Şimdi Ara

308 vs Astra J (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

Astra da koltuk aracın donanımına göre farkedebilir ama benim kullandığım modelin koltukları ve sürüş pozisyonu çok iyi.308 kullanmadım, Astra nın kliması Antalya sıcağında diğer kullandığım araçlara göre çok çok kötü.

Astra J nin kliması aslında oldukça iyi ama özellikle Nissan ve Toyota nın klimaları kadar verimli değil.

Hocam bu aractan sırf kliması soğutmuyor diye soğumaya başladım.

Focus ve Civic ile kıyasladığımda sanki klima kapalı durumda havalandırma çalışıyor hissine kapılıyorum.

1-2 aydır niyetleniyorum servise göstermeye, muhtemelen normal diyip gönderecekler diye de sinirim bozulmasın diye gitmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

quote:

quote:

Astra da koltuk aracın donanımına göre farkedebilir ama benim kullandığım modelin koltukları ve sürüş pozisyonu çok iyi.308 kullanmadım, Astra nın kliması Antalya sıcağında diğer kullandığım araçlara göre çok çok kötü.

Astra J nin kliması aslında oldukça iyi ama özellikle Nissan ve Toyota nın klimaları kadar verimli değil.

Focus ve Civic ile kıyasladığımda sanki klima kapalı durumda havalandırma çalışıyor hissine kapılıyorum.

1-2 aydır niyetleniyorum servise göstermeye, muhtemelen normal diyip gönderecekler diye de sinirim bozulmasın diye gitmiyorum.

Alıntıları Göster

Bi şekilde soğutmayı başarmış ama :D şaka bi yana babamda astra H var 2012 buz gibi hava üflüyor benim auristen daha soğuk gazında problem olabilir bir gösterin

• quote:

Orijinalden alıntı: gastan

quote:

Orijinalden alıntı: wappocan

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

quote:

308'in de yol tutuş konusunda benzer durumda olduğunu söylemek güç değil.

Gerisini okumadım.

Astra ve 308 in profesyonel ve nesnel şekilde uzmanlar tarafından yapılmış esc testleri linklerde mevcut.Bence siz bunları izleyin,sonra da okumaya devam edin..

http://www.youtube.com/watch?v=6MOP53Duz2U

http://www.youtube.com/watch?v=AoQOTpCaEMk

Esc testiyle bitmez bu yol tutuşu aracında esp olan zaten şöyle yol tutuyor böyle yol tutuyor der yüksek hızlarda direksiyon tepkisi rüzgardan etkilenme virajda sallanma yüksek hızda kasis karda tırmanış bir sürü etkeni var Astra bu konuda ün yapmıştır focus la birlikte

Ben sadece iş son raddeye gelince esc ye ihtiyaç olunca birçok aracın benzer sınırlarda olduğunu belirtmek istedim.Ben de astra j nin viraj performansını çok beğeniyorum.Ama şu var 308 ve astra arasında öyle bazılarının bahsettiği gibi kıyaslanamayacak derecede yol tutuş farkı yok.Aerodinami ye gelince 308 artık eski bir kasa olmasına rağmen cd katsayısı 0.277 iken astra j nin 0.31..Bir insan astra j nin virajda gidişini benim gibi daha çok beğenebilir.Ama ikisi arasında yol tutuş olarak çok fark var demek gerçekçi bir yaklaşım olamaz.Bunu iki aracı da yeterince kullanmış biri olarak söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

quote:

Hocam ben daha 2 hafta önce astra h 1.3 cdti sedan aracımı sattım.Buz gibi hava üflüyordu,çok da kuvvetli üflerdi.Hiç şikayetim olmadı bu konuda,klimayı low a getirme ihtiyacı hiç hissetmedik :) Bence de bir gösterin siz

• quote:

2011 Astra nın kliması önceki aracım 2009 Focus tan epey daha güçlü, ondan önceki 2007 Corolla dan ise -özellikle motordan güç alma konusunda- biraz kötü.

