Adamlar 30 yıl önceki modeli Türkiye'ye layık görüp bir de övünüyorlardı...

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: emekli1955

T D C İ F O C U S .............MANTIĞIN ULAŞTIĞI SNUÇ....SINIFININ EN GÜVENLİSİ ; EN İYİSİ, KALİTE ,EKONOMİ,PERFORMANS VE İKİNCİ EL AVATAJI DÜŞÜNMENE BİLE GERK YOK..........

ford bunu reklamlarında kullansa satışlerını ikiye katlar
    ford düşmanı olarak beni bile etkiledi
    ama bir zamanlar eski murat 124 reklamları vardı biraz onu hatırlattı

dostum biraz tarih yapalım
    ford taunus 1986 da türkiyede otosan tarafından bantlardan indirildi o tarihte sözkonusu model 1.6 motordu
    87 yılında 2.0 modelleri çıktı ve o dediğiniz reklamlar o tarihlerde yayınlanıyordu hatta bir sloganıda sol şeridi boşaltın ford taunus 2000 geliyor du
    87 yılından sonra fazla bir reklam yapılmadı kasa 90 yılında makyaj gördü dashboard falan yenilendi 3 yıl satıldı ve bantlardan kaldırıldı.

şimdi 10 yıl öncesinden dediğiniz reklam taunus üretimdek kalktıktan 2 yıl sonra mı yayınlanmış ? Eğer yayınlanmışsa neden olmayan bir modelin reklamı olur?

30 yıl öncesinin teknolojisi olduğu doğru fakat o tarihlerde türkiyede başka ne vardı o otomobilden daha iyi söylermisiniz? tofaş şahin mi doğan mı?

eğer 30 yıllık teknoloji burada satıldıysa ve bu sizi rahatsız ettiyse kuş serisi düne kadar vardı bu sizi neden rahatsız etmedi? kuş serisinin teknolojisi daha eski.

hiç olmazsa ford taunus motorları ohc (üstten eksantirik) bloktan olanlardan daha yeni motor.

93 yılında taunusun yerine çıkan model viraj ustası lakaplı mondeo oldu diğer firmaların bu araca karşı çıkardığı araç nedir?

bu sorularıma lütfen yanıt verirseniz sevinirim...

• Arkadaşlar hepinize çok teşekkğr ediyorum. Değerli görüşleriniz için. Polo 1.4 TDİ ABS, çelik grisi aldım. Anahtar teslim fiyatı 31300 en son bıraktı İzmir Doğuş. Yakında foruma fotoğraflarını gönderirim.
  • allah kazasız belasız kullandırsın hayrını gör.
  • hayırlı olsun kardeş güle güle bin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.