Şimdi Ara

31 Mayıs Güncelleme ! Yeni Dress SS ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sitede 4 tane yeni avatar geleceği yazıyor NEW DEVİL WİNG diye bir şey de var güzelse salisesinde çekerim avatarı :D
  • bizde yamayı yükledik ama giremiyoruz uzatıldı yine geçenki yamada da böyle olmuştu yine de acılmassa mecbur full clienti yükleyeceğiz
  • Daha da uzadı galiba olmuyor :)
  • +30min :)
  • Astral immo'larda indirime gitmisler 6 senedir oynuyorum ilk kez böyle birşey gördüm.Umarım ilerleyen zamanlarda premiumlardada böyle indirime giderler
  • GM menada bugta kaldı heralde bi el atın suna da cıksın surdan bizde oyunumuzu oynayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Astral immo'larda indirime gitmisler 6 senedir oynuyorum ilk kez böyle birşey gördüm.Umarım ilerleyen zamanlarda premiumlardada böyle indirime giderler

kesin daha fazla +7 item basılıp 12 dg ye çevirtmek için kullanılsın die yapmışlardır.Yoksa bunlarda nerde öyle hayrına bi iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

quote:

Astral immo'larda indirime gitmisler 6 senedir oynuyorum ilk kez böyle birşey gördüm.Umarım ilerleyen zamanlarda premiumlardada böyle indirime giderler

kesin daha fazla +7 item basılıp 12 dg ye çevirtmek için kullanılsın die yapmışlardır.Yoksa bunlarda nerde öyle hayrına bi iş

Başka bir açıklaması yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ReD_CLIFF

GM menada bugta kaldı heralde bi el atın suna da cıksın surdan bizde oyunumuzu oynayak

GM bey terkettiler sonunda ama yinede açılmadı lanet oyun :D
  • Şaka gibi bu seferde xian a geçmiş 2 tanesi
  • AÇILDI BU SEFER YUMULUNNNNNN:D
  • free 4 play oyun öyle deme :D joymaxın herşeyi para dolar 4 play olması lazım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.E.E. -- 31 Mayıs 2011; 16:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

quote:

Joymax böyle bir şey yaparak zaten gitgide azalan oyuncu sayısını korumak kalan oyuncuları da maximum düzeyde sömürmeye çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktiger97

Bunun gerçekten güzel olduğunu düşünüp bizim önümüze çıkartmaları SAÇMALIK ! Hiç mi göz zevkiniz yok

Zorla satmıyorlar, hem ben beğendim göz zevkimde var

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: blacktiger97

Bunun gerçekten güzel olduğunu düşünüp bizim önümüze çıkartmaları SAÇMALIK ! Hiç mi göz zevkiniz yok

Zorla satmıyorlar, hem ben beğendim göz zevkimde var

En güzeli 12 dg bow Şu an buildi değiştirmeyi düşünüyorum blader yapabilirim.

• 12 Dg Bow'a aşık oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

12 Dg Bow'a aşık oldum.

En güzeli zaten o.
  • Dress nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Dress nerde?

Yukarı bak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.