Şimdi Ara

30000tl Param Var Önericeğiniz 2.el Arabalar Nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1998 ve üstü, 3 kasa ve 5 kasa bakabilirsin. mantığını anlamaktayım, araca birşey olunca ilgilenebilecek sermaye varsa, en ideal üst sınıfı almak mantıklı olan.

illede 3.0 motor 4.2 motor diye güncelliğini yitirmiş kasalara yatırım yapılması gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

al sana bomba bir araba daha.. 3.0 motor 210 HP..deri..tript...porsche şanzıman ve brembo frenler..peugeotun en babası..fiyatıda ço kuygun...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-607-titanyum-pack-29961787/detay

30000tl Param Var Önericeğiniz 2.el Arabalar Nelerdir?

Mantıklı

arkadaşım gerçekten öyle böyle bir araç değil örnek verdiğin çoğu aaca taş çıkarır . gerçekten üst sınııf kalite kokan bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00006

quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-daha-dolusu-sifiri-2000-model-520ia-m-39423413/detay
    2000 model 520 ia ağzına kadar dolu. Yukarda yazdığınız arabaların bir kısmı genç arabası bir kısmı makam arabası. Sanırım net bir fikir oluşmamış kafanızda. İlandaki araba sanırım beklentilerinize cevap verecektir. Fiyatta yardımcı olurum..

araç donanım bakımından çok çok iyi ama 5.28 veya 5.30 olsaydı dahada süper olurdu

Vergilerini yakıtını ve bakım maliyetini düşündüğün zaman sadece kalkışta avantajlı olan 528 ve 530 pek mantıklı gelmiyor bana. Tabiki herkesin zevki hayali farklıdır. Aynı motor bloğuna sahip araçlar sadece krank mili ve sanırım piston çapları farklı. Bmw her türlü modifikasyona uygun bir araç arkadaşım. Triger kayışı yerine zincir koymuş adamlar çok turbo takan gördüm 320 ye 520 ye. Yalnız arkadaşların önerdiği araba 3000 motor olmasına rağmen 210 beygir. Arabanın ağırlığını hesaba kattığında çokta fazla birşey beklmemek gerekir sanırım? Önden çekişli olması cabası. Vergisi 1.098 X 2 yani yılda 2.196 lira. O paraya ben arabaya turbo ve intercooler taktırır kuaföre sokar lastiklerini değiştiririm :) yorulurum sanırım birde yemek yerim güzel biyerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

quote:

al sana bomba bir araba daha.. 3.0 motor 210 HP..deri..tript...porsche şanzıman ve brembo frenler..peugeotun en babası..fiyatıda ço kuygun...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-607-titanyum-pack-29961787/detay

Mantıklı

arkadaşım gerçekten öyle böyle bir araç değil örnek verdiğin çoğu aaca taş çıkarır . gerçekten üst sınııf kalite kokan bir araç

BEN PEUGEOT 406 DAN SONRA NİYETİ BOZDUM..İLLA Kİ 607 ALACAĞIM..DİREKTEN DÖNDÜM DESEM YERİDİR..ASLINDA TEMİZ KM Sİ AZ 2,2 MOTOR BULSAM ALACAKTIM AMA 45-50 TANE VAR ÇOĞUNLUĞU DA 3,0 MOTOR..3,0 motorda bana fazla gelir..ama benim mantığım da böyle büyük gemi gibi araçlara bayılıyorum..gidişi, duruşu, yol tutuşu harika..dediiğim gibi 406 bile beni fazlasıyla mest etti, ki 607 de premium sınıf, PEUGEOT' un en büyüğü..şöyle bir 2001-2003 arası temiz bulucaksın ömürlük bir araba..

bak ben ararken bulamamıştım ama şimdi var..zaten hep böyle olur..28 e bitirirsin..birde böyle araçlarda pazarlık payın daha fazla oluyor..ve tam da alınaca zaman, vergisi de geçti yaa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-peugeot-607-2-2-executive-lpg-li-tiptronik-41555941/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-oyuncak-gibi-3-20-ci-cabrio-160bin-km-de-41487081/detay

buna bi bak

su gibi içer hocam bu yaa

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-oyuncak-gibi-3-20-ci-cabrio-160bin-km-de-41487081/detay

buna bi bak

ilgin için tesekkür ediyorum ama e36 ve cabrio modeller düşünmüyorum

• quote:

quote:

buna bi bak

ilgin için tesekkür ediyorum ama e36 ve cabrio modeller düşünmüyorum

rica ederim.ama alıcaksan cabrio al yani

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

1998 ve üstü, 3 kasa ve 5 kasa bakabilirsin. mantığını anlamaktayım, araca birşey olunca ilgilenebilecek sermaye varsa, en ideal üst sınıfı almak mantıklı olan.

illede 3.0 motor 4.2 motor diye güncelliğini yitirmiş kasalara yatırım yapılması gerekmez.

kasa konusunda haklısın 3 serisi e46 yı düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

quote:

