Şimdi Ara

300tlye kadar alınabilecek 10.1' tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LOSER68

quote:

Orijinalden alıntı: seksenyedi.87

quote:

quote:

İşlemdci modelleri onlar çok detaylı bilgilere sahip değilim ama yanlış bilmiyorsam a10 daha üst daha Performanslı bi model ama pil tüketimi fazla a7 de pili az tüketiyor performans olarak da arasında uçurum yoktur. İşini a7 görür diye düşünüyorum

sağolasın kardesım bugun yarı n birazdaha arastırıp verıcem sıparıs

rica ederim. aldınmı bilmiyorum ama bende casper via t5 almıştım 600 tl verip hiç memnun kalmadım iade için verdim allah nasip ederse iade alacaklar servise gitti haber bekliyorum. haber gelene kadar araştırıp ya 50 tl daha üste koyup ipad alacagım ya da sana önerdiğim ürünün bi üstü arasında ufak tefek farkların oldugu bunu alacagım.

http://www.hizlial.com/reeder-a10t-101-16gb-tablet/10369125

Alınmadım :D araştırıyorum uygun bitane buluo alıcam

alındın mı demedim reeder marka tableti aldın mı demiştim :) hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan.

• O paraya alabileceğin en iyi 10.1" tablet Reeder A10T 20tl çek + 30 tl bkm ile fiyatı düşürebilirsin...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşlemdci modelleri onlar çok detaylı bilgilere sahip değilim ama yanlış bilmiyorsam a10 daha üst daha Performanslı bi model ama pil tüketimi fazla a7 de pili az tüketiyor performans olarak da arasında uçurum yoktur. İşini a7 görür diye düşünüyorum

sağolasın kardesım bugun yarı n birazdaha arastırıp verıcem sıparıs

rica ederim. aldınmı bilmiyorum ama bende casper via t5 almıştım 600 tl verip hiç memnun kalmadım iade için verdim allah nasip ederse iade alacaklar servise gitti haber bekliyorum. haber gelene kadar araştırıp ya 50 tl daha üste koyup ipad alacagım ya da sana önerdiğim ürünün bi üstü arasında ufak tefek farkların oldugu bunu alacagım.

http://www.hizlial.com/reeder-a10t-101-16gb-tablet/10369125

Alınmadım :D araştırıyorum uygun bitane buluo alıcam

alındın mı demedim reeder marka tableti aldın mı demiştim :) hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan.

:D daha almadım ama alıcam

• Arkadaşlar bide bu önerdiğiniz tabletlerde subwaysurf temple run gibi oyunlar açılır değilmi bende var bitane pirhana google playda bulmuyor.
  • Mevzuat okumak ve webde gezinmek icin tablet bakıyorum. Reeder cok tavsiye edilmiş.
    Reeder kullanicilari memnun musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

O paraya alabileceğin en iyi 10.1" tablet Reeder A10T 20tl çek + 30 tl bkm ile fiyatı düşürebilirsin...

20 tl çek i nasıl alabiliyoruz.
  • 300 tl ye 10.1 tablet bulamassın
  • seksenyedi.87 kullanıcısına yanıt
    Hızlıal kafasına göre çek dağıtıyor arada bana öyle oldu :) Ayrıca çek satış bölümünde 400/25 çeki 5 tlye bulabilirsiniz...
    Eğer uğraşmam mağazadan alıcam diyorsanız bimeks ve ya goldda reeder a10 modeli 299 lira olmadı lazım.
    Ama şunu da belirtiyim 2 cihazın da performansları çok iyi fakat ekranları kötü.
  • quote:

Merhaba arkadaslar dayım bir tablet almayı düşünüyor oğlu 5 6 yaşlarında oyun için ekranı 10.1" ve daha üstü olucak 250 300 tlye kadar olucak sırf oyun için önerileriniz nelerdir

209 TL 4 çekirdek 10.1"

http://forum.donanimhaber.com/m_96098383/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 19 Ağustos 2014; 3:09:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.