Şimdi Ara

300TL Hazır Web Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ORFE Parallax Site Tasarımı Hazır Web Sitesi

ORFE Site Tasarımı
    Kod: HT26

Parallax web sitesi tasarımı, sanatsal ve şık bir tasarıma sahip özellikle cafe ve restaurantlar için ideal dinamik web sitesi.

Aynı gün yayında, türkçe yönetim panelli, sınırsız içerik ekleyebileceğiniz, HTML5, Parallax Mobil Uyumlu, arama motoru optimizasyonuna uygun Hazır Web Sitesi Tasarımı,

Fiyat : 300 TL
    Kdv : 54 TL - % 18
    KDV Dahil : 354 TL

Açıklama:

ORFE Parallax Dinamik Web Sitesi Tasarımı

“Parallax” ın Türkçe anlamı “Paralaks” dır. Paralaks durağan nesnelerin farklı zamanda gözlenen doğrultuda ilerlemesi ile meydana gelen değişimlerdir. Web sitenize dikkat çekici tasarımlar yapmak isterseniz yolunuz mutlaka paralaksdan geçecektir.

ORFE Parallax Dinamik Web Sitesi Tasarımı oldukça şık bir tasarıma sahip özellikle cafe, restaurant ve markalarınızı sunabileceğiniz özel bir tantım sitesi yapabilirsiniz.

Tasarım olarak dikkate çeken Orfe, dinamik yapısı sayesinde tüm içeriğinizi rahatlıkla güncelleyebilir, ürün tanıtımlarınızı yapabilirsiniz. Anasayfa'yı aşağı doğru indirdikçe üç boyutlu bir görsellikte sayfa akışını görüntüleyebilirsiniz.

Sınırsız Sayfa/Menü Ekleyebilme Kurumsal tanıtım sayfalarınızı hizmetlerinizi istediğiniz kadar kategorilendirip sınırsız sayfa oluşturabilirsiniz.

İade Koşulları: Web siteniz açıldıktan sonra 7 iş günü içerisinde hosting maliyeti olan 125 TL dışında paranız istediğiniz taktirde iade edilir.
    Faturalandırma: Kredi kartı ile yaptınız ödemeler de 354 TL olarak faturalandırılır (300 TL + %18 KDV).

Özellikler:

Ücretsiz Hosting +
    Sınırsız Kurumsal E-posta Adresi +
    Türkçe Kolay Yönetim Paneli +
    Google Optimizasyonu (SEO) +
    Sayfa ve Menü değiştirebilme +
    Sınırsız Ürün Ekleme +
    Sınırsız Hizmet Ekleme +
    Sınırsız Sayfa Ekleme +
    Mobil Uyumluluk +
    Türk Ticaret Kanununa Uygunluk +
    Fotoğraf Galerisi +
    Haber Modülü +
    Sosyal Medya Entegrasyonu +
    İletişim Formu +
    Google Harita +
    Ücretsiz teknik destek +
     300TL Hazır Web Sitesi 300TL Hazır Web Sitesi 300TL Hazır Web Sitesi 300TL Hazır Web Sitesi 300TL Hazır Web Sitesi 300TL Hazır Web Sitesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.