Mantıklı

BEN PEUGEOT 406 DAN SONRA NİYETİ BOZDUM..İLLA Kİ 607 ALACAĞIM..DİREKTEN DÖNDÜM DESEM YERİDİR..ASLINDA TEMİZ KM Sİ AZ 2,2 MOTOR BULSAM ALACAKTIM AMA 45-50 TANE VAR ÇOĞUNLUĞU DA 3,0 MOTOR..3,0 motorda bana fazla gelir..ama benim mantığım da böyle büyük gemi gibi araçlara bayılıyorum..gidişi, duruşu, yol tutuşu harika..dediiğim gibi 406 bile beni fazlasıyla mest etti, ki 607 de premium sınıf, PEUGEOT' un en büyüğü..şöyle bir 2001-2003 arası temiz bulucaksın ömürlük bir araba..

bak ben ararken bulamamıştım ama şimdi var..zaten hep böyle olur..28 e bitirirsin..birde böyle araçlarda pazarlık payın daha fazla oluyor..ve tam da alınaca zaman, vergisi de geçti yaa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-peugeot-607-2-2-executive-lpg-li-tiptronik-41555941/detay

araç güzel vergiside 3.0 motorlar kadar yüksek olmaz

• neye karar verdin?
  • quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-daha-dolusu-sifiri-2000-model-520ia-m-39423413/detay
    2000 model 520 ia ağzına kadar dolu. Yukarda yazdığınız arabaların bir kısmı genç arabası bir kısmı makam arabası. Sanırım net bir fikir oluşmamış kafanızda. İlandaki araba sanırım beklentilerinize cevap verecektir. Fiyatta yardımcı olurum..

araç donanım bakımından çok çok iyi ama 5.28 veya 5.30 olsaydı dahada süper olurdu

Vergilerini yakıtını ve bakım maliyetini düşündüğün zaman sadece kalkışta avantajlı olan 528 ve 530 pek mantıklı gelmiyor bana. Tabiki herkesin zevki hayali farklıdır. Aynı motor bloğuna sahip araçlar sadece krank mili ve sanırım piston çapları farklı. Bmw her türlü modifikasyona uygun bir araç arkadaşım. Triger kayışı yerine zincir koymuş adamlar çok turbo takan gördüm 320 ye 520 ye. Yalnız arkadaşların önerdiği araba 3000 motor olmasına rağmen 210 beygir. Arabanın ağırlığını hesaba kattığında çokta fazla birşey beklmemek gerekir sanırım? Önden çekişli olması cabası. Vergisi 1.098 X 2 yani yılda 2.196 lira. O paraya ben arabaya turbo ve intercooler taktırır kuaföre sokar lastiklerini değiştiririm :) yorulurum sanırım birde yemek yerim güzel biyerde.

3.0 motordan 210 beygir gerçekten az.volvo t6 lar 2.8 motor 272 beygir.vergiside cabası

• Dostum yaşın kaç ?
  • quote:

neye karar verdin?

en uygun 3.20 e46 veya 5.20 peugeot 607 2.2.ben vergi faktörünü hiç hesaba katmamıştım.7 serisi, s serisi , volvo s80 2.8 , audi a6 2.8 , peugeot 607 3.0 alıyım desen senelik 2.196 lira vergi ödeyeceksin bide kasko yaptırıyım desen...
  • quote:

Dostum yaşın kaç ?

18 peder 30bine kadar bakiyen var araştır ne istiyorsan onu al dedi.birazda onun memnun olacağı arabalardan olsun diye 7 serisi s80 gibi arabaları yazdım
  • Dostum :) yaw ne işin var amiral gemileriyle senin? Bende hayatım boyunca hep gemi gibi arabalardan hoşlandım ama 607 S80 falan bence ön koltuğunda değil sağ arka koltuğunda oturulacak arabalar, elindede gazete olması lazım ister oku ister okuma :) O yaşta o arabaların şöför koltuğundan inersen babasının arabasımı çalmış derler :))
  • 207 GT (kırmızı bombadır)
    207 RC daha fazla performans
    Seat Leon Spor bir görüntü

Gel sana böyle birşey yapalım ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obalkan -- 1 Şubat 2011; 0:55:11 >
  • peugeot 607 her ne kadar donanımlarıyla ve motoruyla güçlü gözüksede yollarda gördüğümüzde dikkatimizi çekmeyecek bir araç. o yüzden pug 607 yi eleyin derim.

e46 3.20 , e39 5.20ia bunlara bakın derim. gayet iyi araçlar.
  • Al k.ına girsin yakıt ve daha bilmediğin şeylerin parası.Babana bu fikirlerini açıklasan Citroen der sana,ne alırsan al dediyse o kadar da dememiştir.
  • quote:

Dostum :) yaw ne işin var amiral gemileriyle senin? Bende hayatım boyunca hep gemi gibi arabalardan hoşlandım ama 607 S80 falan bence ön koltuğunda değil sağ arka koltuğunda oturulacak arabalar, elindede gazete olması lazım ister oku ister okuma :) O yaşta o arabaların şöför koltuğundan inersen babasının arabasımı çalmış derler :))

evet haklısın ama bendede o arabaların hayranlığı var :) güç,konfor,donanım,güvenlik,hız hepsi bir arada olsun istiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.