Şimdi Ara

300bin küsür km'de 1980 model BMW alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rice-R

quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

arkadaşım motorları en iyi japonlar yaparlar ki almanlar da fena sayılmazlar.Ama 300.000km yapmış bir araba düşün yüyüyen aksamı ele alalım artık iyice yaşlanmışdır.Motor konusunda blokda çatlak bile oluşmş olabilir.Kaç tane el değiştirdi kim bilir ve nasıl kullanıldığı da aşikar.Bence alma

arkadaş marsta falan yaşıyor sanırım en iyi motoru japon yaparmış saçmalamayın japonlar iyilerde almanın italyanın yanında bir hiçler hele almanlar al sana 4 marka

BMW MERCEDES OPEL PORSCHE

Daha yeni üye olmuştum ilk postlarım onlar. Ama hala savunuyorum japonların motorları en iyidir konu sağlamlık olunca. İtalyan deme bir kere italyan araçları naziktirler, ilgi isterler. Opel'i almam bu listeye bmw ise devirli kullanımlardan sonra kendini mahfeder(yaşlı bmwlerden bahsediyorum). Mercedes dersen susarım.

Marsta yaşıyor demişsin 5 sene önceki konuyu hort ediyosun. Kaç ışık yılı geriden geliyorsun birader ?

O postunu gördüm yarıldım yalnız

Vay be lazarotti ye bak şimdi alakası varmı o haliyle asil falanda öyle

• bende 79 model buldum bi tane almayıda dusunyrm bu arabalar bakımları dznli yapıldıysa 500 bine kadar tık demiyor diye solüyor herkes aranızda motor ustaları varsa yada aracı kullanan yorumlarnzı beklyrm
  • 1980 Bmw 3.16

Motor: 4 silindir
    Motor hacmi: 1573cc 8V
    Eksantrik: Üstten tek eksantrikli
    Besleme: Karbüratör
    Maksimum Güç: 90 HP / 6000 d/d
    Maksimum Tork: 122 Nm / 4000 d/d
    Maksimum Hız: 160 km/h
    Hızlanma 0-100km/s: 13,80 sn
    Ağırlık: 1010 kg
    Aktarma: Arkadan
    Frenler ( ön / arka ): Disk / Kampana
    Şanzıman: Manuel
    1. Vites: 3,764
    2. Vites: 2,022
    3. Vites: 1,32
    4. Vites: 1
    5. Vites: ***
    Lastikler: 165/sr/13
    Gövde Tipi: Sedan
  • kuşlara yuva yapmak için alınabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

kuşlara yuva yapmak için alınabılır

veya çocuklar için alınır içinde düt düt oynarlar
  • Mal gibi sayfayı okudum baştan aşağıya.. Şu konuları hortlatmak için adminlerden izin alınsın !
  • Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bi araç alma fikrim olduğundan ve burda kullanan kişi bulacağımdan sizin fikrinizi almak istedim 3 bin tl param var araba almayı düşünüyorum bugün bu ilanla karşılaştım ve dikkatimi çekti bakcam ama öncesinde bir bilgi almalıyım link bu yorumlarınızı bekliyorum üzgünüm konuyu diriltcemhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orj-5-vites-3-15-70053714/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

yok abi alma
    bende 85 vw jetta var 2. nesil
    kardeşim arabanın direkdiyonu kırıldı var mı böyle bişey ya
    sağolsun arabam sayesinde sanayinin gözde müşterilerinden olduk yani
    git sahin al doğan al ama böyle eski avrupa araba alma
    herşeyini geçt,im parçasını bulamıyorsun ya

O konuda size katılıyorum. Arkadaşta Golf 2 vardı. Koca Şaşmaz' ı talan ettik, hava filtresi bulamadık. Şahin' in filtresini taktık. Parça gelince değiştirmeye gittik. Benim de çok sevdiğim Avrupa araçlar var(Citroen BX gibi) ama insan güvenemeyince yerlilere biniyor.
  • valla eski kasa şahinin km sini 860bin gorduysem ben rahatca o araci al derim
  • Hort+ Hort
  • E30 değil sanırım

Çakal kasa değilse alınmaz.
  • quote:

quote:

arkadaşım motorları en iyi japonlar yaparlar ki almanlar da fena sayılmazlar.Ama 300.000km yapmış bir araba düşün yüyüyen aksamı ele alalım artık iyice yaşlanmışdır.Motor konusunda blokda çatlak bile oluşmş olabilir.Kaç tane el değiştirdi kim bilir ve nasıl kullanıldığı da aşikar.Bence alma

arkadaş marsta falan yaşıyor sanırım en iyi motoru japon yaparmış saçmalamayın japonlar iyilerde almanın italyanın yanında bir hiçler hele almanlar al sana 4 marka

hakkaten saçmalamış dünyadan haberi yok japonya kaç yılında bu işe girdi onu söyle önce sen daha dünkü bebe japonlar ne anlar araba işinden arabanın ilk çıktığı yer almanyadır haberin yok hele ki bmw nin motoru senin o yeni yetme japon arabalarının hepsinin motorundan daha sağlam

• quote:

quote:

opel ordan burdan motor alıyor

• Hort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.