Yıllar öncesinde PSP kullanıyordum uzun bir aradan sonra tekrardan bir PSP alayım dedim fakat biraz kafam karıştı. 200-230 lira arasında bir psp almayı düşünüyorum. GO ve E1000 serileri daha yeni olduğu için fiyatlar biraz yüksek anladığım kadarıyla 3000 serisi benim için ideal fakat ürünlere bakıyorum 3001-3004-3009 vs var, internet üzerinde de pek bilgiye ulaşamadım. Aynı zamanda elimde UMDler olmasına rağmen internetten de oyun indirip oynamayı istiyorum. ideal ürün hangisidir?
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Merhaba, 300x serisinin tüm özellikleri aynıdır, sonundaki rakam sadece ürünün satıldığı bölgeyi ifade eder. O fiyat aralığında 300x bulabildiyseniz alın derim. Bulamazsanız 100x veya 200x serileri de işinizi görecektir. Bu arada E1000 serisi PSP’nin son modelidir ve wifi dahil başka özellikleri kırpılmıştır, aslında daha ucuz olması gerekir. Diyeceğim o ki 300x’den pahalı bir E1000 görürseniz sakın almayın.
mm anladım, teşekkür ederim, peki bu satılan ülkeye göre değişiklik gösteren özellikleri yok mu? pal -ntsc farkı vs.? ve bir de internetten indirip oynamak için versiyon ne olması gerekiyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme