Şimdi Ara

3004 Filmlere altyazı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben pspme film attım fakat altyazıyı bitürlü gömemiyorum bilen bi arkadaş varsa nası yapıldığını çok makbule geçer.

Saygılar

• Arkadaşım.Öncelikle film PSP'nin çözünürlüğüne uygun olmalıdır.Daha sonra altyazıyı dışarıdan okutamassın.Altyazının gömülü olması lazım.İnternette PSP için gömülü altyazıyla birlikte filmler var.
    Kısaca ya altyazıyı gömücen yada gömülü indircen.
  • Hocam yapıyorum Total Video Converter isimli programdan altyazıyı direk videoya gömüp psp formatına çeviriyorum lakin pspde altyazıyı alamıyorum.
  • xvid4psp isimli program sana ilaç olacaktır dostum.. hem de muazzam görüntü kalitesi + kaymayan altyazı ile tüm işini görecektir. convert işlemi diğer programlara göre biraz daha uzun sürüyor ama son derece kaliteli iş yapıyor o program..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

Hocam yapıyorum Total Video Converter isimli programdan altyazıyı direk videoya gömüp psp formatına çeviriyorum lakin pspde altyazıyı alamıyorum.

O zaman ya total yanlış sürümünü kullanıyorsun ya da altyazıyı gömdüğünü sanıp gömemiyorsun..

Piyasada iki tane firmaya ait total video converter birisi; Ojoo nunki diğeride effect matrix inki doğru
    olan effect matrix olacak.. Bu progamın altyazı gömme olayı ile ilgili görsel anlatım forumda mevcut aratırsan
    bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmlere dublaj eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.