arkadaşım motorları en iyi japonlar yaparlar ki almanlar da fena sayılmazlar.Ama 300.000km yapmış bir araba düşün yüyüyen aksamı ele alalım artık iyice yaşlanmışdır.Motor konusunda blokda çatlak bile oluşmş olabilir.Kaç tane el değiştirdi kim bilir ve nasıl kullanıldığı da aşikar.Bence alma
arkadaş marsta falan yaşıyor sanırım en iyi motoru japon yaparmış saçmalamayın japonlar iyilerde almanın italyanın yanında bir hiçler hele almanlar al sana 4 marka
BMW MERCEDES OPEL PORSCHE
Daha yeni üye olmuştum ilk postlarım onlar. Ama hala savunuyorum japonların motorları en iyidir konu sağlamlık olunca. İtalyan deme bir kere italyan araçları naziktirler, ilgi isterler. Opel'i almam bu listeye bmw ise devirli kullanımlardan sonra kendini mahfeder(yaşlı bmwlerden bahsediyorum). Mercedes dersen susarım.
Marsta yaşıyor demişsin 5 sene önceki konuyu hort ediyosun. Kaç ışık yılı geriden geliyorsun birader ?
O postunu gördüm yarıldım yalnız
Vay be lazarotti ye bak şimdi alakası varmı o haliyle asil falanda öyle
bende 79 model buldum bi tane almayıda dusunyrm bu arabalar bakımları dznli yapıldıysa 500 bine kadar tık demiyor diye solüyor herkes aranızda motor ustaları varsa yada aracı kullanan yorumlarnzı beklyrm
1980 Bmw 3.16
Motor: 4 silindir Motor hacmi: 1573cc 8V Eksantrik: Üstten tek eksantrikli Besleme: Karbüratör Maksimum Güç: 90 HP / 6000 d/d Maksimum Tork: 122 Nm / 4000 d/d Maksimum Hız: 160 km/h Hızlanma 0-100km/s: 13,80 sn Ağırlık: 1010 kg Aktarma: Arkadan Frenler ( ön / arka ): Disk / Kampana Şanzıman: Manuel 1. Vites: 3,764 2. Vites: 2,022 3. Vites: 1,32 4. Vites: 1 5. Vites: *** Lastikler: 165/sr/13 Gövde Tipi: Sedan
kuşlara yuva yapmak için alınabılır
quote:
Orijinalden alıntı: watkseburt
kuşlara yuva yapmak için alınabılır
veya çocuklar için alınır içinde düt düt oynarlar
Mal gibi sayfayı okudum baştan aşağıya.. Şu konuları hortlatmak için adminlerden izin alınsın !
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bi araç alma fikrim olduğundan ve burda kullanan kişi bulacağımdan sizin fikrinizi almak istedim 3 bin tl param var araba almayı düşünüyorum bugün bu ilanla karşılaştım ve dikkatimi çekti bakcam ama öncesinde bir bilgi almalıyım link bu yorumlarınızı bekliyorum üzgünüm konuyu diriltcemhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orj-5-vites-3-15-70053714/detay/
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeR
yok abi alma bende 85 vw jetta var 2. nesil kardeşim arabanın direkdiyonu kırıldı var mı böyle bişey ya sağolsun arabam sayesinde sanayinin gözde müşterilerinden olduk yani git sahin al doğan al ama böyle eski avrupa araba alma herşeyini geçt,im parçasını bulamıyorsun ya
O konuda size katılıyorum. Arkadaşta Golf 2 vardı. Koca Şaşmaz' ı talan ettik, hava filtresi bulamadık. Şahin' in filtresini taktık. Parça gelince değiştirmeye gittik. Benim de çok sevdiğim Avrupa araçlar var(Citroen BX gibi) ama insan güvenemeyince yerlilere biniyor.
valla eski kasa şahinin km sini 860bin gorduysem ben rahatca o araci al derim
Hort+ Hort
E30 değil sanırım
Çakal kasa değilse alınmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
Orijinalden alıntı: Rice-R
arkadaşım motorları en iyi japonlar yaparlar ki almanlar da fena sayılmazlar.Ama 300.000km yapmış bir araba düşün yüyüyen aksamı ele alalım artık iyice yaşlanmışdır.Motor konusunda blokda çatlak bile oluşmş olabilir.Kaç tane el değiştirdi kim bilir ve nasıl kullanıldığı da aşikar.Bence alma
arkadaş marsta falan yaşıyor sanırım en iyi motoru japon yaparmış saçmalamayın japonlar iyilerde almanın italyanın yanında bir hiçler hele almanlar al sana 4 marka
hakkaten saçmalamış dünyadan haberi yok japonya kaç yılında bu işe girdi onu söyle önce sen daha dünkü bebe japonlar ne anlar araba işinden arabanın ilk çıktığı yer almanyadır haberin yok hele ki bmw nin motoru senin o yeni yetme japon arabalarının hepsinin motorundan daha sağlam
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
Orijinalden alıntı: Rice-R
opel ordan burdan motor alıyor
Hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme