Şimdi Ara

31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
23.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte o zaman maydonuzu 4 liraya, marulu 10 liraya alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi yarına yani ptesiye motorine zam var mı yok mu? Depom dibe gelmek üzere, yakıt alayım mı bu akşam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus -- 29 Ekim 2017; 16:38:11 >
  • focus kullanıcısına yanıt
    Ne farkeder ekran hocam her koşulda kardasin.

Mazot fiyatinin düşmesi doların 1.TL olma ihtimalinden bile düşük bu ara.

• Bakkala da yürüyerek giderseniz zamdan etkilenmezsiniz, spor da yapmış olursunuz, zammı pozitif etkiye çevirmiş oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhhhh zevke geldimmmm.17 kuruş ohhhh.

• 2 gün sonra unutursunuz boşverin
    gerçi artık millet zam gelmeden önce peşin isyan ediyor :)
  • O zaman yarın bi 50 liralık daha alıyım

• Dizel 7, benzin 8 olur bu gidişle. Söyleyecek çok söz var ama buraya uygun düşmez
  • Lanet olsun nasıl belalarını bulacaklarsa bulsunlar artık yeter be. Ekonomi bk goturuyor hicbir şeyi satamıyorum. Satıp, defolsak onu bile yapamıyoruz.
  • quote:

Padişahın biri, koyduğu yüksek vergilere halkın hiç tepki vermemesine kızar olmuş. Vezirlerine, "Filanca yerdeki şehre gidin. Oradaki köprünün başına bir adam koyun. Geçen herkesten 1 akçe alsın." demiş. Vezirler padişahın dediğini yapmış. Şehir halkından ses seda çıkmamış. Padişah bunun üzerine kızarak, "Köprüden çıkandan da 1 akçe alınsın" demiş. Vezirler emri yerine getirmişler. Yine bir tepki gelmemiş, buna çok kızan padişah hemen emir vermiş: "Köprünün ortasına bir adam dikilsin. Geçen herkese on sopa vursun" demiş.

Emir yerine getirilmiş. Halktan yine tık yok. İyice küplere binen Padişah, tüm şehir halkını meydana toplayıp hiddetle haykırmış: "Bre mendeburlar. Hiç mi şikâyetiniz yoktur benim devletimden. Niye böyle susup durursunuz?" Kalabalıktan çıt çıkmamış. Daha da kızan Padişah: "Eğer tek bir şikâyetiniz bile yoksa hepinizin kellesini uçuracağım ona göre" demiş. Bunun üzerine biri elini kaldırmış:

* Padişahım şu bizim şehrin tek köprüsü var ya...

* Evet biliyorum o köprüyü. Yoksa geçiş parası mı çok geldi?

* Yok padişahım o değil de şu köprünün ortasında duran adam var ya...

* O adamdan mı şikâyetiniz var. İstemiyor musunuz o adamı?

* Yok padişahım. Tek bir adam olduğu için kuyruk oluyor. Birkaç adam daha koysanız da çok beklemesek.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    yanlişiniz var . 8 senelik zamana göre dizel ve benzin farki giderek azalmaktadir.
    https://www.aytemiz.com.tr/faaliyet-alanlari-hizmetler/istasyonlar-hakkinda/akaryakit-ve-pompa-fiyatlari/arsiv-fiyat-listesi
    fiyat farki değilde % oalrak ne kadar fark var ondan bahsediyorum.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam peki alırken ödediğimiz fark?

• Satarkende benzinliye göre yüksek fiyattan satıyorsun dizeli hocam

• Zam yarın galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Dün ki bilgi bu idi, Yeni Bilgi 17 kuruş motorine 12 kuruş ise benzine zam gelmesi bekleniyor, başlığı güncellesen iyi olacak.

Kendimi alıntılayım, doğru zam bilgisi budur, yarın göreceksiniz
  • 31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!!

sitede bir duyuru yok hala. nereden öğrendiniz bu kadar zammı? ilk sayfadaki resim photoshop gibi. umarim doğru değildir böyle bir şey olamaz çünkü.

• Arabayla ne zaman çarşıya çıksam, park yeri ararken neredeyse kendimi şehir dışında buluyorum. Bir zamanlar her tarafta tofas varken şimdi wolkswagen var. Kaldıgim 16 dairelik apartmanda bir tek bende araba yoktu. Bende aldım tan oldu. Bu kadar talebe devlet az bile zam yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 30 Ekim 2017; 9:10:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sure81

31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!!

sitede bir duyuru yok hala. nereden öğrendiniz bu kadar zammı? ilk sayfadaki resim photoshop gibi. umarim doğru değildir böyle bir şey olamaz çünkü.

tam yazdik elimizde patladi iyi mi?

31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!!

• Scaleo S kullanıcısına yanıt
    Arabam var, son 2 akaryakıt kampanyasından yararlanmışım yani 1,5 ayda 900TL benzin almışım, ama zamlara kendim için değil Milletim için üzülüyorum... Dolar bağımlılığından kurtulmak için çook çalışmalıyız çook. Değilse bu zamlar gelmeye devam eder.

• Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı benzin grubuna 12 kuruş motorine ise 17 kuruş zam yapıldı. Zamlı fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.