Şimdi Ara

31 lvl glave mi bow a dönüştürcem bi sorum var yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lvl 31 glavem var uranüste şimdi ben bowa özendim bana daha gzl gibi geldi elime + 3 :D sos bow alıp dağıtmak istiom ortalığı ama skileri sıfırlama sorunum var 28 silke 5 li sikil sıfırlama kağıdı aldım ve birde görev şimdi ben sadece heuksal daki skilerimi sıfırlıcam yoksa fire light ve glacer da verdim skileride sıfırlamam gerekmi lr de sadece koşmayı flamede hepsini >coltta sadece dfnsı vermiştim heuksal dada tam 6 skil açık ne yapmam lazım şimdi birde ileride glaveyi bow yaptım için pişman olurmum.

Şimdiden yorum yapanlardan allah razı olsun.

• pisman olurmusun onu lvl atladıkca gorursun sadece heuksal ı kapatmalısın,ust konular da bow yapılandırması var oraya da bak .
  • heuksal ı kapat
    fazla zarar olmasın diye el yakma olarak elektrik kullan çünkü cold archer çoook düşük vurur ki sen dağıtmak istiyosun.
    bufflar açık kalsın

Bu mesaj bir acemi tarafından değiştirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ´ Raéγ -- 24 Ocak 2008; 18:48:24 >
  • oraya baktım skileri fln örendim neye bakıcamı ama şimdi sp bakımından sorun çekermim yani 0 dan kasılmış bir bow gibi olurmu? 6 skil sıfırlama hakım var .
  • Benimde Dikkatimi Çekti Neptündeki Glavier Sayısı 10 u Geçmiyor...

Glavier Devri Finish Him
  • Sadece heuksal ı kapatıcaksın
    El yakmanı Cold ya da Fire yapacaksın light yapma iğrenç vurur. light in bi işe yaradıgı yok cold en azından yavaşlatıyor süre kazanıyorsun light la vurursan adam toplarsın bow un area vuruşu yok sanırım bi beserker arrow galiba

Fire archer çok yüksek damage verir ama ona göre hesap et
  • qanqa ewdeyım sro yu ındırıom ben msn deım ayrıca bende archery accam eger gene aynı hatayı vemresse :) anladın sen onu
    saeros qanqa
  • Ne kasardık be gece gündüz hüzünlendim şimdi ozamanki oyun hevesim neymiş be .
  • güzel günlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Ne kasardık be gece gündüz hüzünlendim şimdi ozamanki oyun hevesim neymiş be .

skill sıfırlamak için silk bile almışsın aga 31lwl chara :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.