Beyler ben pspme film attım fakat altyazıyı bitürlü gömemiyorum bilen bi arkadaş varsa nası yapıldığını çok makbule geçer.
Saygılar
Arkadaşım.Öncelikle film PSP'nin çözünürlüğüne uygun olmalıdır.Daha sonra altyazıyı dışarıdan okutamassın.Altyazının gömülü olması lazım.İnternette PSP için gömülü altyazıyla birlikte filmler var. Kısaca ya altyazıyı gömücen yada gömülü indircen.
Hocam yapıyorum Total Video Converter isimli programdan altyazıyı direk videoya gömüp psp formatına çeviriyorum lakin pspde altyazıyı alamıyorum.
xvid4psp isimli program sana ilaç olacaktır dostum.. hem de muazzam görüntü kalitesi + kaymayan altyazı ile tüm işini görecektir. convert işlemi diğer programlara göre biraz daha uzun sürüyor ama son derece kaliteli iş yapıyor o program..
quote:
Orijinalden alıntı: beelzebub_be
Hocam yapıyorum Total Video Converter isimli programdan altyazıyı direk videoya gömüp psp formatına çeviriyorum lakin pspde altyazıyı alamıyorum.
O zaman ya total yanlış sürümünü kullanıyorsun ya da altyazıyı gömdüğünü sanıp gömemiyorsun..
Piyasada iki tane firmaya ait total video converter birisi; Ojoo nunki diğeride effect matrix inki doğru olan effect matrix olacak.. Bu progamın altyazı gömme olayı ile ilgili görsel anlatım forumda mevcut aratırsan bulursun.