Şimdi Ara

3000TL Oyun Sistemi Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani suan icin WoW-LoL-DOta2 gibi duruyo. Ekran kartini iyi istememin sebebi stream yaparken ekstradan bi 30fps ye ihtiyac duyuyosun akici oynayabilmek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wow-dota2-lol agirlikli olucak buyuk ihtimalle ama arada bunlardan sikildigimda bi farcry borderlands oynamakta isterim.

• dostum oynadigin oyunlar daha cok nvidia optimized gibi o yuzden bence GTX7xx serisinin tam release'ini bekle, 760Ti veya 770 iyi bir secenek gibi duruyor senin icin. islemciyi de haswell serisinde i5-4670K alirsan harika olur bence
  • AMD FX 8350
    MSI 990XA-GD55
    GSKILL RİPJAWSX 2X4 (8 GB) 1866MHZ
    ASUS HD7970
    CORSAİR 400R CX750
    SEAGATE BARRACUDA 1 TB 64 MB CACHE
    SANDIKS EXTREME 120 GB (510MB/500MB)SSD
    ASUS VN247H
    COOLER MASTER HYPER 212X
    -------------------------------------------------------------------------------

Böyle bi sistem al 3000 TL bile etmiyordur rahat 5 sene gidersin bu sistemle tabi ekran kartı hariç....Bu sistemi al istediğin herşeyi yaparsın
  • Dostum o zaman 200tl kadar kısarak 7970 yerine ASUS GTX660 TI DIRECTCU II TOP al: LINK

Youtube'a oynayacağın oyunların 7970 ve 660ti ile nasıl performans gösterdiğini araştır. Tatmin olmazsan 7970'e geçersin ama bu sefer bütçen şişecek, 3000tl'den fazlasını veremem dersen kısmalara gitmek durumunda kalacaksın.

i5 3570k işlemci
    Anakart Z77 çipset, ASUS p8z77 v-lx
    Corsair 300r 600watt kasa
    Cooler Master Hyper 212x soğutucu
    8GB 1600mhz ram
    ASUS VN247H monitör
    120GB SSD

Çok yakışıklı bir sistem oldu.. Bütçeni de aşmaz, aşsa da 50 tl aşsın artık vatanın indirim öncesi fiyatları ne kadar şişereceğine bağlı.

@rometr

• @elemriel O sistem kafama yatti. Oyunlarin nvidia optimized olmasi 7970 le arasinda ki farki kapatir diye dusunuyorum.

Haswelli beklemek istemiyorum, zaten yuksek bi fiyata gelicektir.

Vatanda bu hafta sonu 25 indirim var diye duydum ama bi bilginiz var mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.