Şimdi Ara

30k ödüllü Ultimate Team turnuvası (PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda konsol için ut turnuvası yapılıyor pc içinde ben bir deneme yapayım dedim.
    Deneme amaçlı olduğu için 8 takımlı olacak turnuva direk finallerden başlayacağız.

Kısaca kuralları sıralamak gerekirse,

-Turnuva 8 katılımcı ile gerçekleştirilecek.
    -Turnuva giriş ücreti 5000 coins.
    -Kadro full silver olacak.Gold veya bronz oyuncu içermeyecek.
    -Oyuncu özelliklerini arttıran kartları kullanmak yasak.
    -Maçlar rövanşlı olacak.
    -Bağlantı problemi yaşandığında 2 taraf karşılıklı olarak anlaşıp kaldıkları yerden veya tekrardan maçı oynayabilirler.
    -Finale çıkamayan yarı finalistler 3.lük maçı oynayacaklar.

Ödül olarak Şampiyon takım 30k coins alacak.2. takım 10k, 3.takım ise katılım ücretini geri alacak.

Katılımcılar

1-
    2-
    3-
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-

• Silver kuralı olmasa katılırdım.İyi turnuvalar.
  • Daha çekişmeli ve oyuna yeni başlayanlarından katılıp para kazanabileceği bir turnuva olsun diye silver kuralı koyudm ama yeterli katılım olmazsa silver kuralı kaldırılabilir.
  • oyunu aktif olarak oynayan 8 kişi bulursan iyi bence kadroyu serbest yapmalısın. Ayrıca 80+pace 74ovr'li silver oyunculardan oluşan kadrolar haksız rekabet oluşturur ki bu oyuncuların iki tanesi ile gold kadro kurulabilir. 5k giriş ücreti bence çok bu turnuvayı kazanacak adamlar bellidir zaten sizden iyi oynayan her halükarda yeniyor çünkü bu oyunda. Oyunu aktif olarak oynayanlar aramızda bir lig yapıp şampiyonu belirlesek daha keyifli olabilir.
  • Pazar'a kadar Fifa oynayamayacağım. Eğer 1 hafta sonra başlarsak katılabilirim. Silver kadro kurmak için de bir bahanem olmuş oldu böylece.
  • Silver kurabilirsem bi tane kafama göre katılırım bende. Silver olmazsa da büyük ihtimal katılırım. Mesajım bulunsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fataly -- 7 Kasım 2011; 22:03:22 >
  • Bu turnuva noldu arkadaşlar? Benden başka katılan yok sanırım.
  • 8 kişi bile çıkmadı. Turnuva iptal oldu. Birisi giriş pahalı diyor diğeri silver olmasın diyor. Neyse gidin ea'nin 1k lık turnuvalarına devam edin.

Bizde biliyoruz giriş ücretini 1k yapmasını ama bu sefer turnuva masraflarını karşılamıyor.8 takımlı olup da 5k ya 30k ödül daha ne olsun.
    Adam silver tkaımıyla gircek turnuvaya turnuvayı kazanıcak 30k bu az değil üstüne biraz daha koysanız rahat bir gold fransa kadrosu kurarsınız.
  • Kusura bakma da turnuvaya giricem diye oturup silver kadro kurmam.
  • anlamadığım bi nokta var... turnuva kişi sayısı 8 diyorsun, katılım ücreti 5000 diyosun yani toplanıcak coins 40000 buraya kadar herşey normal ama birinci 30000 ve ikincide 10000 alırsa zaten 40000 yapıyor üçüncünün katılım bedeli olan 5000 ide kendin vericeksin sanırım :) süper bi organizasyon anlayışı ben katılıyorum... yaz beni sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lespaldinho

anlamadığım bi nokta var... turnuva kişi sayısı 8 diyorsun, katılım ücreti 5000 diyosun yani toplanıcak coins 40000 buraya kadar herşey normal ama birinci 30000 ve ikincide 10000 alırsa zaten 40000 yapıyor üçüncünün katılım bedeli olan 5000 ide kendin vericeksin sanırım :) süper bi organizasyon anlayışı ben katılıyorum... yaz beni sen

gerçekten ilginç olmuş :)

• quote:

anlamadığım bi nokta var... turnuva kişi sayısı 8 diyorsun, katılım ücreti 5000 diyosun yani toplanıcak coins 40000 buraya kadar herşey normal ama birinci 30000 ve ikincide 10000 alırsa zaten 40000 yapıyor üçüncünün katılım bedeli olan 5000 ide kendin vericeksin sanırım :) süper bi organizasyon anlayışı ben katılıyorum... yaz beni sen

İlk başta 2k yapıyordum katılım ücretini gerisini kendim vermeye razıydım ama senin gibi gereksiz kişilerin de katılabileceğini tahmin ederekten hak ettiğiniz ücretin 5k olduğuna kadar verdim.

Sonuçta turnuvayı ben düzenliyorum, turnuvaya aktılmıyorum burada aracı olmak için açmadım bu konuyu elbet bende birşeyler katacağım bu turnuvaya.2. turnuvada kişi sayısını 16 yapıp bonus olarak 85üstü oyuncu kartları vermeyi düşünüyordum ilk 4 e ama gördüğüm kadarıyla forumda bunları hakeden çok az kişi var neyse turnuva zaten iptal oldu gerek yok uzatmaya.

Ayrıca son oalrak belirteyim pc de ultiamte team oynayan bu forumdan 2-3 kişiye oldukça fazla yardım etmişimdir bunuda zaten isterlerse belirtir o arkadaşlar ne tür yardımlar ettiğimi. O zaman görürsün benim için 15-20k nın hiçbirşey demek olduğunu.Bunun oyun olduğunu bilerek oynuyorum öyle 3'ün 5'in lafını yapmam oyun konsuunda emin olabilirsin.

• @miyake deneme amaçlı bir turnuva düzenleyim kadro serbest olsun sen de katıl. Baktık keyifli oluyor coins ödüllü olanı yaparız. Her hafta bir turnuvamız olur. Ne dersin?
  • quote:

Burada herkes senin gibi 3'un 5'in hesabini yapmadigi icin olabilir mi acaba? Evet kendi verecekti, ben duzenleseydim ben de katilanlardan daha cok para koyardim ortaya. Zaten kendisi sikistigim zamanda bana yuklu bir miktarda yardim yapmistir.

@Miayke: Dostum seni hic online gormuyorum. Online gorsem bir mac teklif edecegim ama hep kapalisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 14 Kasım 2011; 18:03:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.