Eğer Civic ve Focus a göre üretilen soğuğun çok az olduğundan bu kadar şikayetçiyseniz servise gitmeniz şart olmuş demektir.
  • Astra ile 308 bir mi olur yahu
    Şu asalete şu iç tasarıma şu direksiyona şu motora şu yakıta bak
    birde şu 1.3 ctdi 90 hp çekmeyen motora bak kesinlikle Peugeot
    ayrıca Peugeot gibi premium bir marka ile Gm yi nasıl bir tutuyorsunuz ?
  • 308 2 sene kullan ne kadarda satarsın opel in hurdası para ediyor , alman arabalarının 2. elleri her zaman değerli fransızların durumu ortada ben yeni 308 i suratında tonla boya olan bir kadına benzetiyorum , şekli astradan havalı ama bence boş bir hava ben bu hataya chevrolet cruze alarak düştüm chevrolet çok havalı arabalar sattı sonra arabalar elimizde patladı , pegueot premium bir araç mı güldürmeyin allah aşkına astra j aldım çokta memnunum fazlasıylada ekonomik malzeme kalitesini konuşmuyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy1912

308 2 sene kullan ne kadarda satarsın opel in hurdası para ediyor , alman arabalarının 2. elleri her zaman değerli fransızların durumu ortada ben yeni 308 i suratında tonla boya olan bir kadına benzetiyorum , şekli astradan havalı ama bence boş bir hava ben bu hataya chevrolet cruze alarak düştüm chevrolet çok havalı arabalar sattı sonra arabalar elimizde patladı , pegueot premium bir araç mı güldürmeyin allah aşkına astra j aldım çokta memnunum fazlasıylada ekonomik malzeme kalitesini konuşmuyorum bile

Forumdaş iyi güzel yazmısın kanıtlaman gerek, sen opeli alman diye alıyorsan al tabi ben sana ne fransızlar gösteririm hurda almanlardan daha fazla para etmektedir bu iş bir cocugun benim oyuncağım iyi demesi gibi uzar gider, astra J o kadar iyi diyorsun kimse kötü araba kesinlikle demiyor fakat bir sözüm var, Opel bir toplama olduğu sürece pasif kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihdk -- 27 Nisan 2014; 23:57:15 >

• Oncelikle takırtı tukurtu grubu başkanı olarak güzel yazınız için ellerine sağlık aracınız hayırlı olsun 3-4 ay civarı 1.4 turbo astra kullandım benim değildi yigenim askere giderken bana bıraktı iç mekan sesleri bu aracın eksi yanı malum ses takıntısı denince ben geliyorum akla ilk bildiğim aracı bozuk yola sokarım içini döker araç bana :) bu konuda japonun üstüne yok toyotada girdi bu kervana yeni corolla başarısız bu konuda birde hortlatmisiz konuyu galiba :) gece 1 deckonu okuyunca böyle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensnksr -- 28 Nisan 2014; 0:54:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

kusura bakmayın ama bu forumdaki fransız eleştrileri cidden çok sevimsiz, sene olmuş 2013 bilip bilmeden konuşan çok insan var

Yerinde olanları da atlamamak lazım bir araç görevini yerine getirmiyorsa kötüdür fransız diye değil ha ben bütün sıkıntıları fransızda yaşadım eleştiririm sevimsiz demeye hakkınız yok Peugeotun en pahalı araçlarından 3008 babamı hastahaneye yetistirirken ani manevra yapmam gerekti her araç kayabilir esp müdahale eder ben savrulup arkası üzerine tarlaya girdim o telaşla böyle bir durum sizin başınıza gelse buradaki yorumunuzu görmek isterdim inşallah kırıcı üzücü birşey yazmamisimdir hatam varsa affola fazla doluyum biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

quote:

308 2 sene kullan ne kadarda satarsın opel in hurdası para ediyor , alman arabalarının 2. elleri her zaman değerli fransızların durumu ortada ben yeni 308 i suratında tonla boya olan bir kadına benzetiyorum , şekli astradan havalı ama bence boş bir hava ben bu hataya chevrolet cruze alarak düştüm chevrolet çok havalı arabalar sattı sonra arabalar elimizde patladı , pegueot premium bir araç mı güldürmeyin allah aşkına astra j aldım çokta memnunum fazlasıylada ekonomik malzeme kalitesini konuşmuyorum bile

Forumdaş iyi güzel yazmısın kanıtlaman gerek, sen opeli alman diye alıyorsan al tabi ben sana ne fransızlar gösteririm hurda almanlardan daha fazla para etmektedir bu iş bir cocugun benim oyuncağım iyi demesi gibi uzar gider, astra J o kadar iyi diyorsun kimse kötü araba kesinlikle demiyor fakat bir sözüm var, Opel bir toplama olduğu sürece pasif kalır.

opel kendini zaten kanıtlamış bir marka , yollardaki araçlar zaten kanıt 1995 2000 arası opeller yollarda hala gidiyor kocaman bir not düşerim onların hepside B sengemnti araçlar bana göster bakalım pejonun b segmentinde kaç tane arası yolda 5008 d segmenti onlar gider tabi hele citroen ve pejo nun bir çok arabası aynı banttan çıkma malzemenin neresinden çalsam diye düşünmüşler git bak bakalım opelin hangi segmentide böyle birşey var ( burdaki amacım marka zihniyetini ortaya koymak ) 308 şık ama 60 000 den sonra görmek isterim

• ozzy1912 O kullanıcısına yanıt
    Peugeot son yıllarda atağa geçti ve design olarak güzel arabalar yapmaya başladı. Peki bunlar sorunsuz mu ?bunu zaman içinde göreceğiz. Ben de bir Astra HB kullanıcısı olduğum için çok fanatik yorumlardan sakınıyorum ancak arada Opel lehine bir fark olduğu kesin ve Peugeot'un daha çalışması lazım. Ayrıca ülkemizde Opel in tüketici nezdindeki prestiji her zaman Peugeot dan fazla olacaktır
  • quote:

quote:

quote:

opel kendini zaten kanıtlamış bir marka , yollardaki araçlar zaten kanıt 1995 2000 arası opeller yollarda hala gidiyor kocaman bir not düşerim onların hepside B sengemnti araçlar bana göster bakalım pejonun b segmentinde kaç tane arası yolda 5008 d segmenti onlar gider tabi hele citroen ve pejo nun bir çok arabası aynı banttan çıkma malzemenin neresinden çalsam diye düşünmüşler git bak bakalım opelin hangi segmentide böyle birşey var ( burdaki amacım marka zihniyetini ortaya koymak ) 308 şık ama 60 000 den sonra görmek isterim

PSA zaten peugeot ve citroen ki, Opelin almanlığı eskidendi diyorum, şu an opel GM, ve şu an opel kimlerin motorlarını kullanmakta araştırın tamam onuda geçtim, eğer opel'in kalitesinin düşmediğini iddaa ediyorsanız eski opel astra HB 2011 sahibi olarak yok böyle yol tutuşu diyorum, eğer bir gün GM opeldede destek vermezse görürürüm opelcileri

• quote:

quote:

quote:

quote:

PSA zaten peugeot ve citroen ki, Opelin almanlığı eskidendi diyorum, şu an opel GM, ve şu an opel kimlerin motorlarını kullanmakta araştırın tamam onuda geçtim, eğer opel'in kalitesinin düşmediğini iddaa ediyorsanız eski opel astra HB 2011 sahibi olarak yok böyle yol tutuşu diyorum, eğer bir gün GM opeldede destek vermezse görürürüm opelcileri

Bugün mazda3 308ve civice baktım. geçen hafta i30la opel astrayıda incelemiştim. Teknik özellikleri maliyeti ve konforu göz önüne alındığında alınabilecek 2 araç var oda mazda 3 le 308. Özellikle 308 fiyatına göre son derece kaliteli bir iş çıkarmış. Yılın otomobili ödülünü gerçekten boşa almamış. civicle astranın yüzleri, teknolojiler eskidi. İkiside yakında kasa değişir zaten.

Mazda3 çok hoş olmuş, son derece dinamik çizgilere sahip ve son derece donanımlı, bununla beraber 308in içine binmemle resmen adamalara helal çektim. Mazda 3den daha çok etkiledi. Kokpit tasarım tamamen mükemmel ötesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: knnkya

opel Peugeot bin çeker...bendede astra var..hız konusunda olsn rahatlıkta olsn asra 1 numara..1.4 cc 120 hp ..210 kmh yapıyor ve saatlerce böle gidiyorum 308 le 200 ü gör 10 dk sonra motoru havaya uçar..

buuuummm ahada patladı
  • gösterge yerleşimi ve ters devir göstergesi nedeniyle 308 bulaşmam ama onun dışında malzeme kalitesini inceler almayı düşünürdüm e-hdı beni çok etkiliyor
  • quote:

quote:

quote:

Klima bölümündeki sol üstteki ''Kar Tanesi'' butonuna bastığınıza emin misiniz? eğer basmadıysanız hiçbir şekilde soğutmaz

• jdmworks kullanıcısına yanıt
    Elbette klima on modunda hocam. Bu arada ilk bakim sonrasi klima perfirmansi Biraz artsa da istedigim seviyede degil..

• Tek soru sorcam. Iciniz rahat bi sekilde 96 model bi pejo yada citroen alirmisiniz...???

• bence arabayı alırken nasıl satarsanız onuda düşünün mazda falan bunlar hikaye !!! piyasayı olmayan araçlar bunlar renault clio symbol çok mu kaliteli fiat linea bunlar yürüyen tabut ama inanın bana 308 den çabuk satarsınız benim annem noter opel in satışı yüzlerce pejo piyasası o kadar geniş değil birde bu açıdan bakın derim ,aırsın 308 i ölü paralara gider girin sahibinden.com a boyalı opeller bile dünya para
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.