yorumsuz. a haber Mekke’nin Fethi ve Önemi: 31 Aralık İçin Anlamlı, Dualı ve Resimli Mesajlar! https://www.ahaber.com.tr/viral/galeri/liste/mekkenin-fethi-ve-onemi-31-aralik-icin-anlamli-duali-ve-resimli-mesajlar |
31 aralık mekkenin fethi
-
-
31 Aralıkta Mekke'yi fethettiğini söyleyen miladi takvime inanır.Miladi takvime inanan da gregoriusa inanır.Bilin istedim sayın fetihçiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben noeli kutluyorum, Jameson kardeşim ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz
31 Aralıkta Mekke'yi fethettiğini söyleyen miladi takvime inanır.Miladi takvime inanan da gregoriusa inanır.Bilin istedim sayın fetihçiler.ecnebi nikler cirit atıyor forumda acaba neden diyordum artık biliyorum.
-
31 Aralik denk gelmiştir bu sene olamaz mı hocam
Baboş mekke 10 Ocak 630 yılında fethedildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem bugune denk geldi , Mekke'nin Fethi Mübarek olsun.
-
Kutlu doğum haftası geldi aklıma
-
İşin en garibi Saadetlilerin CHP kazansın diye CHPli adaylara oy verdiler. CHPli belediye başkanları inadına Yılbaşı etkinliklerini abartması gerçeğini görmezden gelip, yılbaşı akşamı Mekke'nin Fethi etkinlikleri düzenleyecekler. Eminim CHPli belediye başkanları da onlara her türlü kolaylığı gösterecekler. Saadetliler millet günaha düşmesin diye insanları Mekke'nin Fethi etkinliklerine çağırıyorlar. Bu etkinliklerde, RTE'nın İslam'a aykırı icraatlarını anlatıp CHP ve CHPli belediye başkanlarını üzmemek için onlara toz kondurmayacaklar.
CHPliler işte böyle dindarları seviyorlar. Çünkü güdülmeleri kolay oluyor. Uzun yıllardır Erbakan önderliğinde dindarlar muktedir CHP Zihniyeti tarafından güdüldü ve dindar çoğunluğun muktedir olmaları engellendi. RTE ortaya çıkıp bu saçmalığa son verince en büyük RTE düşmanı oldular. CHP zihniyeti tarafından güdülen olmayın dedikçe bunlar CHP'nin kuyruğuna yapışmaya devam ediyorlar.
Refahcılar, Milli görüşçüler, Saadetliler ve benzerlerinin hepsi dindarların muktedir olmaları önünde en büyük engeldir. CHP zihniyeti dindarlar için daha az tehlikelidir.
-
Yine geldi her yılın 31 aralığı, gerçi her yıl aynı ayda ve günde ramazanda oruç thttuğumuzdan dolayı her yıl 31 aralık günü mekke in fethi oluyor. Oysaki 8.hicri yıl 20 ramazana denk geliyor. Ramazanda şansa bakın ki 9.ay her yıl aralarında 10-11 gün illaki 31 aralık Miladi takvime denk gelmiştir de sırf noelin yanına bizim de bayramınız var demek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toporov -- 31 Aralık 2024; 22:8:1 >
Hayır denk gelemez yaklaşık 11 gün fark olduğundan 1998 ve 2025 yılına denk geliyor. 20 ramazan 8 hicri yılına denk geliyor o da miladi takvime göre 11 Ocak 630 yılına denk gelmesine neden oluyor. Her 27 hicri takvim yılında 31 aralık gününe Mekke nin fethi denk geliyor. 27nin katları olduğu yıllar 31 Aralık 2025 te mekkenin fethi ancak doğru gün oluyor tabi sonraki mekkenin fethi için 27 yıl daha beklemeleri lazım. 2025 10 Ocak güne e denk geliyor bu yıl için.
Miladi ve hicri takvim kıyaslaması için X yılı hicri x+1 yılı miladi takvim olsun. Aralarında 11 gün var. 11 Ocak x+1 yılında olan bir olayın 31 Aralık x+1 yılında olması için hicri takvimde 27 yıl geçmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toporov -- 31 Aralık 2024; 22:25:59 >
şöyle din üzerinden karıştırmayı bırakın.
mekke'nin fethi islamiyetin yayılması için önemliydi.
365 gün de bir tur atan dünya üzerinden sayısal değerler üzerinden de kutlama yapılıyor. bunun üzerinden saçma sapan çatışmalar yapmak saçmalık. evet noel kutlamıyoruz ki noel 24 aralıktır, katolikler için şubat ayındadır.
-
sanki o dönemde kılıç sallamışsın mübarek.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
31 Aralıkta Mekke'yi fethettiğini söyleyen miladi takvime inanır.Miladi takvime inanan da gregoriusa inanır.Bilin istedim sayın fetihçiler.
|
Valla ben noeli kutluyorum, Jameson kardeşim ile
|
Kutlu doğum haftası geldi aklıma |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X