[font="Arial"]Arkadaşlar merhaba.. Foruma yeni katıldım..2003 MODEL 307 otomatik vites aracımda 1 sene önce lpg taktırdım.Fakat şu anda, 1 AY ÖNCE titreme sorunu yaptığı için benzinde kullanıyorum.RÖLANTİDE TİTREME SORUNUM GEÇTİ.BOBİN VE BUJİ SETİNİ DEĞİŞTİRDİM.Ancak gaza kuvvetlice ilk basışta gazı algılamıyor ve tırtır ettikten sonra 1-2 saniye sonra ivmeleniyor.Bir anda değil de orta hızda basınca ve araç yolda giderken sorun yok.ANİ BASIŞLARDA YAPIYOR.Servis bobin buji dedi değiştirdik.15 gün içinde düzelir dediler.Ayrıca gaz kelebeğini değiştirdik.AYNI PROBLEMLE KARŞILAŞAN ARKADAŞLAR VAR MI ACABA?YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Benim 406 da da benzer sorunlar oluyordu. Yakıt pompasının basıncı ile alakalı olarak pompa hortumunun içten yırtılması sonucu ortaya çıkmıştı. Aracın benzin pompasını komplesine 1000 tl fiyat verince Peugeot, 70 tl ye kendim alıp takmıştım. Tabi hortum olarak ta eski hortumlarını uydurdum 2 sene sonra ek yerinin benzinle deforme olması sonucu kaçırması neticesinde düşük yakıt basıncı buna sebep oluyordu. Bezli kaliteli bir yakıt hortumu ile değiştirdim düzeldi. Umarım işine yarar bu bilgiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme