Bildirim
307 için uygulamalar (368. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Isı kalkanı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hepmuzdarip
Bu da; cam kontrol düğmelerinin, dengesiz çalışma sorununun çözümü:
[simage]
çoklu resim upload[/simage]
[simage]
resim yülke[/simage]
[simage]
resim yüke[/simage]
Lastik kısımdaki siyah pabuçlara, gümüş sırlı boya sürüp, devre kartındaki temas eden kısımları hafif kazımak yeterli...
Gümüş sırlı boya nedir? Nerden temin edebiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar Selamlar;
2004 Model xt premium bir araç aldım. Aranızda yeniyim. Birkaç problemim var. Sizler gibi tecrübeli arkadaşlardan destek almak istedim.
1 - Havalar soğudukça araç çok fazla sesli çalışmaya başladı. İnternette araştırdığımda itici sesi gibi geliyor. Bir problem teşkil eder mi? Çözümü için ne yapabilirim ?
2 - Aracın koltuk ısıtmaları çalışmıyor. Sigorta ve soketleri nerede bulunuyor ? Nereleri kontrol edebilirim?
3 - Geri vites park sensörü çalışmıyor. Aracı geri vitese taktığımda uzun bir "biiiip" sesi geliyor sadece. Nereleri kontrol edebilirim?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. -
Merhabalar, 307 1.6 HDİ premium sahibiyim, donanım olarak park sensörü aracımda mevcut ama ben geri görüş kamerası da taktırmak istiyorum, hangi kamerayı alayım, bağlantılarını nasıl yapmalıyım vs. daha önce böyle bir işlem yapan oldu mu?
Teşekkürler. -
Arkadaşlar aracımda beni rahatsız eden bir ses var.307 de bu sorunun olduğunu okudum.Çözen varsa yardım bekliyorum.
Sanırım ses direksiyon pompasından geliyor.2010 model 3008 aracımda özellikle 20-50 km hızlarda vınlama sesi yapıyor.Sabah sessizliğinde çok daha bariz duyuluyor. Peugeot yetkili servisine gittim sesin direksyon pompası olduğuna kanaat getirdi ama tam olarak emin olamadı.Ve sesin normal olduğunu iddaaa etti.Tabi sesi ben çekiyorum o yüzden çözüm arıyorum.Sağa sola çevirince bariz ses artıyor.
Böyle vınn diye uçak sesi gibi.Turbo değil kesinlikle. -
307 1.6 hdi ilk sahibiyim 245 km de baski radyatör turbo hortum vs yeni deyiştirdim fakat ara cim turbo ses çıkarmadığı halde 3000 devirden sonra cansizlik var bu konu hakkında bilgisi olan anadolu yakasi anlayan isinin ehli düzgün usta tavsiye edecek şimdiden tsk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
307 1.6 hdi aracımın sorun bılgısayara baglattım ustanın demesıne göre egere valfi manifolt temizligi turbo bakımı gec saat te gıttıgım ıcın fıyat konusmadık kapadıyodu oyle ayak ustu oldu hemen ben temizlik deılde urunlerı yenısı ıle deyıstırmeyı dusunuyrum daha once basından gecıp nası bı yol ızlemem gerektıgını tavsıye eden olurmu saygılar. -
Bende yandi. :)quote:
Orijinalden alıntı: extremeenvy
Kim dedi ya?
BSİ yanarmış.Yok başımıza taş yağar.
Sigorta ne halta yarıyor o zaman?
BSİ de çok gerizekalı bişey ya az biraz fazla akım çekince yanıyo zaten...
Problem çıkacak olsa ilk gün belli olurdu özgür.
Bende tavan lambasına ekstra 2 adet 5W ampul bağlı.Ayrıca 1-2 watt olduğunu düşündüğüm kapı cebi aydınlatması
için kullandığım gün ışığı rengindeki geniş açılı ledler.
Bende yanmıyo o BSİ de sende mi yanacak?
Ayrıca söylenen bana çok saçma geldi.
Dediğim gibi kabloları karıştırmadıktan sonra problem yok :)
İçin rahat olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X